Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Lava?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu lava

 

Idealan partner za ženu Lava je onaj muškarac koji je zabavan, opušten i pre svega pažljiv. Žene Lavice rođene su da budu u centru pažnje i da privlače poglede gde god da odu. Njima je prirodno da budu glavne, uvek i svuda i ne stide se ničega.

Ove dame su jako vatrene, često i borbene jer se lako uvrede kada ne dobijaju onoliko poštovanja koliko misle da zaslužuju. Žene rođene u znaku Lava, zbog svog vladara Sunca, vole luksuz, vole da budu svima na prvom mestu, vole da se hvale i da budu najbolje u svemu što rade.

Idealan partner za ženu Lava je zato neko ko ume da razume njenu lavovsku prirodu i da je obasipa komplimentima, poklonima, ali i bezrezervnom podrškom u svemu što naumi.

Stoga se žene Lavovi idealno slažu sa muškarcima Vodolijama, Strelčevima i Vagama. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 
Žena Lav i muškarac Ovan


Ovo može biti jako dobra i strastvena astro kombinacija jer je muškarac Ovan za ženu Lava pravi izazov i odličan seksualni partner. Oboje su vatreni znaci, jako samopouzdani, željni života i svega što on pruža.

Međutim, pošto je njihov temperament poprilično sličan, iz tog razloga bi mogli da nastanu problemi između ova dva znaka.

Ovan je poprilično temperamentan, pomalo grub i tvrdoglav, što bi ženi Lavu bilo zanimljivo u početku, ali vremenom bi to moglo da dovede do burnih svađa i rasprava.

 
Žena Lav i muškarac Bik

 
Ovo je, moglo bi se reći, najgori izbor partnera za ženu Lava. Muškarac Bik je previše lenj, statičan i okrenut poslu, dok je žena Lavica uvek spremna za neku akciju i smatra posao samo oruđem da dođe do novca za sve svoje hirove.

Oboje vole da budu hvaljeni i bitni, pa bi i to moglo da dovede problema, jer je jako teško da veza opstane kada su partneri podjednako sebični i egocentrični.

Jedino što bi ovaj par imao zajedničko je ljubav prema luksuzu i uživanju u životu, te bi zapravo ova kombinacija najbolje mogla da opstane kroz prijateljski odnos.

 
Žena Lav i muškarac Blizanac

 

Muškarac Blizanac i žena Lav su zaista sjajna kombinacija, pre svega zbog pričljivosti i životne radosti koje Blizanac nosi u sebi.

Ovaj par bi zaista uživao u svakom danu koji provedu zajedno, jer bi sve vrvilo od smeha, dobre zabave i opuštenosti.

Muškarac Blizanac je baš ono što ženi Lavu treba - neobavezan, veseo, uvek spreman za akciju i pravi pravcati generator zabave. Ova veza je zaista pravo uživanje za ženu Lava!

 
Žena Lav i muškarac Rak


Ovo apsolutno nije dobra kombinacija, jer bi ovaj par naišao od starta na veliko neslaganje. Za ženu Lava, muškarac Rak je previše spor, dosadan i emotivan.

Ženom Lavom vlada Sunce, a muškarcem Rakom Mesec, te su ovo dva potpuno različita senzibiliteta i ličnosti. Ni kao prijatelji ni kao ljubavnici, ova dva znaka ne bi mogli da opstanu ni dana, jer nemaju nikakvih dodirnih tačaka.


Žena Lav i muškarac Lav


Ova kombinacija znakova je u teoriji sasvim korektna, jer su to dva jako slična senzibiliteta, dve vatre i rođene ambicije. Međutim, jako je bitno uzeti u obzir i druge faktore, kao što su podznak ili položaj Meseca.

Dva Lava generalno bi se stalno nadmetala, svađala, i dokazivala jedno drugom, te je zato dobro znati da je moguće da ova dva znaka funkcionišu kao par ako su im podznaci i druge planete u sinastriji komplementarne.

Ovaj par bi se zaista odmah na prvu loptu izuzetno privukao i između njih bi vladala ogromna strast, ali bi tokom vremena vatrena priroda oba znaka dovela do problema. Da bi opstali, bitno je da jedan od njih nauči kad treba da spusti loptu i popusti, najbolje da to bude muškarac Lav.

 

POGLEDAJTE: LAV - TRI DEKADE KRALJA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

 

idealan partner za ženu Lava

 

Žena Lav i muškarac Devica

 

Ova veza je definitivno osuđena na neuspeh, jer govorimo o dva potpuno drugačija senzibiliteta, dve ličnosti koje nemaju nikakve dodirne tačke. Muškarac Devica je previše hladan, proračunat i dosadan za ženu Lavicu, previše nezainteresovan za lepote života i uživanje u istom. 

 

Muškarac Devica je previše organizovan, štedljiv i nezainteresovan da se zabavlja i uživa što je nešto što se ženi Lavici nikako ne dopada. Vatrena Lavica takođe očekuje mnogo pažnje, poklona i obožavanja od strane partnera, a muškarac Devica to naprosto ne ume da pruži.

 

Žena Lav i muškarac Vaga

 

S obzirom na to da je žena Lavica izuzetno zahtevna kada su ljubavne veze u pitanju, muškarac Vaga je jedan od retkih znakova Zodijaka koju su zaista spremni da se svojim ponašanjem prilagode Lavicinim zahtevima.

Takođe, pošto svaka žena Lav misli da je glavna glumica na sceni života, morate joj se diviti, obožavati je i tretirati je poput kraljice, a to muškarcu Vagi definitivno ne bi palo teško.

Muškarac Vaga bi uvek bio spreman da je obasipa poklonima, komplimentima i ljubavlju, a ženi Lavu bi se jako dopalo što je on tako prefinjen i pravi zaljubljenik u skupe i najfinije stvari koje život nudi.

 

Žena Lav i muškarac Škorpija

 

Ova astro kombinacija žene Lava i muškarca Škorpije je ispunjena sa gomilom strasti i seksualne privlačnosti koji su definitivno u prvom planu kada je ovaj odnos u pitanju. Ukoliko žena Lav žudi za fatalnom, tajnom i misterioznom vezom, muškarac Škorpija je pravi izbor.

Njihova veza od samog starta bila bi ispunjena ljubomorom, divljom požudom i ostvarivanja svih skrivenih seksualnih fantazija. 

Muškarac Škorpija i žena Lav bi se dopunjavali jer oboje imaju visoke ambicije, kao i želju za životom i avanturom. Ipak, ova veza na duže staze, ne bi mogla da opstane zbog prevelike strasti, svađa i ljubomore. Ovaj par ne bi mogao da podnese tenziju, naglašene emocije i strast u svakodnevnom životu. 

 

Žena Lav i muškarac Strelac

 

Kombinacija žene Lava i muškarca Strelca je jedna od idealnijih u Zodijaku i ovaj par znakova se generalno jako privlači. Oboje vole da budu od akcije, žude za avaturom, vole promene i nove stvari u životu.

Muškarac Strelac je podjednako vatren kao žena Lav, ali daleko manje sebičan i egoističan, pored njega žena Lav naći će baš ono što traži, podršku, divljenje, ljubav, strast, avanturu..SVE!

Ova veza od samog starta može biti zabavna za oboje, a ono što je dobro je to što veza može ostati takva između ova dva znaka i decenijama kasnije.

 

Žena Lav i muškarac Jarac

 

Ova dva znaka su sušta suprotnost jedan drugom. Žena Lav i muškarac Jarac imaju dve potpuno različite energije i senzibiliteta. Ženi Lavici moglo bi da smeta što je muškarac Jarac tako hladan i emotivno suzdržan, dok bi njemu smetalo njeno raskalašno ponašanje, rasipanje novcem i udovoljavanje sebi.

 

Ono što bi moglo da se dopadne ženi Lavu je njegova ambicioznost i posvećenost poslu, međutim za razliku od nje, muškarac Lav sav svoj teško zarađeni novac ne bi trošio na luksuz već bi štedeo.

 

Ovaj par bi ipak bolje funkcionisao van partnerskog odnosa, možda kroz posao ili neku vrstu saradnje koja nije na emotivnom nivou.

 

Žena Lav i muškarac Vodolija

 

Ovo je odlična astro kombinacija, kako za ljubav tako i za prijateljstvo, jer su žena Lav i muškarac Vodolija jako kompatibilni na gotovo svim životnim poljima.

 

Muškarac Vodolija je jako slobodan, nekonvencionalan, nesebičan i posvećen drugima, što ženi Lavu jako prija. Ovo je idealan partner za ženu Lava zbog svog laganog senzibiliteta, opuštenosti i velikog srca.

 

Muškarac Vodolija bi imao puno razumevanja za ženu Lava i strpljenja za njene bubice, a on bi nju svakodnevno inspirisao i motivisao svojim inovativnim idejama.  Ovo je dobar astrološki par i na duže staze jer bi njihov odnos pre svega bio prijateljski i opušten.

 

Žena Lav i muškarac Riba

 

Muškarac Riba baš i nije idealan partner za ženu Lava, ali ipak nije baš ni katastrofalan. Ovaj muškarac je poprilično romantičan, posvećen, voli da poklanja i da prosto omađija partnerku, što bi se ženi Lavici jako dopalo.

 

Žena Lav bi jedino bila posle kratkog vremena razočarana u muškarca Ribu jer je dosta emotivniji i psihički labilniji od nje. Ipak, njegova pažnja, ljubav i požrtvovanost bi joj jako imponovale, tako da bi ova veza mogla da uspe ukoliko između njih vlada iskrenost i poverenje.

 

 

 

 

 

 

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar