Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Vagu

 

Vagom, kao i znakom Bika, vlada Venera - planeta ljubavi i lepote. Zbog toga, muškarci Vage poznati su kao jako kreativni, zaljubljivi i elegantni ljudi. Oni su jedni od najuravnoteženijih znakova Zodijaka i vrlo su elegantni i odmereni.

 

Iako mnoge žene misle da su Vage neuhvatljive jer su skloni flertu i neodlučnosti, to baš i nije tako. Osvojiti muškarca Vagu je vrlo lako - važno je samo da iskoristite moć Astrologije u svoju korist. Evo i kako!

 

Karakteristike muškarca Vage

 

Glavne odlike muškarca Vage su odmerenost, taktičnost i smirenost. Ovaj znak Zodijaka sve radi sa stilom, tako da od njega ne možete očekivati da se sramoti u javnosti, on jako vodi računa o svom izgledu i ponašanju. Veliki je džentlmen i prefinjenih manira.

 

Muškarac Vaga je jako društven i stalno je okružen sa velikim brojem prijatelja, poznanika i poslovnih partnera. Mada, sa druge strane, Vage jako vole da se sa vremena na vreme osame i uživaju u svoja četiri zida radeći ono što ih najviše opušta.

 

Ako želite da osvojite muškarca Vagu, potrebno je da iskažete razumevanje za to što ima i puno ženskih prijatelja i što voli sa njima da provodi podjednako vremena kao i sa vama.

 

Što se tiče samog posla, muškarac Vaga voli zanimanja gde može do izražaja da dođe njegova inteligencija, ali i kreativnost. Kažu da su idealna zanimanja za muškarca Vagu - advokat, bankar, unutrašnji dizajner, pejzažni arhitekta, itd.

 

Ovaj znak Zodijaka je sposoban da zaradi novac, slično Biku sa kojim deli vladajuću planetu - Veneru. Zahvaljujući Veneri, Vage gaje veliku sklonost ka crtanju, slikanju, sviranju instrumenata i umetnosti generalno.

 

Loše osobine muškaraca Vage

 

Naravno, glavna mana muškaraca Vaga po kojoj su poznati je čuvena neodlučnost koja se ogleda u svakom aspektu života. Muškarci Vage ne mogu da donose važne odluke, pa im je često najbolje rešenje da to i izbegavaju.

Jednostavno, ne donose važne životne odluke nego puštaju da im se život desi. Zato su mnogi muškarci Vage u stanu da decenijama žive u istom stanu, letuju na istoj destinaciji i voze isti automobil.

 

Muškarci Vage su takođe i jako nesigurni u sebe, što neretko maskiraju skupim odevnim predmetima i generalno dokazivanjem kroz materijalno. Slično Bikovima, Vage umeju da budu i egocentrični u smislu da im je jako bitno da udovoljavaju sebi i kupuju sve najskuplje i najbolje.

 

Pošto su jako društveni i inteligentni, ovi muškarci su jako manipulativni i umeju da upravljaju ljudima vrlo lako. Da bi dobili ono što žele pribegavaju brojnim mentalnim igricama, a takođe im nije strano da besramno lažu.

 

Veza sa muškarcem Vagom može da bude problematična samo ukoliko se sa njim često svađate, jer oni nikad ne ulaze u rasprave, već se samo ugase i udalje od vas. Njima nije strano da kad se uvrede tu osobu samo blokiraju iz svog života i to zauvek.

 

Takođe, još jedna mana muškarca Vage je da su spori i lenji. Za njih ništa nije hitno niti bitno i sve će uraditi, ali nekad u budućnosti kad budu imali volje. Takođe neretko mogu jedan dan da rade 20 sati, ali će zato sutradan provesti prikovani za televizor. Oni se prosto ne opterećuju ni sa čim, što je zapravo i vrlina kad sagledate malo bolje.

 

Neostvareni muškarci Vage ukoliko žive život kojim nisu zadovoljni i koji nije u skladu sa njihovim željama i očekivanjima postaju jako negativni, depresivni, pa čak i agresivni.

 

Kako osvojiti muškarca Vagu

 

Vage mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

 

POGLEDAJTE: KADA VAGA IZVAGA - ŽIVOT JE LEP

 

Kakve žene voli muškarac Vaga

 

S obzirom na to da je i sam jako odmeren, muškarac Vaga voli slične žene. Za njega je idealna vesela, pozitivna žena zna da uživa u životu. Muškarac Vaga ne voli žene koje ga opterećuju, pritiskaju i koje od njega mnogo očekuju, jer će on svakako za osobu koju voli učiniti sve i biti maksimalno posvećen.

 

Muškarac Vaga će primetiti šta ste obukli i da li ste sredili kosu, on nije tip muškarca kome je to potpuno svejedno, te stoga voli žene koje su moderno i sa ukusom obučene. Ne voli previše napadno oblačenje, ali ni previše napadno ponašanje. Moglo bi se reći da preferira prirodnije žene koje imaju stila i takta.

 

Iako ne možemo generalizovati, jer su za slaganje dva horoskopska znaka potrebni da se uklope i brojni drugi parametri, muškarac Vaga i žena Rak definitivno nisu dobra kombinacija, kao ni muškarac Vaga i žena Jarac.

 

Sa druge strane, muškarac Vaga se odlično slaže sa ženama koje su takođe vazdušni znaci kao on, dakle ženama Blizancima i Vodolijama. Takođe, jako lepo može da se slaže sa ženama Ovnovima, ali i drugim vatrenim znacima.

 

Jako je bitno imati u vidu podznak, kao i položaje Meseca, Venere i Marsa u horoskopu dve osobe da bi se doneo konačni sud o njihovom slaganju i potencijalu u vezi.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Vagom

 

Kako zavesti muškarca Vagu

 

Muškarac Vaga je vrlo otvoren kada mu se neko dopada i odmah kreće u napad. S obzirom na to da Vage generalno vole da flertuju, kada su pored žene koja im se sviđa oni to ne mogu da sakriju.

 

Muškarac Vaga će pokazati veliko interesovanje za vas i vaš život i biće maksimalno fokusiran isključivo na vas, čak iako ste okruženi gomilom ljudi. Ovaj znak Zodijaka živi za veze, jednostavno mu je prirodno da stalno razmišlja o ljubavi i o nekome ko mu se dopada.

 

Ali, nije im nimalo odbojno ni kada im žena prva priđe i iskaže interesovanje. Tako da ukoliko želite da osvojite muškarca Vagu i zavedete ga, apsolutno ne treba da se stidite da prvi krenete u napad. On će biti jako kulturan i pristojan i uzvratiti vam laganim flertom koji naprosto obožava.

 

Kako osvojiti muškarca Vagu

 

 Ne pritiskajte ga i ne terajte ni na šta

 Prihvatite njegove prijatelje

 Laskajte mu i hvalite ga

 Ne glumite da ste nešto što niste

 Vodite računa o svom izgledu

 

Muškarac Vaga

 

Muškarac Vaga u krevetu

 

Za muškarca Vagu se kaže da više voli da daje nego da uzima, tako da tu svoju osobinu prenosi i u krevet. Kada je u pitanju seks, ovaj muškarac voli da sve radi polako i sa uživanjem. Ne samo što želi da stvori dobru atmosferu, već se zaista trudi oko toga da vama pre svega bude prijatno i opušteno.

 

Muškarci Vage na seks gledaju kao na vid umetnosti i povezivanja sa voljenom osobom, tako da ne potenciraju svaki čas da se svako maženje u krevetu mora završiti odnosom.

 

Poznati muškarci Vage  Sting, Hugh Jackman, Vladimir Putin, Bruno Mars, Will Smith, Viggo Mortensen, Zac Efron, Matt Damon, Michael Douglas, John Lennon, Snoop Dogg, Usher, John Mayer, Bruce Springsteen, Nick Cannon, Mark Hamill...

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar