Ljubavni horoskop: Da li ste za ozbiljnu vezu?

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ljubavni horoskop: Da li ste za ozbiljnu vezu?

OVAN

Ovnovi imaju stalnu potrebu za osvajanjem i igricama. Brzo izgube interes za one koji im se do kraja otvore, pa svoju pažnju često poklone tajanstvenim, ponekad i neiskrenim osobama. Draža im je sloboda nego kompromis, naročito u mladosti, nisu fleksibilni, i za rastanak se odluče naglo, često bez reči.

BIK

Stabilni i čvrsti, Bikovi obožavaju sigurnost, bliskost i poverenje. Imaju veliku urođenu izdržljivost, ali ukoliko pređete određenu granicu, reaguju veoma burno. Odbija ih ljubomora (iako su sami ljubomorni) i bilo kakav vid emotivne ucene i manipulacije. Odlaze polako, sa žaljenjem i nakon dužeg razmišljanja. Kada jednom odluče, ne postoji osoba zbog koje bi se predomislili.

BLIZANCI

Za njih je ljubav izazov, igra, nešto lepršavo, ali retko trajno, jer im je sloboda draža od bilo čega. Prekidaju iz dosade, znatiželje, da vide šta će se dogoditi, zbog potrebe za slobodom ili im se dopada neko drugi. Ali uvek ubedljivo, toliko da i sami u to poveruju. Šarm ih spašava od besa ostavljenog partnera.

RAK

Rakovi su spremni na najveću žrtvu kako bi zadržali osobu pored sebe, čak i kad je veza loša. Prekidaju uz potoke suza i spremnosti na kompromis. Jedino što može da ih natera da zauvek odu jeste partnerov loš odnos sa porodicom ili odbijanje zajedničkog života. Kada dođe do kraja, u sećanju im ostaju samo lepe uspomene.

LAV

Lavovi ne dozvoljavaju da im se bilo ko suprotstavi. Prekidaju kada im je povređen ego, ne dopuštajući da ih neko ostavi, jer za njih to znači poniženje i odbačenost. U svemu su prvi, pa tako i u proceni i konačnom potezu kad nekoga treba ostaviti. Obožavaju da budu u centru pažnje i ne dopuštaju da konačno "zbogom" prođe nezapaženo.

DEVICA

Ako se ne dogodi nikakva trauma, skloni su mirnom i razumnom prekidu pre nego scenama pred drugima. Između ljubavi i obaveza, uvek biraju obaveze, jer im je materijalna sigurnost bitna.U ljubavi su iskreni, pa nastoje da budu takvi i kod prekida. Povućiće se bez previše reči.

VAGA

Vage ne prihvataju uslove, ograničenje, netolerantnost, pa ih na prekid često sem prestanka privlačnosti, emocija i bliskosti navodi i neslaganje sa vašim postupcima, ali to može biti i neko nov. Pre nego definitivnu odluku donesu, pružiće vam još jednu šansu.. Prekidaju uljudno i taktično, kako priliči njihovom znaku.

ŠKORPIJA

Škorpije ne ostavljaju, one prosto uništavaju sve za sobom. Njihova snaga često je njihov najveći neprijatelj. Strahovi, sumnje, posesivnost i ljubomora ih dovode do kraja. Očekuju beskrajnu odanost i vernost... Njihovom karakteru ne priliči da pristojno i trezveno razjasne celu situaciju i rastanu se u miru.

STRELAC

Vatreni, nestalni i promenljivi, željni avanute i izazova, veoma se teško vežu samo za jednu osobu na duže vreme. Ako im partner više nije dovoljno intrigantan i ne stimuliše na nove izazove, vrlo lako krenu dalje. Impulsivno reaguju, pokupe svoje stvari i odlaze bez puno objašnjenja. Vrlo šarmantno nastoje da zadrže kontakt, ostavljajući sva vrata otvorena…

JARAC

Teško donose odluke o prekidu. Kad se jednom nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, svu svoju snagu, strpljenje i osećanja ulažu u nju. Ipak, spremni su da odustanu kad osete da im je neophodna samoća. Radije odlaze tiho i bez objašnjenja.

VODOLIJA

Vodolija živi svaki tren drugačije od ostalih oko sebe. Za prekid je dovoljno da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Prekidaju obično direktno. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.

RIBE

Žive za druge, da vole i pate! U svemu idu srcem, pa ne iznenađuje što prekid doživljavaju vrlo emotivno, čak tragično! Za njih je raskid lični poraz, drama u kojoj gube sigurnost koju toliko žele. Idealizacija i snovi dovode ih do razočarenja da njihov partner nije idealan.

Tekst: Ruža Ružanović


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar