Lav kao na pozornici, Škorpija traži ljubavnu avanturu…Kako se ponašaju horoskopski znakovi na plaži?

Autor: Astrousluge komentara 0 Horoskopski znakovi na plaži

 

Ovih dana na plažama je baš gužva. Skoro svi su uspeli da odu na more ili bar par puta na neko jezero. Neko je došao da se odmori, neko da se zabavi, neko da osvoji nekoga ili da bude osvojen, neko da se pokaže i dokaže...Svi uživaju u letu, ali na potpuno različite načine.

Može li horoskop to da objasni? Naravno, čak je i vrlo zabavno. Pogledajte oko sebe i nagađajte ko je rođen u kom horoskopskom znaku. Kako se ponašaju horoskopski znakovi na plaži?

 

 

Kako se ponašaju horoskopski znakovi na plaži?

 

 

Ovan

Naravno, pošto je u svemu prvi, došao je na plažu dok drugi još uvek pokušavaju da odbauljaju do kupatila i da se razbude. Bilo je malo razgibavanja, plivanja u svim mogućim stilovima, čisto da se zagreje, a sada je vreme da se vidi ko je glavni na plaži.

Šetka se po plaži savršeno zategnutog tela, otvoreno merka suprotni pol i bira metu. Jednom ufiksirana, nesrećna meta nema nikakve šanse i samo dve opcije joj preostaju - ili da popusti pred udvaranjem ili da se preseli na drugu plažu….ili u drugi grad, sigurnije je. Ovi horoskopski znakovi na plaži prave šou kada se jednom ujure.

 

Bik

Neće ta plaža pobeći nigde. Prvo ide kupatilo, pa kafica, pa fin doručak. Tek punog stomaka kreće pakovanje samo neophodnih sitnica. Jedva odvlači torbu, pošto je suviše teška da bi mogao da je podigne, pa mora da se raspakuje da bi mu sve bilo na dohvat ruke. Bolje da se ne desi da se uhvati za sendvič ili za omiljenu mu knjigu.  

Lenjo se protežena na ležaljci, savršeno svestan da se suprotni pol sapliće pri pogledu na njega. Pustiće da bude zaveden i ostatak dana provodi senzualno mažući osobu koja ga interesuje kremom za sunčanje.

 

Blizanci

Ustao, na brzinu proverio šta ima novo na društvenim mrežama i ko mu je sve lajkovao statuse. Odgovara na komentare i postavlja “A sad trk na plažu – feeling excited”. Kupi oba telefona, lap top i tablet i juri. Usput se dva puta vraća jer je zaboravio prvo kremu za sunčanje, posle peškir.

Stiže u velikom stilu, nasmejan i odmah nalazi društvo. Dok priča, postavlja status za statusom detaljno opisujući sve što radi. Horoskopski znakovi na plaži koji ih privlače su obično nadmeni Lav ili glasna Vodolija. Osobi koja mu se dopala se u roku od dva sata zaklinje na večnu ljubav i odvodi je u sobu. Posle podne se seli na drugu plažu.

 

Rak

Lagano dolazi na plažu, sramežljivo se skida, razmišljajući da li se taj celulit na butinama vidi. Za svaki slučaj ogrne maramu oko struka i udubi se u omiljeni časopis. Javi se mami, čisto da ne brine.

Dok razmišlja o bivšoj ljubavi i kradom briše suzice iz ugla oka, oseti da ga neko posmatra. Osoba koja mu prilazi započinje razgovor. U početku odgovara jednosložnim rečenicama dok se malo ne opusti. U roku od sat vremena otvara srce i priča o svojim planovima za porodicu i decu. Zajedno posmatraju zalazak sunca i odlaze na romantičnu večeru.

 

 

Lav

Sve oči su uprte u njega dok lagano prolazi kroz gomilu, bar je takav njegov utisak. Zauzima centralno mesto gde će svi okolo moći da imaju dobar pogled na njega i da se dive njegovom markiranom kupaćem kostimu i nakitu. Odustaje od plivanja brzo jer se zapetljava u sopstvene lančiće i narukvice, a i njihova težina ga vuče na dno.

Proteže se kao mačka na peškiru, dozvoljavajući običnim smrtnicima da uživaju u pogledu. Bira osobu za koju smatra da je dovoljno dostojna da bude u paru sa njim i obasipa je toplinom i nežnošću, a onda je odvodi u svoj luksuzni hotelski apartman.

 

Devica

Čim ustane pogleda spisak koji je napravila sinoć da ne bi nešto zaboravila od stvari za plažu. Uredno sve štiklira, proveri mail, poruke na telefonu i odgovori na sve. Oblači haljinu za plažu, stavlja šešir i maže kremom za sunčanje sve otkrivene delove tela. Za svaki slučaj ide kroz hladovinu, razmišljajući da li je zaštitni faktor koji je uzela dovoljan.

Izabrala je najveći suncobran, poređala pedantno stvari oko sebe, još jednom se namazala kremom (ali ovaj put sa većim faktorom) i namestila se u pozu da ravnomerno pocrni. Razmišlja o obavezama koje ima kad se vrati sa odmora i ne konstatuje nikoga oko sebe.

 

Vaga

Posle boravka od dva i po sata u kupatilu, izlazi iz sobe, ali se vraća da se još jednom pogleda u ogledalo i da ipak prebaci stvari u drugu torbu, pošto joj se više slaže sa papučama. Dok ide prema plaži, zastaje pred svakim izlogom, što da šmekne koji su najnoviji modeli cipela, što da se još malo divi svojoj pojavi.

Uživa što svi gledaju njen kupaći (koji ju je koštao celu mesečnu platu) i ulazi u vodu, ali vrlo oprezno, da ne bi pokvarila frizuru. Pušta da se gomila udvarača lomata oko nje ceo dan, nemilice flertujući sa svima. Zaključuje da se nekako najbolje razume sa osobom koja je došla džipom i upućuje se sa njom u ludi noćni provod.

 

Škorpija

Teško ustaje jer je boli glava od sinoćne žurke. Posle tuširanja je kao nova, lagano ide ka plaži i usput ispod tamnih naočara proučava osobe koje prolaze pored nje. Bira izdvojeno mesto jer ne podnosi gužvu i galamu, ali sa najboljim pogledom na sva dešavanja. Pošto je markirala osobu koja joj se dopada, skida naočare i počinje da je fiksira.

Njena meta počinje posle nekog vremena da se vrpolji, što je za Škorpiju znak da može da krene u akciju. Naravno, izabrala je Raka. Ovi horoskopski znakovi na plaži se nekako nađu. Saslušaće njegovu tužnu priču, ponuditi rame za plakanje i odvesti ga na romantičnu večeru posle koje je Rak i kuvan i pečen.

 

 

Strelac

Juhuuuuu još jedan dan pun zabave, optimizma, veselog raspoloženja i provoda! Strelac sa osmehom juri ka plaži naoružan samo svojom vedrinom i povećim peškirom. Kakve kreme, kakvo jelo, kakvi bakrači, pa ne sme da se propusti nijedan trenutak ovog savršenog dana na neke gluposti i sitnice. Čas je u vodi, čas igra odbojku na pesku, ne staje i ne uzima ni trenutka predaha.

Svojim toplim osmehom zavodi sve oko sebe i pokušava da skine Ovna s vrata, ali mu to slabo uspeva. Reši da se preseli na drugu plažu gde začas ponovo nalazi društvo. Ovan ga i tu otkrije. Odustane od borbe i provodi noć sa njim.

 

Jarac

Izračunao je koliko sme da potroši za taj dan, ali za svaki slučaj još jednom proverava koliko novca će mu ostati. Spakuje u torbu samo ono što mu je neophodno, proveri da li je isključio bojler i da nije slučajno ostavio nešto da nije na svom mestu. Raspita se usput kada je jeftina struja i tek onda odlazi na plažu. U međuvremenu traži prodavnice sa najpovoljnijim cenama hrane.

Na plaži traži prvenstveno odmor, zato se sklanja od gužve, naročito od dece jer mu smetaju galama i prskanje. Najbolje se oseća ako može da pronađe neki zaklon među stenama gde će moći neometano od svih da se prepusti uživanju.

 

POGLEDAJTE: VODIČ ZA PUTOVANJE PREMA HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

 

Vodolija

Nikada ne dolazi sam na plažu, jer je uspeo usput da upozna gomilu istomišljenika i tako coooool osoba sa kojima odmah sklapa najdublje prijateljstvo. Ceo dan provedu zajedno čas u igri i zabavi, čas u razradi dubokih filozofskih tema o ljudskoj prirodi, humanizmu, očuvanju prirodne sredine, Univerzumu i Bogu.

Direktno sa plaže idu u ludi noćni provod koji će potrajati do ranih jutarnjih sati. Neće se sećati baš svega zbog velike količine alkohola koji se točio na sve strane, ali će videti po slikama na telefonu da je bilo zabavno. Ujutro će se probuditi pored osobe koja mu nije baš u potpunosti poznata, ali sa kojom će sigurno ostati prijatelj.

 

Ribe

Pošto se probudi, razmišljaće malo o smislu života, o ljubavi i patnji. Možda će malo oplakati svoju sudbinu. Onda će shvatiti da bi ovaj svet (plaža) bio nesavršeno mesto bez njega, pa će naterati sebe da ode i pruži drugima zadovoljstvo da budu u njegovom društvu. Zasmejavaće svoje prijatelje duhovitim opaskama i veselošću i truditi se da svakoga sasluša i da svakom da pravi savet.

Privući će ga jedne oči u kojima će videti istu dubinu koju i on nosi i posvetiće se toj osobi u potpunosti. Zajedno će razgovarati do duboko u noć, slušati šum talasa i zahvaljivati se sudbini koja ih je spojila.



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar