Koji horoskopski znak je idealan partner za ženu Jarca?

Autor: Astrousluge komentara 0 idealan partner za ženu jarca

 

Idealan partner za ženu Jarca je jedan pre svega odgovoran i stabilan muškarac koji zna šta želi u životu. Ove žene vole muškarce koji su vredni, radni i spremni na sve zarad svoje porodice. Žena Jarac kada se zaljubi u nekoga, onda je maksimalno odana i predana, često i do kraja života.

Idealan partner za ženu Jarca je zato neko ko je podjednako odan i posvećen njoj i porodici. Žene rođene u znaku Jarca umeju da budu stroge, krute i emotivno suzdržane, stoga joj je potreban partner koji je pun ljubavi i koji na pametan način zna da prođe kroz tu njenu hladnu barijeru.

Stoga se žene Jarčevi idealno slažu sa muškarcima Rakovima, Devicama, Bikovima i Ribama. Evo kako se dame rođene u ovom horoskopskom znaku slažu sa drugim znacima Zodijaka:

 

ŽENA JARAC I MUŠKARAC OVAN


Ovo je prilično nezahvalna kombinacija za emotivnu i seksualnu kompatibilnost. Dolazi do nedostatka seksualne želje, obostranog osećaja nemoći i raznoraznih drugih prepreka koje se tiču iskazivanja emocija. Iako možete biti privučeni jedno drugim, u većini slučajeva razlike će vas držati na dovoljnoj udaljenosti, nedozvoljavajući vam da razvijete blizak odnos. Vi se jednostavno razlikujete u svemu što radite, pre svega se razlikujete kada je u pitanju strpljenje, jer Ovan ga nema za razliku od vas koji ga imate na pretek. Impulsivna ljubav koju Ovan pokazuje izgleda vam bahato i neodgovorno, ali mu zapravo zavidite na lakoći kojom srećno ide kroz život.

 

ŽENA JARAC I MUŠKARAC BIK


Veza za ceo život! Čim se upoznaju, Biku i Jarcu je jasno da su idealni partneri koji mogu zasnovati uspešnu i stabilnu zajednicu. Naime, jedan i drugi u vezi najpre traže sigurnost, kako materijalnu, tako i emotivnu, stoga će odahnuti kad shvate da su pronašli partnera koji je jednako lojalan, odan i pouzdan poput njih samih. Ako i naiđu na ikakve probleme, ljubav i poštovanje koje osećaju jedno prema drugom pomoći će im da ih uspešno prevladaju.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC BLIZANCI


Vaš preozbiljni životni stav Blizancima je dosadan, jer njihov moto je da žive život punim plućima. Generalno, veoma teško uspevate da funkcionišete zajedno. Izbor njihovog partnera je egocentrična osoba, a to svakako nije osoba u znaku Jarca. Vi ste uzdržana i prilično povučena osoba koja traži partnera sa kojim može da ostvari miran odnos koji je zasnovan na tradicionalnim vrednostima. Vi ste jednostavno imuni na međusobni šarm.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC RAK


Ne mogu jedno bez drugog! Ovo je jedna od onih kombinacija u kojoj se partneri često svađaju, ali istovremeno ne mogu jedno bez drugog. Između njih postoji vrlo snažna fizička privlačnost koja će ih nagnati da brzo započnu uzbudljivu ljubavnu vezu, ali vrlo će brzo shvatiti da su potpuno različiti. Iskreno se vole i uživaju da provode vreme zajedno, stoga bi bila prava šteta da dignu ruke od ove veze pri pojavi prvih problema. Jedno drugom su vrlo privrženi, a u vezi su oboje lojalni, odani i uporni.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC LAV


Uglavnom stupate u vezu jer ste sa razišli sa prethodnim emotivnim partnerom, više iz potrebe i navike da budete sa nekim. Vi jedno drugom možete da ugrozite samopouzdanje i urušite osećaj atraktivnosti, što dovodi do gubitka libida kod oba partnera. Ipak postoji tračak nade da razvijete zajedničku priču i ostanete u njoj duže nego što ste mislili na početku da je moguće, ali tek onda kada pronađete zajedničke vrednosti za koje želite da se borite. Odnos između vas vremenom postaje sve jači, jer oboje više od svega želite da budete dobri roditelji svojoj deci, a to je i više nego jak motiv za oboje.

 

POGLEDAJTE: Žena Jarac - Ona zaista može sve sama

idealan partner za ženu jarca


ŽENA JARAC I MUŠKARAC DEVICA


Jarac i Devica su spoj dva znaka čija se mišljenja poklapaju, saglasni su u većini svari i čine veoma kompatibilni par koji lako dolazi do zajedničkih interesa i ciljeva. Oboje ste odgovorni, pažljivi i brižljivi, zato ste jedno drugom jak oslonac i podrška. Prvenstveno vam je bitno da od partnera dobijete uvažavanje i poštovanje, a međusobno vi i ispoljavate ove osobine. Vas dvoje savršeno komunicirate jedno sa drugim, vi ste u stanju da svoje emocije stavite sa strane i na racionalnom nivou obavite razgovor, bez dreke i galame, već argumentovano i razumno.  Pošto Jarac i Devica brzo praštaju i sklapaju mir u kriznim situacijama, svi su izgledi da ćete zajedno ostvariti dugoročan osnos koji je prvenstveno zasnovan na jakim temaljima sigurnosti.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC VAGA


Jarac i Vaga se previše razlikuju u svim aspektima života, a naročito kada se radi o emotivnom odnosu. Iako oboje smatrate da je seks važan segment života, između vas nema dovoljno privlačnosti koja može da ga podstakne i probudi strast. Ukoliko i započnete vezu, brzo ćete shvatiti da između vas nema hemije. Vas dvoje se razumete i možete da funkcionišete na neki drugačiji način, prvenstveno kao poslovni partneri gde emocije nemaju presudnu ulogu. Vi ćete retko dobro funkcionisati i kao prijatelji posle neuspešne veze, jednom kad se raziđete uglavnom će to biti zauvek.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC ŠKORPIJA


Sličnosti garantuju uspeh! Škorpija i Jarac se svide jedno drugom na prvi pogled, a redovno ih spoje slična razmišljanja i pogledi na život. Škorpija i Jarac su toliko privrženi jedno drugom, da ih niko i ništa neće razdvojiti jednom kad se zaljube. Iako su oboje jake i tvrdoglave ličnosti, biće spremni na povremene ustupke, jer oboje iskreno žele da ova veza uspe. Zajedno čine idealan par koji ima iste želje.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC STRELAC


Iako je Strelac sasvim različit od Jarca, ipak vas privlači svojom energijom. Ipak, male su šanse da će Strelac biti ta osoba koja je vama potrebna. Strelac uvek ima neka preča posla, svoja posla. Najveća razlika između optimističnog Strelca i vas ogleda se u različitim pogledima na život, zapravo dijametralno suprotnim životnim stavovima. Ne postoji znak koji će vam tako lako objasniti da nije sve u pravilima, da je život zapravo jedna igra u kojoj svi treba dobro da se zabavljaju. Pitanje je samo koliko će njemu ova igra sa vama da mu bude inspiritivna. Verovatno će mu posle nekog vremena vaš tempo biti suviše spor i krenuće u potragu za novom.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC JARAC


Ono što najviše nedostaje za izgradnju stabilnog emotivnog odnosa je to što nema dovoljno strasti između vas, a ona je ipak neophodna za stvaranje romantične veze. Vi ste i dve osobe koje se drže svojih ograničenja i sami sebi uskraćujete pravo na zadovoljstvo jer ste previše racionalni. Dva Jarca će retko biti međusobno zadovoljna u emocionalnom smislu. Najverovatniji ishod vašeg kontakta je beskrajno čekanje da se bilo šta dogodi. Nedostatak inicijative je karakterističan za ovaj odnos, a stvaranje intimne atmosfera je gotovo nemoguće. I ako uđete u emotivnu vezu, velike su šanse da ćete morati da je prekinete i pronađete nekog saosećajnijeg i blažeg partnera.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC VODOLIJA


Iako se po pravilu suprotnosti privlače, u slučaju Jarca i Vodolije razlike su ipak prevelike. Vi ste spremni na sve žrtve, pod uslovom da je odnos stabilan, a to sa Vodolijom nikada nije izvesno. Kao zemljani znak vi ste spori i temeljni, pa ćete retko uskočiti u emotivni odnos bez poštovanja i privlačnosti prema drugoj osobi. Ona želi da doživi sve na spontani način i brzo, bez puno razmišljanja i na što opušteniji način. Ono što ćete imati to je poštovanje jedno prema drugom i to bi moglo učiniti da postanete dobri prijatelji, a možete biti i povremeni ljubavnici na temelju tog prijateljstva.


ŽENA JARAC I MUŠKARAC RIBE


Ovo je slučaj gde se neverovatne razlike odlično dopunjavaju. Riba uliva inspiraciju u vaš ponekad dosadan život, baš kao što vi svojom disciplinom i ozbiljnošću utičete da se Riba spusti na zemlju i ostvari svoja nerealna očekivanja. Vaš intimni odnos je snažan kontakt u kome se stvara jaka privlačnost. Ma koliko delujete hladno, vi niste bezobzirna osoba. Ribe vas, kao ni jedan drugi znak, inspirišu da se prepustite i opustite kroz fizički kontakt pomažući vam da se osećate ležernije. Sa druge strane, one u vama osećaju sigurnost i doživljavaju vas kao sigurnu luku. Vas dvoje možete ostvariti savršen spoj stabilnosti, poverenja i emocionalnog uzbuđenja.

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar