Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Škorpiju

 

 

Ah, muškarac Škorpija, oduvek tako misteriozan i za žene neuhvatljiv znak Zodijaka. Da li je uopšte moguće osvojiti muškarca Škorpiju ili će on prvo osvojiti vas i zatim nastaviti dalje u svoje pohode? Ne posustajte odmah, jer muškarac Škorpija i te kako ume da se zaljubi. Pogledajte kako osvojiti muškarca Škorpiju i vezati ga za sebe... a možda to uspete i zauvek!

 

Karakteristike muškarca Škorpije

 

Ono što je definitivno prva asocijacija na muškarca Škorpiju je njegova ljubomora i posesivnost. Škorpije ne vole da ih neko laže jer su strašno intuitivni i odmah mogu da osete da neko pokušava da ih prevari. A osim laganja, muškarac Škorpija prezire kada neko pokušava da ima ono što je njegovo, a to podrazumeva i vas. Zato muškarci Škorpije kada se vežu za nekog, ne daju ga nikom i spremni su na sve da to tako i ostane.

 

Naravno, druga stvar koja je asocijacija na Škorpije je njihova izražena seksualnost, bilo da je u pitanju muški ili ženski predstavnik tog znaka. Muškarci Škorpije obožavaju seks, ali to podrazumeva i postizanje duboke povezanosti sa vama. Oni vode ljubav na nekom potpuno novom nivou, žele da znaju sve vaše najdublje fantazije i porive i maksimalno će se potruditi da ih sve ostvare. Za njih seks počinje u glavi i potrebno im je da ih dobro mentalno zaintrigirate da bi vam se prepustio.

 

Muškarci Škorpije su i strašno šarmantni i zavodljivi. Iako su neretko muškarci ovog znaka moglo bi se reći i ružni, njihova ogromna harizma i seksipilna aura izdvojiće ih iz mase lepotana. Prosto Škorpija isijava iz sebe nešto neobjašnjivo, a mnogi koji su imali iskustva sa ovim znakom to mogu i da potvrde.

 

Škorpije zbog svoje intuitivnosti jako vole sve što je okultno, skriveno i drugima nedokučivo ili čak zastrašujuće. Vole da prodiru u dubinu i suštinu stvari, jer za njih ništa što je svakodnevno i uobičajeno nije zanimljivo. Zato ih neretko i jako privlači astrologija i ezoterija.

 

Osim toga, Škorpije jako vole moć i tokom života žude za tim da uvek dominiraju nad drugima u svakom aspektu života. Njih najviše inspirišu druge poznate ličnosti koje su imale veliku moć i uticaj tokom istorije, pa čak i životinje koje su jako opasne i dominantne.

 

Mane muškarca Škorpije

 

Škorpije su strahovito veliki psihološki manipulatori koji fantastično umeju da pročitaju ljude. Zato najviše vole da vas prilikom svađe, kada se osećaju povređenim, udare tamo gde vas najviše boli i pogode gde ste najslabiji. Oni su maheri kada su u pitanju mentalne igrice, do te mere da se često priupitate da li ste vi nešto odlučili, ili je to odlučio muškarac Škorpija umesto vas.

 

Muškarci Škorpije umeju da budu poprilično oštri i nagli, nekad ne biraju reči ni postupke. Ali, to dopire pre svega iz njihove ogromne emocionalnosti i straha od toga da se pred nekim ogole i budu povređeni.

 

Neretko, muškarci Škorpije znaju da budu fatalistički nastrojeni, grubi i agresivni, do te mere da su spremi na sve ili ništa zarad svog višeg cilja. Međutim, Škorpije i svesno upadaju u situacije i životne neprilike koje nekom drugom znaku Zodijaka ne bi ni pale na pamet, tako da nije ni čudno to što im nije strano da se bore, pa čak fizički, za ono do čega im je stalo.

 

Njihova emotivna grubost dolazi do izražaja pre svega prema ljudima koji su psihički slabi, neambiciozni i previše otvoreno emotivni. Iako osećaju ljude do njihove srži, Škorpije ne žele ni malo da pokažu empatiju prema slabićima, baš zato što su i sami osetljivi iznutra ali ne dozvoljavaju da ih to pokoleba.

 

 

Škorpije mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

POGLEDAJTE: Biti ili ne biti - Reći će vam Škorpija

 

Kako osvojiti muškarca Škorpiju:
 

 Nemojte da ga lažete

 Nemojte biti stidljivi ni u kom smislu

 Uvek sačuvajte malu dozu misterioznosti

 Ne prikrivajte svoju seksualnost

 Mentalno ga izazivajte

 

Kako se udvara muškarac Škorpija

 

Pa, moglo bi se reći da se udvara jako direktno i besramno. Nemojte da vas začudi ako vas prvo vrlo agresivno posmatra i skida pogledom, a potom vam samo u prolazu šapne koliko ste seksi ili šta bi vam radio. Ovaj muškarac ne preza ni od čega i smatra da je upravo to njegov najveći kvalitet. On je samouveren, inteligentan i spreman na sve, a upravo takav je i kada želi nekoga da zavede.

 

Za muškarca Škorpiju idealan sastanak je na nekom mračnom mestu, noću, uz prigušena svetla i sveće, uz zavodljivu muziku i senzualne mirise. Naravno, sve začinjeno afrodizijačkom hranom i alkoholom. Škorpije imaju jako istančana čula te zato vole sve što će ih dodatno stimulisati i probuditi.

 

Naravno, ne bi trebalo da vas začudi da na prvom dejtu sa muškarcem Škorpijom završite pravo u krevetu, jer je to za njega normalno i prirodno. Ovaj muškarac ne shvata zašto bi se neko suzdržavao zadovoljstva zbog društvenih normi i usađenih ograničenja.

 

Muškarac Škorpija u ljubavi

 

Kako će se muškarac Škorpija ponašati u odnosu sa vama zavisi pre svega od toga koliko mu je stalo do vas. Za muškarca Škorpiju ljubav i seks su nerazdvojivo povezani i ukoliko seks ne štima, nema te sile zbog koje bi on ostao u toj vezi. Takođe, ukoliko nije uspeo da za neko vreme razvije emocije prema vama, takođe možete očekivati da će otići i to zauvek. Škorpija se ne vraća tamo gde je nekad bila, osim ako nije bio u pitanju baš dobar seks.

 

Takođe, verovali ili ne, Škorpije umeju da budu verni, ali samo ako znaju da će vas zauvek izgubiti ako ih uhvatite u prevari. Škorpije neretko daju sebi za pravo da švrljaju sa strane, ali je zato njihovom partneru to strogo zabranjeno. Ukoliko nisu zaljubljeni, onda nema šanse da budu verni, to je njima prosto neprirodno.

 

Škorpije su strahovito ljubomorne i ako ih namerno pravite ljubomornim spremite se na bacanje tanjira, dreku i viku. Muškarci Škorpije umeju da budu vrlo teatralni u ovim situacijama jer žele da pokažu svoju moć i dominantnost. Mada, ovakve situacije za njih predstavljaju i savršenu predigru i izgovor da sa vama završe u divljoj požudi. Sa druge strane, muškarcima Škorpijama su jako privlačne tuđe žene, jer im je to dodatno uzbudljivo i potvrda da su neverovatni osvajači i zavodnici.

 

Muškarac Škorpija u ljubavi

 

Kakve žene voli muškarac Škorpija

 

Muškarac Škorpija voli ostvarene, ambiciozne žene koje ne kukaju, ne žale se i nisu slabići. Za njega je na prvom mestu izgled, te mu je zaista jako bitno da budete uvek sređeni, ženstveni i zavodljivi. I, naravno, pomalo misteriozni, nedostupni i nedokučivi. Njemu je strašno uzbudljivo kada mora neku ženu da osvaja i da se sa njom nadmeće kroz intelektualne igrice i seksi flert.

 

Ali, osim toga, jako mu je bitno da sa vama može da se konektuje na mentalnom nivou. Neretko mu je za to potrebno bukvalno nekoliko minuta, sasvim dovoljno da prosudi da li ste mu zanimljivi ili ne. Ukoliko uspete da doprete do njega i iz njega izvučete neke neuobičajene informacije o njemu, jako ćete ga zaintrigirati i neće moći da prestane da razmišlja o vama.

 

On ne voli da priča o vremenu i o uobičajenim dnevnim stvarima. Spomenite mu astrologiju ili neki potpuno čudan film koji ste gledali i već ćete mu zagolicati maštu. S obzirom na to da je njemu sve povod da razmišlja o seksu, ako ga malo zaintrigirate i probudite mu maštu već tokom razgovora, znajte da ste ga kupili. Muškarac Škorpija i te kako ume da se zaljubi, a kada se to desi, neće vas pustiti iz svojih klešta.

 

Idealna kombinacija definitivno su muškarac Škorpija i žena Rak, kao muškarac Škorpija i žena Bik. Račice padaju kao pokošene na taj njihov neodovljivi šarm, ali i na nekom mentalnom nivou ženama Rakovima je jako uzbudljivo i privlačno to što muškarci Škorpije smeju sve ono što one ne bi ni u ludilu.

 

Sa druge strane, žena Bik je savšren partner za muškarca Škorpiju u svakom aspektu života, a ponajviše u seksualnom delu jer se savšreno dopunjuju i umeju da uživaju u životu. Žena Bik je veliki hedonista, a Škorpiji je to izuzetno privlačno.

 

Ubedljivo najgora kombinacija je muškarac Škorpija sa ženom Lavicom ili Vodolijom. Za njega, Lavice su previše dominantne i sa njima često dolazi u sukob koji može da rezultira i fizičkim obračunom. A žene Vodolije su za njega previše slobodne i liberalne, što on ne bi ni u ludilu prihvatio zbog svoje ogromne ljubomore i potrebe za dominacijom.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Škorpijom

 

Muškarac Škorpija u krevetu

 

Za muškarca Škorpiju nema potrebe nešto preterano pisati osim da se ne upuštate u vezu sa njim ukoliko niste slobodni, maštoviti i gotovo uvek spremni na seks. On ne voli žene koje se prenemažu, lažu da ih boli glava, idu u krevet u dečijoj pidžami, koje su neuredne i u apa-drapa stilu.

 

Muškarac Škorpija želi da ženu koja je spremna da ga zadovolji, a on će zauzvrat vratiti i duplo. On obožava da vidi da vi uživate, jer je to za njega dodatni stimulans. Za razliku od muškarca Ovna, Škorpija nije sebična u krevetu iako voli da dominira. Za njega nema tabua i spreman je na sve.

 

Poznati muškarci Škorpije  Gerard Butler, David Schwimmer, Mads Mikkelsen, Mark Ruffalo, Adam Driver, Leonardo DiCaprio, Drake, Ryan Reynolds, Penn Badgley, Sean Combs, Ryan Gosling, Matthew McConaughey, Owen Wilson, Josh Duhamel...

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!

 

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar