Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Raka?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu Raka

 

Idealan partner za ženu Raka je onaj muškarac koji je smiren, kućni tip i pravi domaćin. Žene Rakovi rođene su da budu majke i supruge, njima je prosto prirodno da brinu o drugima i da im ugođavaju.

Ove dame su jako blage naravi, često i depresivne jer se lako rastuže na mnoge stvari u životu. Zaista, žene Rakovi veoma emotivno reaguju na gotovo sve u životu jer su zbog svog vladara Meseca jako emotivne.

Idealan partner za ženu Raka je zato neko ko ume da je razume i da joj bude podrška u svakom smislu. Stoga se žene Rakovi idealno slažu sa muškarcima Jarčevima, Bikovima i Devicama.

Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

Žena Rak i muškarac Ovan

 

Ovo apsolutno nije dobra astro kombinacija jer je muškarac Ovan za ženu Raka previše grub i emotivno suzdržan.

Njihov temperament se poprilično razlikuje, kao i činjenica da muškarac Ovan želi da živi potpuno drugačijim životom od žene Raka.

Ovo može da funkcioniše isključivo kao seksualna kombinacija zbog izražene muške i ženske energije, međutim na duže staze, ovaj par bi naišao na veliko nerazumevanje zbog  potpuno različitih tipova ličnosti.

 

Žena Rak i muškarac Bik

 

Moglo bi se reći da je muškarac Bik definitivno idealan partner za ženu Raka. Ova kombinacija zemljanog i vodenog znaka već je unapred osuđena na uspeh i na dobro razumevanje.


Bikom vlada Venera, planeta ljubavi, dok Raka vodi Mesec, planeta emocija, te nam već to govori da je ovo ljubav na prvi pogled.  

Ovaj par ima sličan način razmišljanja, dobro razumevanje i slične želje i očekivanja od života. Takođe, idealno se dopunjuju.

 

Žena Rak i muškarac Blizanac

 

Muškarac Blizanac i žena Rak nisu baš sjajna kombinacija, pre svega zbog velike neozbiljnosti i nestabilnosti muškarca Blizanca. Pošto žena Rak traži muškarca koji je stabilan i požrtvovan, posvećen porodici, definitivno da ovakva kombinacija ne bi dugo potrajala.

 

Ova kombinacija znakova mogla bi da fukncioniše samo kroz prijateljski odnos, jer je Blizanac generator zabave što ženi Raku definitivno fali u životu jer sama nikad ne bi inicirala izlaske.

 

Žena Rak i muškarac Rak

 

Ovo bi zaista mogla biti odlična kombinacija koja bi mogla da traje u vremenu. I muškarac Rak je jedan od idealnih partnera za ženu Raka, jer su oboje jako emotivni, osećajni, skloni romantici i blage naravi.

 

Ovaj par bi jako lako mogao da odšeta do oltara i da vrlo brzo od početka veze krene da gradi porodicu. Jednostavno, oboje imaju iste težnje i želje u životu.

 

Pročitajte i: Kovitlac emocija koji vas vodi u najlepše snove - Žena Rak

 

Žena Rak i muškarac Lav

 

Ova kombinacija znakova, iako nije baš idealna, može da uspe. Zašto? Zato što je muškarac Lav jako posvećen ljudima koje voli i uradio bi sve za njih, a to je baš ono što ženi rođenoj u znaku Raka treba.

 

Jedini problem mogao bi da nastane zbog toga što muškarac Lav ima tendenciju da bude sebičan i egocentričan, a što bi ženu Raka potpuno razočaralo i udaljilo od njega.

 

idealan partner za ženu raka

 

Žena Rak i muškarac Devica

 

Muškarac Devica i žena Rak su definitivno odličan par i ovo je idealan partner za ženu Raka bez dileme. Muškarac Devica je poprilično ozbiljan, realan i prizeman, što ženi Raku odgovara.

Takođe, ovaj muškarac je jako radan i uspešan jer zaista želi da doprinese svojoj porodici. Jako je odgovoran, tačan i pedantan, što takođe žena Rak voli. Sve u svemu, ovaj par bi se fino dopunjavao.

 

Žena Rak i muškarac Vaga

 

Kombinacija žena Rak i muškarac Vaga može biti jako dobra pre svega zbog mirne i staložene naravi muškarca Vaga koja je komplementarna naravi žene Raka.

Oba znaka vole da žive mirnim i opuštenim životom, mada je muškarac Vaga za ženu Raka možda previše neinicijativan i neodlučan.

Ova veza može biti jako romantična i pomalo u oblacima. I muškarac Vaga i žena Rak vole da vole i zaljubljive su prirode tako da im je romansa zagarantovana.

 

Žena Rak i muškarac Škorpija

 

Kombinacija žena Rak i muškarac Škorpija definitivno je jedna od najboljih kada je u pitanju astrologija. Ovaj par je zaista sličnog temperamenta, iako je Škorpija za nijansu temperamentnija.

 

Oboje su jako emotivni, imaju sličan pogled na svet i stvari. Ovaj par se odlično dopunjuje, jer je žena Rak dovoljno romantična, a muškarac Škorpija dovoljno strastven da bi ova veza mogla da funkcioniše na duže staze.

 

Žena Rak i muškarac Strelac

 

Ovaj par ne bi mogao da funkcioniše baš najbolje, pre svega jer je muškarac Strelac željan toga da stalno bude u nekoj avanturi, u pokretu i ne drži ga mesto. Žena Rak ipak život zamišlja daleko mirnije, te bi već na početku veze ovo bila prepreka.

 

Pošto je ovo kombinacija vodenog i vatrenog znaka, onda je definitivno potrebno više kompromisa, pogotovo sa strane žene Raka, da bi ova veza opstala na duže staze.

 

Žena Rak i muškarac Jarac

 

Muškarac Jarac definitivno je idealan partner za ženu Raka jer su oboje poprilično okrenuti porodici, stabilnom životu i građenju budućnosti u tradicionalnom smislu te reči.

 

Ovaj muškarac je jako vredan i radan i zaista posvećen, što su kvaliteti koje žena Rak jako ceni. Ovo je jedna od jačih kombinacija zodijaka koja ima velike šanse da traje decenijama.

 

Žena Rak i muškarac Vodolija

 

Ovo definitivno nije dobra kombinacija jer su ovo dve potpuno drugačije prirode i potpuno drugačiji tip ljudi. Muškarac Vodolija ne razume temperament žene Raka, njenu potrebu za pasivnim i stabilnim životom, kao ni njenu preteranu emotivnost.

 

Sa druge štrane, muškarac Vodolija je previše nestalan i nestabilan za ženu Raka i prosto od samog početka ovaj par ne bi mogao da opstane ni nekoliko dana u vezi.

 

Žena Rak i muškarac Riba

 

Ovo je jedan od najromantičnijih parova koji prosto uživa u svemu lepom i ljubavnom što im život pruža. Muškarac Riba je jako emotivan, osećajan i posvećen muškarac, pažljiv i spreman za svaku dozu žrtve za svoju voljenu.

 

Žena Rak pored ovakvog muškarca osećala bi se jako ispunjeno i emotivno ushićeno. Zaista, ova veza može da traje u vremenu dugi niz godina.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar