Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Škorpiju?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu škorpiju

 

Idealan partner za ženu Škorpiju je onaj muškarac koji joj dopušta da bude glavna u vezi, ali i koji je sposoban da uzme konce u svoje ruke kada je to potrebno. Ove žene vole muškarce koji su strastveni, hrabri, ali i pre sve ga predani njoj i samo njoj. Žene Škorpije kada se zaljubi u nekoga, onda taj muškarac za nju postaje opsesija i predaje mu se do granice ludila.

Zbog toga, žene Škorpije znaju da budu jako ljubomorne i posesivne. Njihovi vladari Mars i Pluton daju im određenu dozu intenzivnosti, agresije i emotivne dubine.

Idealan partner za ženu Škorpije je zato neko ko ume da razume njenu prirodu, ko ume da zauzda njenu svojeglavost i mentalnu snagu, kao i da ume da joj u životu pruži ono za čim žudi. Njoj je potreban neko ko će u životu da joj bude podrška i neko ko će imati oči samo za nju.

Stoga se žene Škorpije idealno slažu sa muškarcima Rakovima, Bikovima i Ribama. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC OVAN

Kao Škorpion vi morate da osetite emociju kroz seksualna iskustva koja konzervativnijim znacima Zodijaka znaju da deluju čudno i uvrnuto. Muškarac Ovan ne pripada ovoj kategoriji, jer je on znak gde su sva kruta mišljena pala sa Saturnom koji ima pad u Ovnu. Uprkos različitosti karaktera, vas dvoje ste spojeni nekom neraskidivom vezom, tačnije, potrebom da zadovoljite fizička tela.

ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC BIK

Ne mogu jedno bez drugog. Između muškarca Bika i žene Škorpije vlada intenzivna privlačnost koju je nemoguće ignorisati. Njihov ljubavni odnos je strastven, intenzivan i uzbudljiv, a harmonični trenuci redovno se smenjuju sa žestokim svađama. Oboje su strastvene i jake ličnosti koje žele da dominiraju, stoga će njihova nespremnost na kompromis i obostrana tvrdoglavost biti povod brojnim svađama i sukobima. Pre ili kasnije na videlo izlaze sve različitosti, koje ni velike strasti ne mogu prikriti.

ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC BLIZANCI

Emotivni odnos između žene Škorpije i muškarca Blizanca je prilično izazovan i kratak. U početku ste fascinirani jedno drugim, međutim, zbog velikih razlika vaša veza ne može biti i dugočna. Blizanac voli da se kreće i komunicira, a toliko se brzo kreće da ga je teško kontrolisati, što vas kao Škorpiju posebno nervira i iritira pojačavajući sumnje kojima ste inače skloni. Vremenom, vaša posesivnost i ljubomora postepeno udaljavaju Blizanca. U ovom odnosu niko neće ostati ravnodušan ali ni dužan ukoliko stvari pođu po zlu, a to se može desiti lako ukoliko Škorpija pokuša da vlada Blizancima, koji će pokušati da ućutkaju ili nadgovore Škorpiju.

ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC RAK

Oboje ste duboko emotivni i veoma privlačni jedno drugom, veoma lako i bez napora stvarate skladan odnos. Iako različito iskazujete ljubav, razumete se na suptilnijem nivou, nekada ne morate ni da pričate, dovoljan je samo dodir ili da se pogledate. Vama je porodica na prvom mestu, a kuća na drugom. Muškarac Rak u odnosu sa Škorpijom se može osećati kao jedini koji bez ustručavanja pokazuje osećanja i o njima govori, i čini se kao da mora da izvlači to isto iz Škorpije koja je zatvorena.

ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC LAV

Odnos između žene Škorpije i muškarca Lava je zaista izuzetan. Vi ste tvrdoglavi i nefleksibilni, a Lav ima veliko srce i otvoren je za saradnju. Lav poštuje vaš analitički um, ali želi i da pokaže svoje vrednosti u odnosu na vas. Trebalo bi da ste popustljiviji jedno prema drugom, jer ovaj odnos može da se izrodi u ljubav vaših života. Uprkos čestim raspravama i svađama sa jakim emotivnim reakcijama, vaša veza je ispunjena međusobnim poštovanjem i željom da opstane. Lav je veoma ponosan i arogantan, ali takođe je prilično simpatičan i saosećajan, naročito kada mu udelite kompliment ili dva. I jedan i drugi znak u velikoj meri drže do sebe, pa bi uspostavljanje mira među njima moglo biti teško.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC DEVICA

Veza bazirana na dobroj komunikaciji. Oboje su inteligentni, pronicljivi i analitični, stoga će se vrlo brzo složiti. Jedno drugog će ceniti i poštovati, a budući da ih spaja i snažna fizička privlačnost, neće im trebati dugo da se upuste u vezu. Ova bi veza mogla biti vrlo uspešna ukoliko muškarac Devica obuzda poriv da kritikuje Škorpiju koja ne može podneti činjenicu da nije savršena, dok bi on trebalo da izbegava suviše burne reakcije jer se Devica grozi agresivnih i svadljivih ljudi.

 

idealan partner za ženu škorpiju


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC VAGA

Vas izuzetno privlači senzualna Vaga, dok ona veoma lepo reaguje na vaš strastveni temperament. Šarm Vage na suptilan način uravnotežuje misterioznu prirodu Škorpiona. Vaga ne voli rasprave i svađe što vašoj sklonosti ka osveti ne ostavlja puno prostora da je izrazite. Ukoliko se sukobi i pojave, uz par nežnih reči i dosta strasti sve nesporazume brzo prevazilazite. Muškarac Vaga traži nekog mirnog, otvorenog i pažljivog, pa uz ženu Škorpiju to možda neće pronaći, ili bar neće uvideti na početku odnosa. Ukoliko Vaga bude dovoljno strpljiva, posle nekog vremena Škorpija će pokazati svoju nežnu stranu.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC ŠKORPIJA

Kada se u emotivnom odnosu nađu dva Škorpiona onda čine izuzetno intenzivnu vezu, koja poseduje dovoljno strasti da izazove erupciju osećanja. Pogledom govorite više od reči, savršeno se razumete, možete da podelite svoje tajne i to je odličan osnov za uspešnu vezu. Međutim, izlivi ljubomore i promene raspoloženja izazivaju velike potrese i ovaj odnos je često ispunjen osvetničkim emocijama. U slučaju da nijedno od vas ne omogućava drugom ličnu slobodu, odnos se pretvara u bitku volje. Jedini izlaz je da verujete jedno drugom, umesto da sumnjate. Ili ćete biti par iz snova kada je u pitanju seks ili će vam se seksualni život postati noćna mora.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC STRELAC

Posesivni Škorpion ima tendenciju da se veže za svog partnera a kada je u vezi sa slobodoumnim Strelcem koji se više nego iko plaši da će vezivanjem neko kontrolisati njihov život onda mogu nastati problemi. Zbog ovih osobina skoro da je nemoguće da delite isti tempo a da se ne razočarate jedno u drugo. A vas ako išta nervira u vezi muškarca Strelca onda je to svakako njegova sklonost ka flertovanju koju vi ne opraštate i za koju jednostavno nemate razumevanja.Jedini odnos u kom se Strelac neće osećati kao vođa i koji mu u takvom tonu neće dosaditi jeste odnos sa Škorpijom. Škorpija može imati savršenu dozu vladanja i autoriteta nad Strelcem, ali ukoliko u tome pretera Strelac će je odbaciti brže nego ikada, jer on svoju slobodu i individualnost ceni više nego išta drugo.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC JARAC

Ljubavni odnos između žene Škorpije i muškarca Jarca se zasniva na puno davanja ali i puno oduzimanja. Iako je ovo odlična poslovna kombinacija, na ličnom nivou ste previše samostalni. Generalno, oboje vodite ambiciozan život sledeći svoje težnje, ostavljajući malo vremena i prostora za ljubav. Oboje cenite porodicu i spremni ste da se žrtvujete i marljivo radite zarad njene sigurnosti, međutim, slobodno vreme ne trošite na razmenu nežnosti već se usredsređujete i raspravljate oko zajedničkih interesa. Krajnji rezultat može biti malo iskrenih emocija između vas kao partnera.. Vi jeste plodonosan spoj u materijalnom smislu, ali u emotivnom možete dehidrirati.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC VODOLIJA

Vi ste dva fiksna znaka koja se privlače, ali samo u početku. Škorpion je znak koji je posesivan, a Vodolija je samostalna, odupire se ograničenjima i ne dozvoljava nikakvu kontrolu. U odnosima koje žena Škorpija i muškarac Vodolija dele, može doći do poteškoća i izazova jer vi iznad svega poštujete privatnost, dok Vodolija zahteva nezavisnost. Oboje imate jaku volju i dozu tvrdoglavosti da ne odustajete od svojih principa i upravo je to uzrok spoticanja. Vaša veza verovatno nije dugoročna na emotivnom nivou, ali opstaje po prijateljskoj osnovi.


ŽENA ŠKORPIJA I MUŠKARAC RIBE

Srodne duše! Ovo je savršena veza dvoje ljudi koji se toliko vole da jednom kad se upoznaju više ne mogu jedno bez drugog. Škorpija i Riba brzo će shvatiti da je ova veza sve što su ikad želeli pa će se potruditi da je ničim ne ugroze. Ova veza funkcioniše na svim nivoima. Muškarac Riba je jedan od retkih znakova koji može podnositi Škorpijinu tešku narav, što će ona znati da ceni pa će je zauzvrat obasipati pažnjom, pružati joj sigurnost i ohrabrivati.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar