Horoskopski znaci na poslu – Ko će doneti novac, a ko probleme?

Autor: Astrousluge komentara 0 Horoskopski znaci na poslu

 

 

Horoskopski znaci na poslu…vrlo zanimljiva tema za proučavanje. Nismo baš svi orni za posao, ali i oni koji zabušavaju znaju da iznenade i da urade savršen posao. Važno je samo podstaknuti ih na pravi način. U tome, nam, takođe, može pomoći astrologija!

Najveći broj ljudi se, pored ljubavi, interesuje za svoju poslovnu karijeru. Posao je svima bitna stavka u životu jer svi teže uspehu i što većoj zaradi.

Ponašanje različitih horoskopskih znakova na poslu zavisi od osobina i karakeristika istih, ali i od toga u kakvom su odnosu trenutne planete. Dakle, postoji mnogo stavki koje treba da se poklope kako bi neko odradio posao kako treba. Međutim, jedno je sigurno - možete znati šta možete da očekujete od svakoga na poslu ukoliko znate šta je u horoskopu!

Koji se horoskopski znaci na poslu najbolje snalaze, saznajte u nastavku!

 

POGLEDAJTE: PITAJ HOROSKOP KAKO DA ODABEREŠ PRAVO ZANIMANJE

 

 

 

Horoskopski znaci na poslu

 

 

Horoskopski znaci na poslu: Da li si ti taj koji završava ili zabušava?

 

 

Ovan

 

Ukoliko na poslu vidite nekog da strastveno gunđa po kancelariji i baca papire, moguće i psuje, budite sigurni da je ta osoba Ovan. Naravno, ovaj opis zadržite za sebe.

Ovnovi su jako posvećeni, odgovorni i odlučni kada je u pitanju posao. Rođeni su da budu lideri, imaju dosta inovativnih ideja, jako su organizovani i vredni. Najbolje se snalaze u poslovima gde preovladava vođstvo jer jako vole da vode glavnu reč.

Najveća mana u poslu im je tvrdoglavost, teško dolaze do kompromisa i zbog toga više vole da rade samostalno. Poslušajte ih uvek i bićete mirni.

 

 

Bik

 

“Kolega, nisi sav svoj, evo ti čokoladica.” Ovo je rečenica koju će Vam uputiti neko u znaku Bika. To je ona osoba koja pauzu za topli obrok ispoštuje do poslednje sekunde i uvek ima nešto slatko na stolu, bar neki sladak trač.

Bikovi su vredni, posvećeni, smireni i strpljivi. Uvek su tu da pomognu i vole timski rad. Svoje obaveze završavaju na vreme i daju svoj maksimum. Vole estetski lepe stvari i zbog toga im je bitno i radno okruženje. Ipak, na poslu im je najvažnija dobra plata, jer su veliki hedonisti.

Njihova mana je što će brzo otići ukoliko nisu zadovoljni. Pobrinite se da budu siti i dobro plaćeni i neće biti problema.

 

 

Blizanci

 

Kolega koji je tek došsao sa odmora, a već krišom gleda booking sajtove I planira svoje sledeće putovanje – to je sigurno Blizanac!

Svestrani, sposobni i kretativni, najbolje se snalaze u poslovima gde je brz tempo rada i gde stalno moraju biti u pokretu jer će im u suprotnom posao brzo dosaditi. Vole da se ističu i da budu najbolji u svemu. Dobro funkcionišu u timu, krasi ih prilagodljivost i fleksibilnost. 

Najveća mana u poslu im je neodlučnost. Sarkastični su i ponekad nećete znati šta stvarno misle, zato imajte strpljena i nadajte se da ste im se dopali. 

 

 

Horoskopski znaci na poslu

 

 

Rak

 

Rakovi, najveći emotivci među znacima, u kancelariji često pevuše i prave lagodniju atmosferu. Zato ako radite sa njima stalno ćete uživati u ljubavnim hitovima Naxi love radija.

Iako mislimo da su tihi i nenametljivi, Rakovi su za posao vredni, snalažljivi i jako komunikativni. U poslu ne vole dinamiku i promene. Najbolje ih podstiče sopstveni uspeh i pozitivni rezultati. Lojalni su i umeju dobro čuvati tajne.

Njihova emotivna priroda i empatija mogu biti mač sa dve oštrice, uvek će biti tu za svoje kolege da im pomognu i da ih podrže, ali zato će možda previše lično shvatiti kritiku i to ih može dosta poremetiti. Birajte reči i poklone za Raka!

 

 

Lav

 

“Ogledalce, ogledalce, reci mi ko je najlepši na svetu?” - “Ti si, Lave! ”  Narcisoidni i egoistični, Lavovi će na poslu od kolega stalno očekivati i tražiti potvrdu da su najbolji i najlepši na svetu. 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su duhovite, pozitivne i entuzijastične osobe, što je veoma važno kada je u pitanju rad u timu. Veliki su narcisi i vole da se ističu. Javni nastupi i prezentacije pred kolegama ne vide kao problem jer vole da vode glavnu reč. Uprkos njihovoj egocentričnosti i nametljivosti, jako su velikodušni i vole da pomognu. Organizuju sve obaveze na najbolji mogući način i uvek pokažu svoje rukovodeće sposobnosti.

Najveća mana im je to što u većini slučajeva odbijaju da priznaju svoje greške. Uvek im recite da su u pravu, čak i kada to ne mislite i mirni ste.

 

 

Devica

 

Imate mnogo složen i težak zadatak koji treba da završite? Obratite se Devici, koja će da uradi i više nego što treba! Nemojte se začuditi ako Vam u 5 ujutru javi da je još na poslu.

Inteligentne Device su perfekcionisti u svom poslu. Njihova pažnja na poslu je usmerena na svaki najsitniji mogući detalj i uvek teže ka svom maksimumu.  Njihova analitičnost je presudna u njihovom uspehu i baš zbog toga su dobri organizatori i sve drže pod kontrolom. Red, organizacija i disciplina su im najvažniji i zbog toga uvek sve svoje poslove završavaju u roku.

Mana im je što se previše preispituju i razmisljaju, ali će zbog toga uvek doneti pravu i najbolju odluku! Ne mešajte se u njihov posao i sačuvaćete živu glavu!

 

 

Horoskopski znaci na poslu

 

 

Vaga

 

Vage su šopingholičari koji platu najviše troše u šoping centrima, a i na poslu kada god uhvate priliku gledaju garderobu na sajtovima! Stalno ćete ih viđati u novim, lepim komadima jer im je outfit u kom dolaze u kancelariju ponekad bitniji od samog posla.

Vagama je svaka odluka odmerena i uvek teže uspostavljanju balansa. Obozavaju komunikaciju pa je rad u timu je najbolji za njih jer uvek vole da čuju misljenje drugih. Uvek će se truditi da sa svima budu u korektnim odnosima i zato izbegavaju sukobe. Ambiciozne su, vredne i jako sposobne.

Jedina mana im je preveliko “vaganje” koje ih koči u donošenju brzih odluka. Ne vole težak rad i nervozne su kada se pretrpavaju poslom. Uvek imajte odlučan odgovor i za njih!

 

 

Škorpija

 

Niste odgovorili Škorpiji na mejl? Onda bi Vam bolje bilo da se pripazite kada izlazite sa posla, možda Vas čekaju iza nekog ćoška!

Škorpije su jako ambiciozne, odgovorne i odlučne u svom poslu. Uvek teže ka nekoj liderskoj poziciji jer vole da sve drže pod konrolom i da vode glavnu reč. Ne vole rad u timu jer im ne prijaju dinamična i bučna okruženja. Škorpije odlično čuvaju tajne pa su zato dobri u poslovima koji podrazumevaju diskretnost.

Njihova drskost i arogancija im je najveća mana u poslu jer često ne žele da saslušaju druge. Naoružajte se strpljenjem i pažljivo slušajte šta govore, makar to bio najveći crnjak koji ste ikad čuli!

 

 

 

Strelac

 

Ukoliko želite dobru atmosferu na poslu, sarađujte sa Strelčevima. Njihova harizma će Vas osvojiti, zasmejavaće ceo kolektiv jer stalno imaju neki vic u rukavu.

Strelčevi su harizmatični, komunikativni i optimistični. Prilagode se svakoj situaciji vrlo lako i dobro se snalaze u timu. Duhoviti su pa će na poslu uvek doneti pozitivnu atmosferu i energiju. Jako su pozitivni i uvek vide izlaz iz svakog problema. Vole da svakodnevno stiču nova znanja i da napreduju.

Mane su im egoističnost i tvrdoglavost, kao i to da često znaju da se ne fokusiraju na posao ako im isti dosadi. U stvari, sve im brzo dosadi. Za njih nema pomoći, samo uživajte u njihovom društvu dok su tu!

 

 

Horoskopski znaci na poslu

 

 

Jarac

 

Haos i nered na radnom stolu? To je nemoguć scenario za Jarčeve! Nemojte se začuditi ukoliko upadnu u maničnu epizodu čišćenja jer njih to smiruje.

Profesionalost je drugo ime za Jarčeve. Vredni i sposobni uvek su najbolji u svom poslu i često su na visokim pozicijama. Jarčevi nikada ne odustvaju od svojih planova i ciljeva. Samopouzdanje i sigurnost u donošenju odluka im donosi dobre rezultate. Reputacija na poslu i uspeh su im jako bitni, međutim, najviše ih motiviše novac koji im pružaju osećaj moći. Smatraju se najambicioznijim znakom.

Umeju da budu tvrdoglavi i to im saradnici najviše zameraju. Podelite sa njima neku tešku filozofsku priču i ceniće Vas do kraja života!

 

 

Vodolija

 

Ukoliko dođu raspoložene za posao, Vodolije će ga uraditi  kako treba i imaće originalne ideje, u suprotnom će uhvatiti flašu koja stoji ispod stola i smisliće najoriginalniji vic. U najboljem slučaju, sjajno će uraditi posao i zabaviće Vas uz flašu!

Vodolije su jako originalne i kreativne. Najbolje funkcionišu kada se osame i rade samostalno jer tako izvlače ono najbolje iz sebe. Svoju odluku i ideju će promisliti više puta pre nego što je predlože kolektivu jer su jako promisljene. Kada sebi zacrtaju neki cilj jako su uporne i tvrdoglave, ne daju sebi odmora dok ne dodju do najboljeg i pravog rešenja.

Slobodnog su duha u uvek kažu sta misle i to ih ponekad uvali u probleme. Ne možete im pomoći, samo se čuvajte da i Vas ne povuku u neki problem!

 

 

Ribe

 

Kolege koje će biti zauzete više maštanjem nego poslom su Ribe. Ako vidite da su odsutne vratite ih u realnost tako što ćete ih pretrpati obavezama. U suprotnom će se izgubiti u svojim mislima u nekom drugom univerzumu ili prosto neće doći na posao.

Maštovite i emotivne Ribe su na poslu kreativne, fleksibilne i vredne. Vole rad u timu i komunikaciju sa kolegama. Jako su adaptilne što im pomaže da lakše podnose promene. Bitno im je prijatno radno okruženje i dobra energija.

Jedina mana im je što će zbog svoje emotivne strane možda teže prihvatiti kritiku. Nemojte ih ometati dok su u drugoj dimenziji!

 

Horoskopski znaci na poslu imaju svoju rutinu, ali činjenica je da svako od njih ima da ponudi mnogo toga i da je veoma zanimljivo posmatrati ih na taj način!

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar