Kristali prema horoskopskom znaku - Kako izabrati onaj pravi?

Autor: Astrousluge komentara 0 kristali prema horoskopskom znaku

 


Velika moć kristala poznata je već vekovima, pogotovo kada se izaberu odgovarajući kristali prema horoskopskom znaku. Mnoge poznate ličnosti se bukvalno kunu u transformativnu moć kristala i ovaj trend je dostigao svoj vrhunac u poslednjih nekoliko godina.

 

Ipak, korišćenje kristala u cilju podsticanja različitih aspekata života i poboljšanja celokupnog stanja organizma prisutno je vekovima unazad.

 

Još su stari Egipćani, Kinezi i Rimljani koristili kristale u svakodnevnom životu i verovali u njihovu moć. Takođe, brojne domorodačke kulture širom sveta negovale su svoja verovanja u magiju kristala.

 

Danas, u modernoj kulturi, kristali ne samo što imaju isceljujuće moći, nego su i jako lep komad kućne dekoracije. Kristal u domu daje posebnu energiju i šmek celom prostoru, baš kao da imate neko umetničko delo.

 

Osim toga, kristale možete uvek nositi uz sebe kao komad nakita, ali i u svom džepu ili novčaniku za dodatni priliv energije. Nastavite da čitate i saznajte koji su idealni kristali prema horoskopskom znaku u kom ste rođeni.


Ovan - Karneol, Jaspis, Dijamant

 

Ovnovi su jako snažne ličnosti, ali čak i one mogu ponekad da sumnjaju u sebe i da im samopouzdanje osetno padne.

Zbog toga kristali poput Karneola pomažu za brzo vraćanje hrabrosti i vere u sebe, ali na vrlo suptilan način koji bi sprečio bilo kakve eksplozivne reakcije.

Osim njega, Ovnovima se preporučuju Karneol i Dijamant.

Savet plus: Stavite kristal pored ulaznih vrata u svom domu da bi vas stalno podsećao kada izlazite od kuće da je samopouzdanje uvek uz vas.

 

Bik: Smaragd, Topaz, Turmalin

 

Bik je stalno u trci sa vremenom jer želi da zaradi dovoljno za sve svoje snove i hirove. Zato je Smaragd tu da ga podseti da je potrebno da izdvoji neko vreme u svom životu za ljubav i mir.

Takođe, ovaj kristal odagnava svu negativnu energiju koja se nakuplja u Biku tokom dana i ponovo ga spaja sa njegovim horoskopskim elementom, Zemljom. Ne zaboravimo ni Topaz i Turmalin koji su blagotvorni za Bika.

Savet plus: Stavite kristal u kuhinju da bi svako vaše jelo koje pripremite bilo ispunjeno sa ljubavlju i zahvalnošću.

 

Blizanac: Ahat, Labradorit, Rozenkvarc


Blizanci su pričljivi, veseli i jako opušteni. Ovaj znak takođe ima sklonost ka promeni raspoloženja kao i ispoljavanju višestrukih oblika ličnosti.

Labradorit je idealan kristal prema horoskopskom znaku za Blizance jer im pomaže da se uzemlje i spoje sve svoje ličnosti i raspoloženja u jedno. Osim njega, Blizancima se preporučuju i Ahat, kao i Rozenkvarc.

Savet plus: Stavite kristal na stočić u dnevnoj sobi da biste balansirali energiju oko sebe i uneli energiju prirode u svoj dom.

 

Rak - Rubin, Jaspis, Mesečev kamen

 

Rak jako voli da pazi na druge i da im udovoljava, te zato neretko zaborave na sebe. Jaspis može da pomogne Raku da izađe iz svoje ljušture i podseti ga da se svakodnevno na par minuta posveti samo sebi.

Odlični kristali za Raka su i Rubin, kao i Mesečev kamen.

Savet plus: Stavite Jaspis u kupatilo pored proizvoda za negu ili šminke da bi vas podsetio da je potrebno da udovoljavate sebi i negujete se.

 

 Lav: Tigrovo oko, Peridot, Ćilibar


Lavovi smatraju da ne postoji ni jedan izazov koji oni, tako kreativni i uzvišeni, ne bi mogli da reše. Za njih ne postoji ni jedan problem koji je prevelik zalogaj.

Zato je idealan kristal prema horoskopskom znaku za Lavove Tigrovo oko, jer im pomaže da spoje svoju energiju sa Sunčevom i manje dramatizuju oko stvari koje im se dešavaju.

Osim njega, za Lavove se preporučuje i Peridot, kao i Ćilibar.

Savet plus: Stavite Tigrovo oko na svoj radni sto da biste podstakli svoje samopouzdanje i performanse na radnom mestu.


kristali prema horoskopskom znaku


Devica - Apofilit, Safir, Lapis lazuli


Device uživaju u učenju i širenju svog znanja o mnogim stvarim, a Apofilit je tu da im pomogne da povežu svoju mudrost sa prirodom.

Ovaj zeleni kristal osim toga vraća nas prirodi i našoj suštini, to jest onome što mi zaista jesmo. Osim njega, Devici odgovaraju Safir i Lapis lazuli.

Savet plus: Stavite kristal po izboru pored sobne biljke ili vaze sa cvećem da biste podigli energiju prirode i života u svom domu.

 

 

Vaga - Sodalit, Opal, Akvamarin


Vaga ima prirodne diplomatske i mirnodopske sposobnosti, međutim često umeju da budu jako neodlučni.

Kristali zato Vagama mogu da pomognu da ih vode ka dobrim odlukama, kao i da im pomognu da komuniciraju mudrije i čvršće sa drugima.

Idealni kristal za horoskopski znak Vage je Opal, ali se preporučuju i Sodalit i Akvamarin između ostalih.

Savet plus: Stavite kristal na trpezarijski sto da stvorite harmoničnu atmosferu u vašem domu.

 

 

Škorpija - Citrin, Malahit, Topaz


Škorpije sanjaju velike snove i imaju neobjašnjivu moć podsvesti kojom svoje snove pretvaraju u realnost.

Iskoristite moć Citrina da ne samo privučete obilje u sferu života u kojoj vam je potrebno, nego i da umirite svoju ogromnu energiju i sa mirom se fokusirate.

Za Škorpije, idealni kristali prema horoskopskom znaku su i Malahit i Topaz.

Savet plus: Stavite Citrin u hodnik, radni sto na poslu ili pored kuhinjskog prozora da skupite svu negativnu energiju.

 

PROČITAJTE I: Ovo je za vas idealan muškarac prema horoskopu!


Strelac: Ahat, Tirkiz, Žad


Za Strelčeve koji su prirodni avanturisti, Ahat može pomoći da održavaju tu radoznalost da konstantno tinja u njima.

Ovaj kristal ima posebnu vezu sa energijom planete Zemlje, te stoga pomaže ovom znaku da se oseća uvek slobodno i željno otkrivanja novih stvari.

Osim Ahata, Strelčevima odgovaraju Tirkiz i Žad.

Savet plus: Stavite kristal na policu sa knjigama da izvučete avanturističku stranu iz sebe i inspirišete se za neko novo putovanje.

 


Jarac - Granat, Obsidijan, Oniks

 

Jarčevi su jako ambiciozni ljudi i zaista im ne treba niko da ih dodatno podstiče na rad - oni to imaju prirodno u sebi!

Ali, u momentima kada osećaju kako je sav njihov trud uzaludan ili kada prosto ne dostižu rezultate kakve žele, Granat je tu da im pomogne da odagna anksioznost i stimuliše nalet dobre energije.

Osim toga, Jarčevima odgovaraju i Obsidijan i Oniks.

Savet plus: Stavite komad Granata na mesto gde trenirate, učite ili radite da biste se napunili energijom.

 


Vodolija - Ametist, Lepidolit, Amazonit

 

Vodolije su rođeni vizionari koji uvek vide pozitivnu stranu problema i trude se da nađu najbezbolnije rešenje. Zbog toga što su toliko puni inovacije, neretko im je glava negde daleko u oblacima.

 

Stoga im je potreban kristal koji će da spoji njihovo telo i um i dovede ih u savršeni balans. Zato se Vodolijama preporučuju Ametist, Lepidolit i Amazonit koji će im dati unutrašnju snagu i mir.

 

Savet plus: Stavite jedan kristal u spavaću sobu i osetite kako blagotvorno deluje na vaš tok misli i intuiciju. Ovaj položaj kristala podstaknuće optimizam i pragmatičnost u vama dok sanjate i smišljate neke nove ideje.

 


Ribe - Akvamarin, Roze kvarc, Kalcit

 

Ribe su sanjari i jako mistične osobe koje imaju prirodnu sklonost ka tome da budu iscelitelji. Njima je potreban kristal koji emituje energiju sličnu njihovoj, dakle vrlo nežan, suptilan i opuštajuć.

 

Stoga su idealni kristali za horoskopski znak Ribe Akvamarin, Roze kvarc i Kalcit.

 

Savet plus: Napravite prijatnu kupku i u kadu stavite kristal po svom izboru. Osetićete kako dolazite u savršeni balans sa svojom vodenom energijom.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar