Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Strelca?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu strelca


 

Idealan partner za ženu Strelca je onaj muškarac koji je pravi avanturista, pozitivan i veseo. Ove žene vole muškarce koji vole slobodu, koji su hrabri, ali i pre svega puni ljubavi prema životu. Žena Strelac kada se zaljubi u nekoga, onda je taj muškarac za nju vrhunska inspiracija i motivacija u životu.


Idealan partner za ženu Strelca je zato neko ko voli da uči nove stvari, ko voli da putuje i koji uzima samo najbolje od života. Njoj je potreban neko ko će biti sličan njoj, neko sa kim će se idealno dopunjavati.


Stoga se žene Strelčevi idealno slažu sa muškarcima Vodolijama, Blizancima i Strelčevima. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

ŽENA STRELAC I MUŠKARAC OVAN


Vaša veza ima veliki potencijal i ispunjena je međusobnim nadahnućem i bodrenjem. Muškarac Ovan je borac koji se brutalno bori za istinu a kada je u pitanju njegova ljubav spreman je da ide do krajnjih granica kako bi pružio zaštitu, ukoliko ne može argumentima da se izbori ne libi se da primeni i silu.


Vama kao Strelcu veoma imponuje, a moglo bi se reći i da se divite neustrašivosti Ovna, ali postoji još jedan detalj koji vam mami osmeh na licu, a to je specifičan humor Ovna jer prepoznajete sebe u njemu.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC BIK


Neobičan, ali skladan par. Premda će ih spojiti hedonizam i ljubav prema lagodnom životu, različiti karakteri i drugačiji životni prioriteti mogli bi na kraju ipak prevagnuti. Ukoliko žele uspeti na duge staze, oboje će morati da pokažu spremnost na kompromise.


Žena Strelac će se u ovoj vezi osećati sputano i ograničeno, jer će smatrati da je muškarac Bik ne podržava, dok će Bika nervirati Strelčeva naivnost, površnost i pomalo dečji entuzijazam. Mogli bi uspeti ukoliko Strelac uspe steći Bikovo poverenje i dokaže mu da ima ozbiljne namere.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC BLIZANCI


I žena Strelac i muškarac Blizanci su zaljubljenici u slobodu koji jedno drugo inspirišu u bilo kom odnosu. Kombinacija ovih znakova čini jedan od najintrigantnijih ljubavnih parova. Ovaj spoj je klasičan primer da se suprotnosti privlače.


Vaš intimni odnos brižljivo negujete, otvoreni ste jedno prema drugom, a ponašate se poput tinejdžera. Vama je presudno da upotpunite mentalne ličnosti, oboje tražite nekoga sa kim smisleno možete da razgovarate. Zbog takve jake veze, čak i ako dođe do raskida emotivne veze, ostajete dobri prijatelji.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC RAK


Često je ljubavni odnos neostvarljiv ili kratkoročan čak i ako dođe do početka veze. Ovo nije kombinacija astroloških znakova koji će se ludo zaljubiti jedno u drugo. Žena Strelac se brzo zaljubljuje, što je suprotno od muškarca Raka kome je potrebno dosta vremena da izgradi odnos u kome će se osećati dovoljno sigurno.


Vaš optimizam i depresivna raspoloženja Raka su samo jedna od suštinskih karakternih suprotnosti. Vi imate jasan pogled u budućnost, za razliku od Raka, koji živi u prošlosti. Rak poštuje vaš direktan način obraćanja, ali nikako ne bi trebalo da zaboravite da je izuzetno osetljiv na kritiku, naročito na vašu okrutnu iskrenost


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC LAV


Iskrena ljubav! Ovo je vrlo uspešna veza dvoje ljudi sa sličnim, optimističnim pogledom na svet i sa zajedničkom ljubavi prema aktivnom i uzbudljivom životu. Muškarac Lav i žena Strelac se izvrsno nadopunjuju i u svemu slažu, stoga će svađe i sukobi u ovoj vezi biti prava retkost, a čak ako do njih i dođe, brzo će se pomiriti.


Njih dvoje se iskreno vole i jednom kad se spoje, nikad neće poželeti da se rastanu. Lav i Strelac se odlično slažu i jedan drugom u svemu pružaju potporu, stoga će zajedno tvoriti snažnu i dugovečnu zajednicu otpornu na sve izazove.

 

idealan partner za ženu strelca

POGLEDAJTE: Alisa u zemlji čuda koja zna kuda - Žena Strelac


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC DEVICA


Vaš intelekt privlači oštroumnost muškarca Device, pojavio se najzad neko sa kim možete da vodite beskonačne rasprave, do sitnih detalja. Devica je poznata po svom logičnom načinu razmišljanja i važi za osobu sa jakim intelektom, ali joj je veoma teško da proceni sopstvene emocije i osećanja.


Zato, ne trudite se da joj nametenete svoj optimistični stav, jer ona nikada neće uzeti više od onoga što joj je potrebno. Ona ne podnosi generalizaciju i preuveličavanje, kada nešto želite da predstavite Devici, bilo bi najbolje da posedujete činjenične dokaze i govorite istinu, a ne vaše maštovite teorije o životu.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC VAGA


Postoji neposredni osećaj prijatnosti, lakoće komunikacije i blagostanja kada se sretnete sa muškarcem Vagom, kao da se pored njega ljubav oseća u vazduhu. Ukoliko ste zaljubljeni u muškarca Vagu, znajte da je vaš izbor dobar. Oboje imate sposobnost modifikacije i volite slobodu, s tim što Vaga važi za mirotvorca Zodijaka, a Strelac za obožavaoca nomadskog života.


Ono na šta biste trebalo da pripazite je da u brutalno iskrenoj komunikaciji ne odete predaleko, suptilna Vaga je osetljiva i ne voli da prelazi granicu dobog ukusa. Nijedno od vas se ne oseća pod pritiskom što vam daje dovoljno prostora da razvijete lep odnos.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC ŠKORPIJA


Sličnost između vas ne prolazi nezapaženo, čini se da oboje žudite za sličnim stvarima, međutim vi se zapravo takmičite. Oboje tragate za istinom, s tim što žena Strelac putuje širokim putem, a muškarac Škorpija ide u dubinu. Na početku ljubavne veze delujute veoma skladno, ali to često ume da traje veoma kratko.


Vas je Škorpion privukao svojom jakom magnetskom ličnošću i obiljem strasti koja izvire iz njega. Međutim, vremenom uviđate da je Škorpion izuzetno posesivan, ne polazi lako da vas stavi pod svoju kontrolu. Sa druge strane, vi posle izvesnog vremena doživljavate Škorpiona mračnim i “kontrol frikom“.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC STRELAC


Ovo je odlična kombinacija. Strelac se u vezi mora osećati slobodno i nesputano, stoga će mu odnos s nekim ko deli njegovo mišljenje i ima iste potrebe savršeno odgovarati. Dva Strelca će se retko kad svađati, a brojne zajedničke aktivnosti i intenzivna komunikacija pobrinuće se da se nikad ne zasite jedno drugog.


Ukoliko ljubav potraje, vaš odnos se prvenstveno zasniva na iskrenosti i poverenju. Onda između vas nema tajni. Zajedno sagorevate i u dobru i u zlu. Ovoj kombinaciji je veoma teško naći manu.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC JARAC


U emotivnom odnosu između žene Strelca i muškarca Jarca postoji nešto nepodnošljivo. Čak i kada ste privučeni jedno drugim, nakon nekog vremena oboje ćete shvatiti da bi bilo bolje da ne budete zajedno. Razlike u vašem karakteru su suviše velike, vi svemu prisupate olako i zbog toga vas odgovorni Jarac doživljava nezrelim.


Možda na početku veze nečete odmah uočiti koliko ste zaista nespojivi, međutim, kako vreme prolazi postaje vam prilično očigledno da ni prihvatanje različitih principa ne pomaže da održite svoju vezu. Vaša životna načela su zasnovana na različitim vrednostima, međusobno se iritirate i biće veliki je izazov za oboje ako želite da održite ovu vezu.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC VODOLIJA


Oboje cenite potrebu za iskazivanjem svojih ličnosti i međusobno se podržavate na sve moguće načine, bez obzira da li su vaši ciljevi rizični. Negujete zajedničke interese koji se prvenstveno baziraju na seksualnom uzbuđenju i liberalnom stavu. U vašoj vezi mogu se dogoditi i neki zabrinjavajući trenuci kroz raspravu i prepirku.


Sve dok ne razmišljate o odlukama koje treba doneti, smanjujete mogućnost da do svađa i dođe. Privlačnost između vas dvoje je jaka, a komunikacija zadovoljavajuća. Ovo je tipičan spoj dve osobe koje se teško odlučuju za brak, mada vaša veza može opstati godinama, sa povremenim prekidima.


ŽENA STRELAC I MUŠKARAC RIBE


Žena Strelac čeka da joj muškarac Riba pokaže emocije i pruži strasnu inicijativu, dok Ribe čekaju da se svi delovi slagalice spoje u savršenu sliku. U većini slučajeva nijedna od ovih stvari se neće dogoditi i zbog toga nećete preći dalje od platonskog odnosa. Pored toga, vi ste previše direktni i vaše brutalne primedbe mogu naštetiti krhkim emocijama Riba.


Ovaj poslednji znak Zodijaka važi za nežne duše koje su spremne da se žrtvuju za svoje voljene, samo, izgleda da ipak nisu spremne da podnesu baš toliku žrtvu prema onome ko prema njima konstantno upućuje oštre reči poput strela. Možete ih nekoliko puta povrediti, ali budite sigurni da će se jednom okrenuti i zauvek nestati iz vašeg videokruga



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar