Kažu da flert nikada nije na odmet. Kako flertuju horoskopski znakovi?

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako flertuju horoskopski znakovi

 

Horoskopski znak neke osobe pruža mnogobrojne činjenice o njenim karakteristikama i ponašanju, kao i o tome šta joj se sviđa ili ne, pa i o načinu flertovanja i udvaranja.

Kod flerta, konkretno, važno je znati nečiji Mesečev znak. Astrološki gledano, Mesec je poznat po tome što vlada emocijama i drugim važnim komponentama flerta. Dakle, poznavanje Mesečevog znaka osobe može biti od pomoći kako da prilagodite svoj flert sa senzibilitetom partnera. Svakako, svejedno da li znate Mesečev znak, neke osobine znakova su vidljive na prvi pogled i možete proceniti kako flertuju horoskopski znakovi.

Pa, da li volite da flertujete?

Evo kako flertuju horoskopski znakovi!

 

     

 

Kako flertuju horoskopski znakovi

 

 

Ovan

Ovnovi su tipični predstavnici kako flertuju horoskopski znakovi koji znaju šta žele. Oni su vrlo neposredni kada je flert u pitanju. Ukoliko im se neko dopadne ,napadaju“ vrlo samouvereno i direktno, ali isto tako brzo gube interesovanje ukoliko vide da nema hemije. Vrlo su otvoreni, komunikativni i hrabri. Međutim, Ovnovi ponekad umeju da se zapetljaju ukoliko se pred njih nađe još jedan samouvereni ,,rogonja“, ali uglavnom uspeju da izvojevuju bitku i osvoje partnera samouverenošću i šarmom. Ovan želi da se trudite oko njega svakog dana i svakog časa.

 

POGLEDAJTE: KAKO ZAVESTI MUŠKARCA OVNA

 

Bik

Budući da je Bik senzualan znak, čiji je planetarni vladar Venera, planeta ljubavi, lepote i vrednosti – najbolja opcija za koketiranje s lunarnim Bikom je pronaći stvari koje su vam zajedničke. Treba imati jednu stvar na umu: Biku treba vremena da razvije romantičnu vezu, stoga ga nemojte požurivati jer bi se mogao osetiti obeshrabreno ako se ne krećete istom brzinom. Uživaju u staromodnim dejtovima i nisu im strani maniri i romantični ,,ispadi“. Oni osvajaju spontanim razgovorom i dodirima koji nikada ne prelaze granicu pristojnosti.

 

 

Blizanci

Kada su Blizanci u pitanju, sa njima se nikada ne zna, jedni mogu biti poprilično stidljivi i romantični, dok su drugi, pak, vrlo slobodoumni i ponekad čak i napadni. Kao svestrani znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije i misaonih procesa, Blizanci flertuju putem intelektualne stimulacije. Ako možete naterati Blizanca da bude radoznao, to je dovoljan razlog da se vrati. Dakle, ako flertujete sa Blizancem, možda biste mogli preskočiti Netflix, jer to verovatno neće pružiti najplodnije tlo za razgovor. Najbolje bi bilo da čitate.

 

Rak

Rak ne koketira ni slično onome kako flertuju ostali horoskopski znakovi Rakovi flertuju tako što se brinu o drugima, šalju toplu supu kad ste bolesni, tako što se pobrinu da bilo koji datum koji je planiran bude u skladu sa Vašim potrebama i interesima. Dok god se oseća ugodno, ostaće uz Vas. Pre svega u partneru vide prijatelja i teže ka ostvarenju takvog odnosa, a potom pažljivo stupaju u intimne veze. Takve veze, prema pravilu uglavnom bivaju duge i vrlo kvalitetne. U krevetu Vas svakako čeka suprice.

 

 

Lav

Prema astrolozima, vatreni znak Lav verovatno se neće izložiti otvorenom flertu osim ako se oseća cenjenim. Kada se Lavovi udvaraju, sve pršti od senzualnosti i dodira. Skloni su da dodiruju kosu, ramena, struk partnerke ili partnera i da jednako rukama dodiruju svoju kosu, piće. U razgovoru su otvoreni, ponekad i previše. Ne vole da budu odbijeni i često to vrlo lično doživljavaju. Kako biste pokazali da gajite simpatije prema Lavu najbolje bi bilo da to i pokažete na delu. Pokušajte da upoznate Lava ispod površine.

 

Devica

Devica ima tendenciju da se zanima za ljude koji su dobro upućeni u neku temu. Ono što je Devici privlačno je neko ko je zaista dobar u onome što radi, neko ko može objasniti sve detalje. Na početku drže popriličan gard pokušavajući da upoznaju partnera i da ga proanaliziraju, ali kada se ,,zaljube“ i shvate da je partner po njihovoj meri, taj gard se ruši i one postaju prave pitome maze koje obožavaju da se golicaju, češkaju, pa čak i krevelje sa svojim partnerom.

 

 

Vaga

Vage su vrlo brzoplete u nekim trenucima i brzo se prepuštaju emocijama, međutim o tome vrlo retko ili uopšte ne govore. Retko ćete čuti Vagu da Vam se ispoveda o prvom sastanku i o odnosu sa partnerom. Vaga voli harmoniju i tipičan je romantik. Kao takva, ulaziće u sve moguće flertove. Pristup flertovanju je za Vage malo nijansiraniji, kažu astrolozi. Neće juriti za Vama, ali će svakako započeti razgovor da vidi ko ste i da li ste zanimljivi. Morate biti spremni da se u potpunosti otvorite.

 

Škorpion

Škopioni su najčudnija vrsta kada je reč o tome kako flertuju horoskopski znakovi. Morate biti super autentični i iskreni, jer Škorpion može nanjušiti laž na kilometar. Za razliku od drugih horoskopskih znakova, Škorpioni mogu flertovati prozivajući Vas - samo da vide kakav će biti Vaš odgovor. Veoma su smeli i seksipilni u udvaranju. Vole da flertuju i to ne kriju. Obožavaju da se drže za ruke, ljube na javnom mestu i da sede partneru u krilu. Kada osvoje partnera postaju poprilično ljubomorni i posesivni, što umeju da iskažu.

 

 

Strelac

Flertovanje Strelčeva moglo bi se opisati kao manje tradicionalno. Obično je Strelac osoba koja iznosi teške istine. To je i način na koji filtriraju ljude koje odbija krajnja iskrenost. Kao i sve ostalo, Strelac i flert posmatra kao igru i zabavu. Kada pokušavaju da osvoje nekog, oni zbijaju šale, pričaju smešne priče, svoje blamove… Strelac je vrlo elokventan i reči su njegovo oružje. Čovek se jednostavno zaljubi u njihove priče, osmeh, oči. U njihove avanture i razmišljanja. Pored toga, izgledaju savršeno i svesni su toga!

 

Jarac

Kao i kod Vage, kod Jarca takođe može potrajati dok shvati šta oseća prema nekome. Zbog svoje praktične prirode, koketni Jarac mogao bi izgledati kao neko ko intervjuiše za posao. Oni će partneru jasno dati do znanja da im se dopada i krenuće u napad. Kao i u životu i u flertu su dosledni, samouvereni i iskreni. Šarm i elegancija su ono čime osvajaju. Kada flertujete sa Jarcem, morate imati na umu da čak i ako se privlačite i kompatibilni ste, Jarac mora znati da će veza zaista funkcionisati.

 

 

Vodolija

Vodolije su izuzetno prirodne i živahne. Njih privlače otvorene, jednostavne i jednako prirodne osobe. One flertuju kroz ideje i razmene iskustava i mišljenja. Čovek se prvenstveno zaljubljuje u njihovu ličnost, a potom su mu zanimljive i sporedne vizuelne i senzualne stvari. Budući da Vodolije vole da drže stvari pod kontrolom, flert sa ovim horoskopskim znakom mogao bi biti posebno zagonetan. Vodolije su otvorenog uma i tvrdoglave u isto vreme, tako da će stil flertovanja ovog znaka verovatno biti vrlo čudan razgovor.

 

Ribe

Ribe su neverovatno romantične. Kada se to ukomponuje sa činjenicom da su Ribe, takođe, sanjivi znak, možda ćete moći da vidite kako bi njihova mašta mogla izvući najbolje iz njih kad flertuju s osobom koja ima je simpatična. Kako bi najbolje flertovali sa Ribama ne pružajte celu šaku odjednom, ali svakako jasno dajte do znanja da ste još u igri. Njihov flert se uglavnom svodi na smeškanje, vrlo inteligentan razgovor i na neposrednost. Njihova taktika nije da zavode, već da budu zavedene!

 

Kako flertuju horoskopski znakovi je jasno, ali to nije ograničenje da uživate u flertu u svom stilu i sa osobama koje su potpuno drugačije od Vas!

 Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar