Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Devicu?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu devicu

 

Idealan partner za ženu Devicu je onaj muškarac koji je stabilan, ozbiljan i pre svega odgovoran. Žene Device rođene su za to da uče, rade i budu maksimalno organizovane na svakom životnom polju. Njima je prirodno da analiziraju, razmišljaju i konstantno se mentalno nadograđuju.

Ove dame su jako ozbiljne, često i ne podnose šaljivdžije, vesele i neozbiljne ljude jer ih smatraju neotesanim. Žene rođene u znaku Device, zbog svog vladara Merkura, vole da pričaju o ozbiljnim temama, vole da znaju mnogo toga,  i da budu uspešne u svemu što rade.

Idealan partner za ženu Devicu je zato neko ko ume da razume njenu prirodu, da bude tu za nju, da je podržava i mentalno stimuliše. Njoj je potreban neko ko će u životu da je konstantno inspiriše da bude bolja verzija sebe.

Stoga se žene Device idealno slažu sa muškarcima Bikovima, Devicama i Jarčevima. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

ŽENA DEVICA I MUŠKARAC OVAN


Ovan voli stimulaciju i uzbuđenje, dok je vama potrebna stabilnost i sigurnost. Ipak, oboje ste iskreni u svojim namerama i jedno prema drugom. Vi ste osoba koja ima jasno definisane planove i striktno ih se držite. Muškarac Ovan sa druge strane živi u trenutku, njegova impulsivna priroda nema vremena da analizira, on deluje na osnovu svojih emocija, a ne planova. Međutim, privrženosti i briga koju nesebično dajete prija energiji vašeg partnera i to može održati vaš emotivni odnos.

 

ŽENA DEVICA I MUŠKARAC BIK


Ovo je idealan par, veza koja funkcioniše na svim nivoima. Oboje su praktični, racionalni, štedljivi i spremni na naporan rad kako bi sebi i bližnjima osigurali što lepši i prijatniji život. Iako je ova veza vrlo stabilna, Devičina preterana kritičnost i sitničavost ljutiće muškarca Bika, koji će na njene prigovore uzvratiti svađama i inatom. Ipak, oba znaka su veoma strpljiva i tolerantna pa je ova veza predodređena na uspeh.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC BLIZANCI


Bliskost između Device i Blizanaca zasniva se prvenstveno na mentalnoj privlačnosti. Za oboje je komunikacija važna i nju imate ali je prisutan nedostatak emocija u vašem odnosu. Muškarac Blizanci život više posmatraju kao igru, beže od odgovornosti, a kritiku doživljavaju kao ograničenje, naročito ako dolazi od emotivnog partnera. Razgovor će ih na prvom mestu spojiti, ali posle nekog vremena oboje mogu primetiti da razgovor ne ide u dobrom smeru i da imaju sukob mišljenja. Dok Blizanci u napetosti mogu uživati i odnos videti kao izazov, Devica takvu atmosferu ne priželjkuje.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC RAK


Dok je Rak u potrazi za odnosom gde se može osećati kao kod kuće, Devica je u potrazi za odnosom gde situacija izgleda kao da osoba radi za nju. Postoji jedna veoma važna stvar koju bi trebalo da izbegnete, a to je tendencija da sudite i kritikujete. Vaša tendencija ka perfekcionizmu može izazvati potišentenost kod muškarca Raka koji ne voli da bude izložen kritikama, naročito od strane partnera koga voli. Da bi se ljubavni odnos razvio, potrebno je da uskladite razum i osećanja.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC LAV


Devica i Lav su različiti u skoro svim segmentima života, a u ljubavi je to možda najočiglednije, jer se vaš razum bori sa njegovim snažnim egom. Dominantnom Lavu ponos  ne dozvoljava da bude prijatan i ljubazan u onoj meri koju vi očekujete, a ukoliko mu uputite bilo kakvu vrstu kritike, on odmah pravi dramatične scene. Sukobi su u ovom odnosu konstantni i iscpljujući za oboje. Vi ste znak koji je definisan razumom i logičnim razmišljanjem i ne uspevate da razumete impulsivnost muškarca Lava koji je sklon nasilnom ponašanju i kada se stvari ne dešavaju onako kako je on zamilslio.

idealan partner za ženu devicu

ŽENA DEVICA I MUŠKARAC DEVICA

Muškarac Devica je definitivno idealan partner za ženu Devicu! Dve Device čine dobru ljubavnu kombinaciju, pod uslovom da se uopšte uspeju upoznati. Ipak, čim se zbliže, shvatiće da su stvorene jedna za drugu i neće se nikad razdvajati. Izvrsno se slažu i nadopunjuju, stoga čine savršene životne suputnike čiji je život lišen bespotrebnih svađa i sukoba.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC VAGA


U vašem odnosu nedostaje malo uzbuđenja koji je bitan faktor kada je ljubav u pitanju, ali uvek postoji mir i zadovoljstvo koji zajednički život čine sigurnim .Vas dvoje ste zasigurno bolji prijatelji nego ljubavnici. Devica ispravlja stvari koje niko drugi ne zapaža kod muškarca Vage, dok Vaga sasvim spremno sve svoje mane zarad Device otpušta, iako to ne bi trebala raditi. Devica žrtvuje svoje vreme da bi bila sa Vagom, dok Vaga žrtvuje sebe.


ŽENA DEVICA I MUŠKARAC ŠKORPIJA


Vi i Škorpion ste vredni, marljivi i veoma motivisani jer želite da budete uspešni u svemu što radite. Stoga se može desiti da vam emotivna veza nije prioritet, ali oboje poštujete ovakav izbor. U vašem odnosu nedostaje hemija koja jednu vezu održava u životu. Muškarac Škorpija teško pokazuje svoja osećanja, ali to ne znači da ih nema. Oboma vam je potrebno vreme koje želite da provedete sami sa sobom. Škorpija će lako nadvladati vladarstvo Device i pokazaće joj ko je glavni, a Devici se može svideti to što konačno pored sebe ima nekog ko se usuđuje da preuzme tu ulogu.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC STRELAC



Oboje ste individualisti, vi volite da živite u bezbrižnoj toplini svoga doma, a slobodoljubivi muškarac Strelac je spreman da stalno menja mesta prebivališta. Strelčev večiti optimizam i sposobnost da preuzme rizik se veoma razlikuju od vaše urođene opreznosti. Vi ste dva promenljiva znaka, što znači da ste oboje prilagodljivi i fleksibilni, ukoliko uspete da postignete dogovor i prihvatite različite potrebe postoji šansa za zajedničkim životom.



ŽENA DEVICA I MUŠKARAC JARAC


Veoma ste pouzdani partneri. Oboje ste praktični i racionalni, te se ne zanosite nerealnim idejama. Štedljivi ste i ne trošite novac na bespotrebne gluposti, pa se nikad neće svađati oko finansija. Muškarac Jarac će svojom odlučnošću ohrabrivati Devicu i pomagati joj pri donošenju odluka, dok će ona njemu pružati potporu i sigurnost koji su mu nužni za psihički mir. Zajedno ćete zasnovati čvrstu i stabilnu zajednicu koja će trajati čitav život.


ŽENA DEVICA I MUŠKARAC VODOLIJA


Emotivni odnos između Device i Vodolije je zbog potpuno različitih karaktera i doživljaja ljubavi za oboje nelagodan i napet. Veoma teško uspevate da živite pod istim krovom, jer vodite različite načine života. Težite da vodite jednostavan život, bez velikih oscilacija, a sa muškarcem Vodolijom je to gotovo nemoguće sprovesti. Njen život je pun zaokreta i naglih donošenja odluka što vama unosi nemir i stvara nervozu. Između vas ne postoji privlačnost. Ovo je spoj koji ima male šanse da funkcioniše na duži vremenski period.


ŽENA DEVICA I MUŠKARAC RIBE


Riba je intuitivno osetljiva. Sa druge strane, vi ste izuzetno racionalni, a manje emotivni. Muškarac Riba stalno zamišlja nove mogućnosti u životu i oslanja se na svoju intuiciju, što je vama kao intelektualnom tipu teško razumljivo.I ako ste u duši perfekconista, potrudite se da ne budete previše besprekorni, jer osetljiva Riba ne može da izdrži toliku savršenost. Nežna Riba je sposobna da snove pretvori u stvarnost a to je upravo ono što vama kao surovom realisti nedostaje.
 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar