Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Strelca

 

Zaštićen svojom vladajućom planetom Jupiter, može se reći da je muškarac Strelac rođen pod srećnom zvezdom. Ovaj muškarac pravi je pozitivac i veseljak, osoba koja obožava avanturu i putovanja.

 

Iako važi za neozbiljnog i pomalo nestalnog muškarca, Strelac je poprilično popularan među ženama, baš zbog svog optimizma i inovativnosti koje ubacuje i u svoje veze.

 

Ukoliko vam je zapao za oko baš jedan simpatični muškarac Strelac, čitajte dalje i saznajte kako da ga osvojite - i zadržite uz sebe!

 

Osobine muškarca Strelca

 

Strelac je poznat kao najhrabriji i najaktivniji znak Zodijaka, a muškarac Strelac je upravo baš takav. Ovaj muškarac voli avanturu i izazove na svakom polju svog života. Za njega je sedenje u kući ispred televizora ravno smrtnoj presudi. Muškarac Strelac je jako nemirnog duha i ne drži ga mesto, te stoga možemo reći da i nije baš najbolji izbor ukoliko tražite nekog za dugu i stabilnu vezu.

 

Međutim, ne očajavajte, kao i svako drugo ljudsko biće, i muškarac Strelac može emotivno da se veže i zavoli, te stoga osvojiti muškarca Strelca i nije toliki problem ako zaista naučite da razumete njegovu pravu, iskonsku prirodu.

 

Retko možete da naiđete na muškarca Strelca koji se ne bavi nekom vrstom fizičke aktivnosti, jer je za njega to nešto bez čega ne može da živi ni funkcioniše kako treba. Mada, ovaj znak Zodijaka jako voli sve vrste ekstremnih sportova, kao i sve aktivnosti koje se mogu raditi u prirodi. Za razliku od drugih vatrenih znakova, Strelac je jako povezan sa prirodom i zaista voli da provodi vreme okružen zelenilom.

 

Muškarac Strelac je pravi generator zabave i hodajuća pozitiva, muškarac koji je uvek nasmejan i spreman na šalu. Za njega je pogled na svet uvek svetao, ma koliko problema ga mučilo u tom trenutku. On iz svega ume da nađe izlaz, jer ga neretko zaista prati mnogo sreće i u tome sa lakoćom uspeva.

 

Zbog svoje društvenosti, nesputanosti, slobodnog duha, aktivnosti, izdržljivosti i neustrašivosti, mogli bismo reći da je Strelac kao svojevrsna mešavina muškarca Ovna i muškarca rođenog u znaku Vodolije.

 

Muškarac Strelac u ljubavi

 

Mane muškarca Strelca

 

Zbog svoje neobuzdane prirode, muškarac Strelac ume da bude jako nestrpljiv, bilo da je u pitanju gužva u saobraćaju ili donošenje nekih važnih životnih odluka. On prosto ne ume da bude taktičan i promišljen, već tvrdoglavo srlja pravo ka svom cilju, pa šta bude.

 

Muškarac Strelac neretko i lako plane, baš iz te svoje nestrpljivosti, ali se i brzo smiri kao da se ništa nije dogodilo. Definitivno da se njihov vladar Jupiter zaista trudi da izvuče maksimum pozitive iz pripadnika ovog znaka, pa je poprilično teško biti u svađi sa njima na duže staze.

 

Velika mana muškarca Strelca je to što se lako zaljubi, ali se još lakše i odljubi. Zbog svoje društvenosti i toga što se stalno kreće u različitim krugovima ljudi, muškarac Strelac upoznaje mnogo žena i vrlo lako se opčini onom koja je podjednako pozitivna i avanturističkog duha.

 

Zbog svoje nestalnosti i toga što je stalno u pokretu, ne treba da vas začudi ako muškarac Strelac potpuno zaboravi da vam se javi i da ga nema danima, a da se odjednom sa ogromnim osmehom pojavi i pozove vas u neku ludu avanturu. Takođe, muškarci rođeni u ovom znaku stalno kasne, ali ne iz nepoštovanja prema vama već zato što im pažnja previše luta i teško im je da se fokusiraju samo na jednu obavezu u toku dana.

 

Strelčevi mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

POGLEDAJTE: Što bi Strelac rekao - Život je samo igra

 


Muškarac Strelac


 

Kako osvojiti muškarca Strelca

 

 Budite spremni na svakodnevne avanture

 Pokažite mu svoju pozitivnu i vedru stranu

Opustite se i prepustite mu se

 Uvek imajte spremnu ideju šta biste mogli da radite

 Ne pokušavajte da ga promenite

 

 

Muškarac Strelac u ljubavi

 

Muškarac Strelac nije ljubomoran i nije posesivan, te bi se moglo reći da je jedan od idealnijih partnera kada su u pitanju znaci Zodijaka. Međutim, nije baš ni sam mnogo veran niti sklon vezivanju na duže staze. Ovaj muškarac traži stalnu dinamiku u vezi, te u njoj može da opstane više godina samo ako se recimo često selite, menjate poslove, putujete na različite destinacije i konstantno radite nešto novo i drugačije.

 

Ukoliko želite da osvojite muškarca Strelca morate da se vodite onom krilaticom "Da bi žena bila nezamenljiva, potrebno je da stalno bude drugačija". On nije tip muškarca koji neće primetiti da ste se ofarbali ili ošišali - štaviše, on će vas sam podstaći da napravite veliki korak i uradite nešto drugačije na sebi. Ako razmišljate o tetovaži ili pirsingu, muškarac Strelac će vas prvi podržati u tome, jer je i sam ogroman ljubitelj istih.

 

Muškarac Strelac ume iskreno da voli i da svojoj partnerki pre svega obasja život jedno potpuno pozitivnom i nesputavnom energijom. On ne ume da zvoca i neće da se prepire oko trivijalnosti, jer za njega nema nerešivih problema. Sa druge strane upravo negativno razmišljanje i prebacivanje zbog nečega što nije uradio može da dovede do svađe sa ovim muškarcem.

 

Muškarac Strelac u krevetu

 

Ovaj znak Zodijaka je prava vatra u krevetu i sa njim vam definitivno nikada neće biti dosadno. Muškarac Strelac voli da isprobava svakakve akrobacije i nove poze, te zato jako voli žene koje su podjednako nesputane i uvek dobro raspoložene za inovacije.

 

Muškarac Strelac zavodi direktno i bez zadrške, naravno uvek uz osmeh i flert obojen dobrim humorom. On neće da vam dosađuje niti da bude uporan, samo će doći, šarmirati vas, a vi kako želite.

 

Za njega je seks još jedna vrsta rekreacije, te stoga jako voli da ga upražnjava. Ipak, zbog nemirnog duha i potrebe za slobodom, nemojte da vas začudi ako je vaš muškarac Strelac pre vas bio sa mnogo žena.

 

Kakve žene voli muškarac Strelac

 

Muškarac Strelac i žena Blizanac definitivno su najbolja astrološka kombinacija. Takođe, Strelac se odlično slaže i sa ostalim vazdušnim i vatrenim znacima, mada, treba imati na umu da, zbog svoje vatrene prirode, sa nekim od njih ipak mogu da nastanu problemi.

 

Recimo, sa ženom Lavicom iako bi ih spojila velika strast i privlačnost, slična narav dovela bi do čestih svađa i sukoba ega. Takođe, sa ženom Vodolijom bi duže vremena proveo zavodeći je nego što bi zaista bio u vezi, jer oboje jako teže ka slobodi i prosto ne mogu da opstanu na duže staze.

 

Naravno, apsolutno najgora kombinacija su muškarac Strelac i žena Ribe, kao muškarac Strelac i žena Devica. Žena Ribe je potpuna suprotnost ovom veselom i aktivnom muškarcu, dok je žena Devica previše ozbiljna i stroga za njegov ukus.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Strelcem

 

Strelac u horoskopu

 

Poznati muški Strelčevi: Brad Pitt, Jeff Bridges, Ed Harris, Jake Gyllenhaal, Ben Stiller, Ian Somerhalder, Don Johnson, Woody Allen, Adam Brody, Frank Sinatra, Ralph Fiennes, Ozzy Osbourne, Steven Spielberg, Samuel L. Jackson, Brendan Fraser...

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!




Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar