Horoskop

posao

Posao

Moguće je da ćete imati priliku da pokrenete posao koji će se na duže staze pokazati kao veoma profitabilan.

ljubav

Ljubav

Ako već imate partnera dobar vam je dan za komunikaciju i strast. Slobodni Ovnovi lako sklapaju nova poznanstva.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa bešikom.

Bik

posao

Posao

Mogući su manji nesporazumi sa poslovnim partnerom sa kojim nemate baš isto mišljenje o svemu.

ljubav

Ljubav

Želite da osvojite osobu koja vam se dopada, ali niste sigurni da li je ona slobodna. Želite da se uverite u to.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivi sinusi.

posao

Posao

Ukoliko ste očekivali pokretanje novog poslovnog projekta tokom današnjeg dana, bićete zadovoljni.

ljubav

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom napreduje i imate utisak da ćete veoma uskoro doći do braka i ostvarenja zajednice.

zdravlje

Zdravlje

Prijala bi vam malo jača ishrana.

Rak

posao

Posao

Današnji dan može da bude ključan za razvoj poslovne situacije kod vas. Pazite kako ćete igrati sa kartama koje su vam podeljene.

ljubav

Ljubav

Zaljubljeni ste u osobu koja za sada ne pokazuje emocije prema vama. Ipak, nećete tako lako odustati.

zdravlje

Zdravlje

Proverite svoju dioptriju.

Lav

posao

Posao

Važno vam je da ne odustajete ako želite da ostvarite uspeh koji ste očekivali. Potrudite se da budete uporniji.

ljubav

Ljubav

Ukoliko vam se dopada osoba koja živi u inostranstvu danas će se komunikacija sa njom pokrenuti u dosta boljem pravcu.

zdravlje

Zdravlje

Prijao bi vam odmor.

posao

Posao

Ukoliko ste očekivali pomoć sa bilo čije strane bićete zadovoljni. Konačno nećete morati sve da radite sami.

ljubav

Ljubav

Flertujete sa osobom koja vas je potpuno osvojila svojom pojavom. Čekate priliku za neki konkretniji korak ka njoj.

zdravlje

Zdravlje

Bez ikakvih problema.

posao

Posao

Moguće je da imate prilično slobodan i opušten dan ispred sebe. Posao ne bi trebao da vas opterećuje sada.

ljubav

Ljubav

Voljena osoba pokazuje svoje sumnje po pitanju vašeg odnosa, a na vama je da je uverite da vam može verovati.

zdravlje

Zdravlje

Povećajte unos vode.

posao

Posao

Povoljan je dan za bavljenje statističkim poslovima ili za anliziranje trenutne poslovne situacije.

ljubav

Ljubav

Imaćete priliku da voljenoj osobi otvoreno pokažete neke svoje misli i emocije, a njena reakcija će biti bolja nego što očekujete.

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom.

posao

Posao

Iako imate prilično nejasno stanje na polju posla, tokom ovog dana će se dosta toga definisati i iskristalisati.

ljubav

Ljubav

Moguće su nesuglasice između vas i partnera. Imate utisak, ponekad, da su vam životi krenuli u sasvim drugačijim pravcima.

zdravlje

Zdravlje

Problemi zbog pada imuniteta.

posao

Posao

Nemojte da se oslanjate na druge ljude danas jer vam to sada može doneti više sreće nego koristi.

ljubav

Ljubav

Očekujete mnogo os veze koja je na samom početku. Pustite da neke stvari idu spontano, pokušajte da ne planirate previše unapred.

zdravlje

Zdravlje

Nemate probleme sa zdravljem.

posao

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom, nove komplikacije vam dolaze danas. Potrudite se da budete spremni.

ljubav

Ljubav

Moguće su svađe sa voljenom osobom. Ukoliko ste tek na opočetku veze, može veoma lako doći do prekida.

zdravlje

Zdravlje

Grudni koš vam je prilično osetljiv.

posao

Posao

U komunikaciji sa poslovnim okruženjem veoma lako dolazite do problema. Nije sve onako kako biste voleli da bude.

ljubav

Ljubav

Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam veoma otvoreno pokazati svoje interesovanje.

zdravlje

Zdravlje

Sinusi su vam osetljivi.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Prilično teška nedelja za sve Ovnove, barem kada je posao u pitanju. Očekujte veliki broj komplikacija.

ljubav

Ljubav

Ovnovi koji su u dugoj vezi ili braku će morati da donesku neke definitivne odluke - nema više prolaznih i polovičnih rešenja.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas malo veći pad imuniteta. Podložni ste raznim tegobama i teškim stanjima. Obavezno se u ovom periodu obratite svom lekaru radi pregleda. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Bik

posao

Posao

Iako ste mislili da igrate na kartu sreće, ova nedelja ne obećava mnogo kada je sreća u pitanju. Iako je teže, bolje je da "zavrnete rukave".

ljubav

Ljubav

Zauzeti Bikovi mogu da očekuju mirnu nedelju sa partnerom. Slobodni mogu da očekuju poznanstvo sa dosta starijom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Generalno dobro zdravstveno stanje. Nema pokazatelja za veće zdravstvene probleme. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Blizanci koji se bave privatnom poslom mogu da očekuju ozbiljnije komplikacije, koje će dovesti do ozbiljnih problema. Nemojte da paničite, već pokušajte da iznesete situaciju onako kako dolikuje.

ljubav

Ljubav

Od partnera očekujete bezuslovnu podršku, a to već duži vremenski period ne dobijate. Očekujte svađu i postepeno zahlađenje odnosa.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje želudac vam je prikazan kao slaba tačka, kao i svi organi za varenje. Pazite na ishranu. Takođe, podložni ste stresu pa su moguće i tegobe na nervnoj bazi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Rak

posao

Posao

Planete pokazuju probleme sa dokumentacijo. Proverite sva dokumenta pre nego što odete na put.

ljubav

Ljubav

Nažalost, ovo je jedna od težih nedelja za mnoge Rakove. Mnogi će odlučiti da okončaju vezu ili brak i da stave tačku na sve.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa grlom i sinusima, prolazna prehlada ili kijavica. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, kao i alkohol. Ako ste skloni alergijama pazite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Lav

posao

Posao

Ove nedelje ćete imati drastično veće troškove nego inače. Povedite računa o tome kako i koliko trošite, jer biste mogli da zapadnete u ozbiljne finansijske probleme.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi nemate veće promene, sav fokus vam je usmeren na polje posla i zarade.Savetujem Vam da pokušate da razdvojite posao i ljubavni život.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog nedostatka nekih vitamina i minerala u organizmu. Skloni ste naglim gubicima kilograma. Povedite računa o ishrani i posetite lekara. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Moguće je da ove nedelje ništa neće ići onako kako ste zamislili i planirali, ali zahvaljujući Vašoj snalažljivosti sve će proći bez većih posledica.

ljubav

Ljubav

Planete najavljuju povratak osobe iz prošlost - osobe koja Vam je mnogo značila. Ogromna je šansa da će ta osoba da unese određene komplikacije u Vaš život.

zdravlje

Zdravlje

Kada se radi o zdravlju ova nedelja vam je jako teška. Mogući su problemi sa glavoboljom, umor, bezvoljnost i slične tegobe. Potrudite se da mirujete i da se čuvate. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Na poslovnom planu su moguće određene kočnice i zastoji, ali ne gubite veru i snagu. Budite uporni i sve će biti u redu.

ljubav

Ljubav

Vage bi mogle da stupe u odnos sa zauzetom osobom, što će mnogo da im zakomplikuje život. Moguće je i da ćete patiti zbog te osobe.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su naglašeni problemi vezani za cirkulaciju, vene, krvotok kao i za štitnu žlezdu. Moguć je hroničan osećaj umora ali i problemi sa insomnijom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Pred vama je prilično napeta nedelja u kojoj ćete morati da se organizujete bolje nego inače.

ljubav

Ljubav

Škorpije koje su već neki vremenski period u nedefinisanom odnosu sa nekom osobom, će dobiti priliku da definišu taj odnos. Slobodne Škorpije bi mogle da stupe u avanturu sa osobom sa kojom se već duži vremenski period čuju.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za noge, zglobove, kolena i kosti. Takođe, bilo bi dobro da povećate unos magnezijuma zbog mišića. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Poslovna situacija se postepeno popravlja, postoje naznake za napredovanje. Samo nastavite da radite i da se trudite.

ljubav

Ljubav

Na ljubavnom planu nema značajnijih promena, moguće je da kod Vas vlada osećaj dosade.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja se vide problemi sa kičmom i leđima. Masaža će vam prijati ali i povremena umerena fizička aktivnost. Potrudite se da pazite na svoja leđa i ne podižite težak teret. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Moguće su određene pravne kočnice i sudski sporovi, koji će da Vas spreče da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali.

ljubav

Ljubav

. Na polju ljubavi nemate previše inicijative, uživate u samoći koju cenite više no išta.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas manji problemi sa jetrom, trebali biste da ograničite unos alkohola i gaziranih sokova. Oko svega se posavetujte sa lekarom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Zabrinuti ste za Vašu finansijsku situaciju, jer trošite više nego što zarađujete. Bespotrebno brinete, biće dovoljno samo da počnete da trošite novac racionalnije.

ljubav

Ljubav

Mogući su problemi sa ljubomorom i posesivnošću. Očekujte burnu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su naglašeni manji problemi sa probavom srednom nedelje ali ne bi trebalo da bude drastičnih promena. Generalno stanje držite pod kontrolom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

posao

Posao

Planete pokazuju neki "prekid" na poslovnom planu. Moguće je da ćete okončati neku poslovnu saradnju, dati otkaz i slično.

ljubav

Ljubav

Planete ne najavljuju nikakve zančajnije promene. Slobodne Ribe će ostati slobodne i dalje.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za uši, sluh, moguće su upale uva ili česte glavobolje. Kao i problemi sa vidom. Budite na oprezu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Dobar aspekat Merkura i Marsa donosi priliku da pokažete koliko ste moćni i koliko možete da napredujete. Taj isti Mars kreće retrogradno od 26. juna pa bi bilo dobro da do tada završite šta ste naumili. U suprotnom ćete morati da čekate do avgusta meseca. Tokom ovog meseca možete da očekujete pomoć od osobe koja radi u državnoj službi. Odličan mesec za pokretanje sopstvenog projekta ili biznisa.

ljubav

Ljubav

Dosta ste vezani za ljubav i kuću, bar u prvoj polovini meseca dok je Venera u Raku. Na porodičnom planu možete da očekujete mir i stabilnost, jer su minimalne šanse da se dogodi nešto što bi moglo to da ugrozi. Ako se dodatno posvetite partneru i porodici tokom ovog meseca, možete da očekujete blagostanje na duže staze. Slobodni Ovnovi će najverovatnije upoznati više zanimljivih osoba, te neće moći da se odluče sa kojom da pokušaju nešto ozbiljnije. Ukoliko birate između dve osobe, a jedna od njih je Vaga, Škorpija ili Devica, obavezno odaberite tu osobu, jer planete pokazuju odlične aspekte za stupanje u ozbiljnu vezu sa osobom rođenom u jednom od ova tri znaka.

zdravlje

Zdravlje

Napokon ste se oslobodili Urana i sada možete da očekujete bolji period kada je zdravlje u pitanju. Savetujem vam da što pre uvedete treninge u prirodi kao svakodnevnu rutinu, jer će vam to pomoći da održite kondiciju i da se oslobodite stresa.

Bik

posao

Posao

Apsolutno slobodno mogu da kažem da je pred vama mesec kakav se skorije neće ponoviti, barem kada je posao u pitanju. Tokom ovog meseca možete da očekujete samo najbolje. Iako ne volite mnogo promene, tokom ovog meseca ćete rado da ih prigrlite i da im se prepustite. Ukoliko negde "zapne" najbolju moguću pomoć ćete dobiti od osobe rođene u znaku Bika, Škorpije, Device, Ovna ili Riba. Sam kraj meseca je odličan za saradnju sa zemljama iz regiona ili za odlazak u inostranstvo. Planete prikazuju da možete da očekujete i značajan novčani priliv.

ljubav

Ljubav

Napokon ste spremni da stavite tačku na prošlost i da pogledate u budućnost. Zapravo, tokom ovog meseca biste mogli da postavite "kamen temeljac" novog poglavlja u vašem ljubavnom životu. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veliki broj novih poznanstava, jer će neopisivo zračiti pozitivnom energijom. Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju mirno stanje sve do kraja meseca kada Mars kreće retrogradno i unosi nepoverenje, neistine i ljubomoru u vezu ili brak. Budite spremni na to.

zdravlje

Zdravlje

Moguće su česte i bolne glavobolje, posebno za muške Bikove. Savetujem vam da provodite više vremena u prirodi, da radite lagane vežbe i da pripazite na krvni pritisak, ako mislite da zaista " ne padnete u nesvest od bolova".

posao

Posao

Tokom juna kao da ćete dobiti želju i volju da promenite sve što već duži vremenski period nikako da promenite. Napokon ćete staviti tačnu na sve staro i zakoračiti u novo, možda čak i nepoznato. Moguće je da ćete odlučiti da promenite posao, saradnike, projekat... Možete da očekujete novčani priliv nakon 20. juna, kada će neki dužnici da vam vrate novac. Ukoliko ne znate sa kim da započnete saradnju, savetujem vam da odaberete osobu rođenu u znaku Vodolije, jer vam ona može doneti neočekivani uspeh i pomoć.

ljubav

Ljubav

Prilično težak mesec za Blizance koji su u vezi ili braku, jer će mnogi biti zaglavljeni u mislima - Šta dalje? Kako dalje? Mogući su ljubomora, nepoverenje, česte svađe i preispitaivanja. Mnogi će odlučiti da prekinu vezu ili brak, jer više neće moći da izdrže. Na žalost, do kraja meseca ne vidim stabilizaciju na ljubavnom planu. Dakle, princip je "ko preživi pričaće"... Slobodni Blizanci će upoznati osobu iz inostranstva - to može biti osoba koja nije iz vaše zemlje ili osoba koja je dugo živela u inostranstvu, pa se vratila u zemlju. Planete pokazuju ovu ljubav kao veoma uzbuljivu, ali ne i dugotrajnu. Nažalost.

zdravlje

Zdravlje

Stres je vaš najveći neprijatelj, te pod hitno morate da razmišljate kako da ga se oslobodite na duže staze. Mogući su i problemi sa kičmom i donjim delom leđa.

Rak

posao

Posao

Venera u vašem znaku je u dobrim aspektima sa Neptunom pa Rakovima daje pun krativni potencijal. Takođe, Rakovi koji se bave javnim poslovima i poslovima koji podrazumevaju javni nastup mogu da očekuju odličan mesec i odličnu zaradu. Rakovi koji planiraju da menjaju posao ili firmu mogli bi da naiđu na određene prepreke i odlaganja. Odluke koje donesete nakon 19. juna mogle bi da obeleže naredni period Vašeg života. Mars u vašem osmom polju vam neće dozvoliti da tako lako poboljšate vaše finansije, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite. Pomoć zatražite od osobe rođene u znaku Jarca, Device ili Bika.

ljubav

Ljubav

Vrlo je moguće da vas nešto u partnerovom ponašanju ili govoru nervira, a da vi ne želite to da priznate niti želite da pričate otvoreno o tome. Ako nastavite da to držite u sebi vaša veza ili brak bi mogao da "klizne dole". Savetujem vam da popričate otvoreno sa partnerom o tome, najbolje na nekom izletu ili šetnji. Slobodni Rakovi mogu da očekuju susret sa osobom rođenom u znaku Vodolije, Blizanaca ili Vage. Posebno dobar period za ljubav u trećoj nedelji meseca

zdravlje

Zdravlje

Mars u Vodoliji će doneti probleme sa stresom, nervozom, povišenim pritiskom, ali i mogućnost padova i pritiska.

Lav

posao

Posao

Tokom ovog meseca ćete konstantno biti u pokretu - stalno ćete tragati za nečim višim i boljim. Moguće je da ćete ići na više kraćih putovanja, što po zemlji što po inostranstvu, i da će to imati značajan uticaj na vašu karijeru. Mogući su brojni pregovori, razmene ideja, ali planete pokazuju da ćete često, baš vi, morati da donesete konačnu odluku. Budite obazrivi krajem meseca kada Mars bude retrogradan i kada bude uticao na vas i vaš način razmišljanja. Period nakon 10. juna je povoljan za jačanje finansija.

ljubav

Ljubav

Svi Lavovi koji su u prethodnom periodu upoznali osobu koja je umetnik, pesnik, muzičar ili sportista, mogu da očekuju zanimljiv razvoj situacije i to u pozitivnom smeru. Lavovi koji nisu upoznali takvu osobu mogu da očekuju da će upoznati osobu rođenu u vatrenom znaku - Lav, Ovan ili Strelac. Izbegavati osobe koje su rođene u znaku Vodolije ili Vage. Lavovi koji su u vezi ili braku očekuju maksimalnu vernost i pokornost partnera i poštovanje tradicionalnih vrednosti, te je moguće da će Lavovi koji su u vezi ili braku sa "urbanijom osobom" imati dosta problema tokom ovog meseca - sumnje će nadjačati sve.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa vidom i sluhom, zato vam savetujem da izbegavate preterano korišćenje računara, vožnju automobila noću i odlazak na previše glasna i zagušljiva mesta.

posao

Posao

Iako spadate u jedan od najambicioznijih znakova Zodijaka, to će početkom meseca da bude još izraženije. Aspekti pokazuju skoro pa siguran uspeh, jer će vam i brojni prijatelji i saradnici dodatno pomoći da ostvarite ono što ste zacrtali. Nezaposlene Device mogu da očekuju značajan pomak na poslovnom planu, posebno nakon 14. juna. Kraj meseca može da donese dodatnu, ali nesigurnu zaradu. Savetujem vam da se ne upuštate u to, jer bi moglo da vam donese više problema nego koristi. Držite se dosadašnjih načina zarade.

ljubav

Ljubav

Device vole da veruju u to da imaju predstavu o svom emotivnom bilansu, te uvek na početku meseca razmišljaju o tome šta je bilo, šta je moglo da bude i šta će biti i sve dok ne donesu neki konačan zaključak ne mogu da se opuste i prepuste novim dešavanjima na ljubavnom planu. Zbog toga će mnoge Device primetiti da se nešto dešava na ljubavnom planu tek nakon polovine meseca. Postoji ogromna šansa da ćete upoznati veoma ozbiljnu i ambicioznu osobu, koja ima slične poglede na svet kao vi. Odlični aspekti ako je ta osoba rođena u znaku Blizanca, Vage, Strelca ili Raka. Device koje su u vezi ili braku će morati da budu stalno uz pratnera, jer postoji velika šansa da će ona/on imati problem sa zdravljem ili neku životnu krizu.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa varenjem. Moguća je nervoza želuca i creva. Ako se ovakvo stanje produži, obavezno posetite lekara.

posao

Posao

Svesni ste svojih mogućnosti i kvaliteta, te ne dozvoljavate da neko umanji vašu vrednost. Zbog toga napokon koračate slobodno ka zacrtanim ciljevima. Već početkom meseca možete očekivati finansijski boljitak, ali budite obazrivi u periodu od 13. do 19. juna, jer je moguće da ćete zbog neke nepromišljene odluke da ostanete bez novca. Nezaposlene Vage bi mogle da dobiju ozbiljnu priliku za rad u inostranstvu.

ljubav

Ljubav

Slobodne Vage bi tokom ovog meseca mogle da se vrate u zagrljaj stare ljubavi, a aspekti najavljuju i ulazak nove osobe u vaš život. Dakle, tokom juna biste mogli da budete rastrzani između dve osobe, između dva dela vašeg života - prošlosti i budućnosti. Planete pokazuju da je bolje odabrati budućnost. Venera u znaku Lava će pomoći mnogim Vagama da poboljšaju svoju ljubavnu situaciju. Vage koje su u vezi ili braku će imati prilično miran mesec, mada su s vremena na vreme moguće nesuglasice sa partnerom u vezi novca.

zdravlje

Zdravlje

Posvetite se malo zdravijem načinu života, jer će vam jedino to doneti boljitak na duže staze.

posao

Posao

Ambiciozni ste i željni uspeha po svaku cenu. Međutim, ta prejaka želja može da dovede do pravljenja ishitrenih i nelogičnih poteza, koji će skoro pa sigurno da dovedu do konfuzije i nestabilnosti. Ono što je zapravo najvažnije kako biste ostvarili to što želite je da postavite jasne ciljeve. Ukoliko negde zapnete, znajte da možete da se oslonite na osobu rođenu u znaku Vodolije. Uticaj Saturna u Jarcu pojačava autoritet, te je moguće da ćete tokom ovog meseca biti u situaciji da morate da donesete veoma važne odluke, koje neće uticati samo na vaše poslovanje, već i na poslovanje kolega. Budite spremni na zamerke, pa čak i prepirke i prozivke.

ljubav

Ljubav

Iz vas zrači jedna pozitivna, seksipilna energija, te vam nije teško da, gde god da se pojavite, privučete pažnju suprotnog pola. S druge strane, vi posedujete prilično mračne osobine, koje želite i kod svog partnera - to su ljubomora, tajne, niske strasti i konstantna potreba za istraživanjem i pomeranjem granica seksualnost... Idealan partner za vas bi bila osoba rođena u znaku Blizanca ili Riba, dok bi Vaga ili Devica mogli da vas "uvuku" u nešto ozbiljnije kao što je ozbiljna veza, brak ili zajednički život. Škorpije koje su u braku ili vezi moraće da se suoče sa preispitaivanjima i nepoverenjem partnera, već od polovine meseca, ali srećom, stanje će se stabilizovati do kraja meseca.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervozom, povišenim pritiskom i nepravilnim radom srca. Povedite računa o ishrani i uvedite vežbanje u vaš život.

posao

Posao

Jun ponekad može da bude prilično težak mesec za optimistične Strelčeve. Tokom ovog meseca možete da očekujete problem sa finansijama. Ipak, čini mi se, da će vas, baš kao i uvek, poslužiti taj čuveni faktor sreće, te ćete iz cele gungule izaći bez većih posledica. Novac vam se otvara od druge polovine meseca, a to zahvaljujući pomoći osobe rođene u znaku Bika, Ovna ili Blizanaca. Strelčevi koji traže novi posao treba da iskoriste ovaj mesec najbolje što umeju, jer su moguće poslovne ponude od više različitih firmi.

ljubav

Ljubav

Tokom ovog meseca zračite posebnom energijom, te ćete imati više udvarača nego što ste očekivali, ali vama će za oko zapasti ili je već zapala, osoba koja ima stil, novac, dobar posao i autoritet. Planete najavljuju susret sa tom osobom, međutim pokazuju i da se suzdržavate, da pravite korak unazad zbog straha da niste dovoljno dobri za tu osobu. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju popravljanje odnosa sa partnerom nakon polovine juna.

zdravlje

Zdravlje

Uran u šestom polju može da vam donese mogućnost povrede. Osim toga sve je u najboljem redu.

posao

Posao

Mars u Vodoliji daje Jarčevima ambiciju koju nisu imali tokom ove godine. Mnogi Jarčevi će u ovom mesecu ostvariti značajan napredak na poslu i drastično "pogurati" svoju karijeru. Vrlo je moguće da ćete uspeti da ostvarite nešto što godinama niste uspevali. Druga polovina meseca je važna za finansije - mogući su krediti, pozajmice i ostale donacije. U vezi svega treba da se posavetujete sa osobom rođenom u znaku Lava ili Device.

ljubav

Ljubav

Venera u Raku u vašem sedmom polju vam daje ogromnu privlačnost po suprotni pol, te je tokom ovog meseca moguće mnogo flerta i ljubavnih upoznavanja. Međutim, planete ne pokazuju da bi tokom ovog meseca mogli da stupite u neku ozbiljniju i dugoročniju vezu. Jarčevi koji su u vezi ili braku bi trebalo da pokažu više razumevanja za partnera, da budu manje kritični i zahtevni, jer bi u suprotnom vrlo lako moglo da dođe do prekida u naredna tri meseca.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problem sa gojaznošću, povišenim šećerom i holesterolom. Savetujem vam da posetite specijalistu radi pregleda i utvrđivanja dijagnoze.

posao

Posao

Ne volim da govorim da nešto morate da uradite, ali u vašem slučaju ovo je neophodno - morate da promenite posao i okolinu u kojoj se nalazite, jer utiče negativno na vaše psiho-fizičko stanje. Savetujem vam da razmislite o radu u velikim firmama - to vam može doneti značajno poboljšanje finansija. Ovo je nepovoljan mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa i ulaganja, jer je moguće da ćete doživeti gubitak. Savetujem vam da sačekate naredni mesec, a da tokom ovog napravite plan kog ćete se držati ubuduće.

ljubav

Ljubav

Nervozni ste i neraspoloženi, te ni nemate neku jaku želju da budete sa nekim. Draže vam je da budete sami nego sa nekim ko vas ne razume i ko ne može da vas podrži u ovom teškom periodu. Vodolije koje su u braku ili vezi će naići na nerazumevanje kod partnera, te je moguće razdvajanje. Ipak, uz ozbiljan i iskren razgovor moguće je pomirenje.

zdravlje

Zdravlje

Vodolije koje nisu imale ozbiljnije zdravstvene probleme u poslednje vreme će i tokom ovog meseca proći mirno i zdravo. Međutim, Vodolije koje su u poslednih pola godine - godinu imali probleme sa kičmom ili neke hronične tegobe, mogu da očekuju aktiviranje istih.

posao

Posao

Pomoć u finansijskom smislu imate od osobe rođene u znaku Raka ili Vodolije. Ovan je vaš saradnik a vodite računa ako sarađujete sa Blizancima ili Strelčevima. Oni su skloni da vam novac izvuku ali da ništa ne bude od toga. Za vas je dobro da se ostvarite kroz umni rad ili ako se bavite medijima onda je najbolje da pišete knjigu ili stručne tekstove za novine. Čim Venera kroči u znak Lava a to je druga polovina meseca tada očekujte priznanje i nagrade.

ljubav

Ljubav

Vama je i potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše ljubavi ali neće moći da bude kao što je bilo, bolje sve novo i ispočetka. Oni koji su u braku uvek maksimalno privrženi partneru i neispuštaju ga iz vida. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Dopašće vam se jedan Lav.

zdravlje

Zdravlje

Bez većih zdravstvenih problema. Savetujem vam da iskoristite mesec da odete na neki spa tretman, da se relaksirate i opustite.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop