Uporedni horoskop - Da li ste astrološki kompatibilni sa voljenom osobom?

Autor: Astrousluge komentara 0 uporedni horoskop


 

Uporedni horoskop daje nam odgovore na mnoga pitanja: Da li vam se dešavalo da nekoga sasvim slučajno upoznate, a da vam se čini kao da se poznajete ceo život? Da li su neke osobe ostavile veliki trag na vaš život, a da pritom više nemate nikakav kontakt sa njima? Da li vas život konstantno spaja sa nekim ljudima i srećete ih kada najmanje očekujete?


Odgovor na to zašto nam se ovo dešava leži u astrologiji i aspektima koje planete iz vaše natalne karte prave sa planetama drugih ljudi. Bez obzira da li je u pitanju ljubavni, poslovni ili prijateljski odnos, mi nikoga ne upoznajemo slučajno i niko nam ne ulazi u život bez ikakvog razloga.


U ovom tekstu bavićemo se pre svega ljubavnom sinastrijom i uporednim horoskopom između vas i vašeg partnera ili partnerke. Otkrijte da li vam je vaša draga osoba sudbinski predodređena, da li vas spajaju karmički odnosi iz prošlih života, i da li vaša veza može da traje u vremenu.


Kada posmatramo natalne karte dve osobe, potrebno je uzeti u obzir mnoge aspekte, jer je svakako tumačenje horoskopa jako složeno. Međutim, i na nekom osnovnom nivou dovoljno je pogledati da li vi i partner imate podudaranja nekih od najbitnijih elemenata za ljubavnu harmoniju. Važno je gledati pre svega konjukcije, to jest da li vi i partner imate neke planete jednu do druge.


Najvažnije je da posmatramo odnose najvažnijih planeta Sunca, Meseca, Venere i Marsa, kao i Ascendenta i Descendenta koji nisu planete, već početak prve kuće (podznak) i početak sedme kuće (polja braka).


Konjukcija Venere i Marsa


Prvo što je bitno gledati kada je u pitanju uporedni horoskop su pozicija Venere i Marsa, koji sa sobom nose osnovnu simboliku ljubavnog odnosa. Ako je ženski Mars u konjukciji sa Venerom partnera, to je tipičan pokazatelj privlačnosti i česta pojava u natalnim kartama parova.

U ovakvom aspektu vidi se da je vaš partner baš onakav kakvim vi zamišljate idealnog muškarca i obrnuto. Privlačnost između dve osobe sa ovakvom konjukcijom je velika, ali nije dovoljan pokazatelj da li ta veza može da preraste u nešto više. Potrebno je uzeti u obzir i druge aspekte koji nose sa sobom veću težinu i ukazuju čak i na neke sudbinske povezanosti.

Ako oba partnera imaju Veneru jednu do druge, to je takođe dobar aspekt i označava da vi i partner volite iste stvari, doživljavate ljubav na isti način i emotivno ste kompatibilni.

Recimo ako oboje imate Veneru u Ribama, to pokazuje da ste oboje jako romantični, emotivni i da idealizujete jedno drugo. Međutim nije baš uvek dobro da imate Veneru u istom znaku kao partner. Recimo, ako oba partnera imaju Veneru u Jarcu njihov odnos može biti jako težak i emotivno neispunjujuć.

Konjukcija Venere i Jupitera u uporednom horoskopu je takođe jedan od dobrih aspekata i ukazuje na veliku sreću, ispunjenje i radost u ljubavnom odnosu.

 

Saznajte OVDE kako možete da naručite uporedni horoskop za vas i vašeg partnera.


Da li će doći do braka?

 

S obzirom na to da Sunce u ženskom horoskopu predstavlja muža, a Mesec u muškom horoskopu suprugu, pozitivni pokazatelj može biti ako su vam ove planete u konjukciji, tj. u istom znaku.

Naravno, što su planete bliže to bolje, najbolje da ne budu udaljene više od 10 stepeni. Takođe, posmatramo i da li su neke od važnih planeta blizu Descendenta, odnosno 7. kuće.

 

PROČITAJTE I: Ljubavni horoskop: Koji horoskopski znakovi se neće zaustaviti na jednom braku?

 


Konjukcija Sunca i Meseca

 

Ovo je školski primer idealnog bračnog para, doduše najbolje bi bilo da žensko Sunce bude u konjukciji sa muškim Mesecom.

Sunce u ženskom horoskopu predstavlja muža i oca, snagu koju ona crpi, volju i motivaciju, dok Mesec u muškom predstavlja majku, suprugu i sve skrivene emocije koje čuva u duši.

Zato je idealno da jednom paru ove dve planete budu u konjukciji, jer u tom slučaju muškarac postaje vetar u leđa, podrška i stabilnost svojoj ženi, dok ona u njemu budi najtananije emocije i privrženost.


Konjukcija Ascendenta i Descendenta

 

Ako je vaš Ascendent u konjukciji sa 7. kućom vašeg partnera ili obrnuto, govorimo o jako snažnoj povezanosti i privlačnosti.

Još ako su u ovu konjukciju umešane i neke planete, recimo Venera, Mesec ili Pluton, dobijamo fatalnu, magnetičnu privlačnost, kao i izraženu seksualnu povezanost.

Stoga možemo uopšteno reći da se dobro slažu ljudi sa podznakom Bik i podznakom Škorpija, podznakom Ovan i podznakom Vaga, podznakom Vodolija i podznakom Lav i td.

Naravno brojni drugi faktori dolaze u obzir, međutim iz nekog uopštenog iskustva parovi sa konjukcijom prve i sedme kuće zaista su oni koji se zaljubljuju na prvi pogled jedni u druge.


Severni čvor i Južni čvor

 

Čvorovi nam donose bolji prikaz da li je u nečiji odnos prste umešala sudbina, da li nose karmičku povezanost ili im je zajednička budućnost zagarantovana.

Naravno, ne moraju Severni i Južni čvor da vam budu u konjukciji sa partnerovim da bi vam pokazali koliko ste sudbinski predodređeni jedno za drugo.

Dovoljno je da neke od bitnih planeta ili ascedenta/descedenta budu u konjukciji pa da dobijete precizniju sliku. Ukoliko imate Sunce, Mesec ili Veneru u konjukciji sa partnerovim Severnim čvorom, onda to je to pozitivan pokazatelj da ste jedno drugom u budućnosti i da imate dobre izglede za vezu ili brak.

Dok sa druge strane konjukcija ovih planeta sa Južnim čvorom daje priču o karmičkoj ljubavi i to da ste sa sadašnjim partnerom morali da se sretnete u ovom životu jer se poznajete iz prošlog. Ali, ovakve veze moraju da imaju podršku drugih aspekata da bi imale uspeha.

 

 Seksualna privlačnost

 

Jedan od najboljih pokazatelja velike seksualne privlačnosti obično je konjukcija Marsa u vašem i horoskopu vašeg partnera.

Takođe, ukoliko neke od bitnijih planeta dolaze u kontakt sa vašim ili partnerovim Plutonom, uključujući Ascedent i Descedent, onda definitivno između vas i partnera postoji velika seksualna privlačnost.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar