Ljubavni broj - Na koji način primate i dajete ljubav?

Autor: Marina Todorović komentara 0 Ljubavni broj - Na koji način primate i dajete ljubav?

Napišite svoje ime i prema tabeli svakom slovu pridružite odgovarajući broj, a potom sve brojeve sabirajte dok ne dobijete jednocifreni broj od 1 do 9.

A, I, J, = 1
B, K, R =2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3
D, M, T, Đ, DŽ =4
E, H, N, NJ, X =5
U, V =6
O, Z, Ž =7
F, P = 8

BROJ 1

Osobe sa ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na promišljenosti, racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je veoma teško zadovoljiti. Svako zahtevanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost, pa čak i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovom osobom uspe, morate da unosite što više interesantnih i raznovrsnih promena, jer oni su spremni na neverstvo samo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

BROJ 2

Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su, pre će se odlučiti za osobu koja može da im obezbedi udoban i stabilan život. Blage su naravi i skoro da je nemoguce posvađati se sa njima. Ako vas iskreno vole, onda su veoma verne.

BROJ 3

Ove osobe pre svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu 'drugovi'. Njihova ljubav je zasnovana na poštovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rešavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

BROJ 4

Vole duge i stabilne veze, pa vrlo rano stupaju u brak. Verni su, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da veza opstane. Miran život i stabilna veza su za njih jedini životni cilj. Međutim, često se desi da pogreše u izboru partnera.

BROJ 5

Ljubav za ceo zivot, to je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka neiskrenost ih duboko pogađa i teško prelaze preko laži. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

BROJ 6

Osećajni su i nežni, ali i kolebljivi i skloni promenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. Ako neku vezu krunišu brakom, nisu srećni, jer i tada traže druge veze i partnere. Pravu ljubav i solidan brak mogu ostvariti tek u kasnijim godinama.

BROJ 7

Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova nije im strano. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno i stalno su u potrazi za novim ljubavnim vezama.

BROJ 8

Nemirnog su duha i vole avanture. Zbog stalne potrebe za promenom, često menjaju partnere, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je celog života. Za neku ozbiljniju vezu odlučuju se posle tridesete.

BROJ 9

Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlace i mlađe osobe. Uvek su u nekim suprotnostima, za njih ništa nije tipično. Često doživljavaju razočarenja, ali to ne ostavlja lošeg traga na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima. 

 


Marina Todorović

Autor: Marina Todorović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Marina Todorović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar