Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete značajno poboljšanje na novčanom i finansijskom planu.

ljubav

Ljubav

Bez većih problema i promena na ljubavnom planu. Očekujte mirnu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete u ovoj fazi biti skloni gojenju, pa je važno da pazite na ishranu. Ženski pripadnici ovog znaka bi mogli da očekuju manje probleme sa hormonima.

Bik

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete misliti na sve osim na posao. Moguće je da ćete biti bezvoljni. Moguće je da ćete napraviti neku ozbiljnu grešku, zato Vam savetujem da uzmete 2-3 dana odmora.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav možete biti skloni drami i preterivanju u svađama sa voljenom osobom. Slobodne Bikove bi mogla da privuče neka zauzeta osoba.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući problemi, negativno raspoloženje, osećaj hroničnog umora i neispavanosti, kao i problemi sa očnim pritiskom, vidom, glavoboljama...

posao

Posao

Možete da očekujete neke manje promene na poslovnom planu, ali i realizaciju nekih starih planova. Generalno, ovo neće biti loša nedelja.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje konfuzna situacija sa voljenom osobom - jedini način da se ova situacija dobro završi je da ozbiljno popričate o svemu. Slobodni Blizanci bi mogli da stupe u kontakt sa osobom iz prošlosti.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje cirkulacija vam je slaba tačka, kao i krvotok generalno. Mogući su i problemi sa proširenim venama, oticanjem nogu i viškom vode u organizmu.

Rak

posao

Posao

Možete da očekujete da ćete biti prilično opušteni i da vas poslovne obaveze sada neće opterećivati. Savetujem Vam da to iskoristite da se posvetite ostalim aspektima Vašeg života.

ljubav

Ljubav

Slobodni Rakovi mogu da očekuju novo poznanstvo putem zajedničkog poznanika ili društva. Konjunkcija Marsa i Saturna u polju partnerskih odnosa, može da vam donese ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti.

zdravlje

Zdravlje

Osećate se generalno dobro, pa na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete neke nove tegobe ili probleme. Imate puno energije u sebi i lepo ste raspoloženi.

Lav

posao

Posao

Promena radnog mesta koju planirate već duže vreme može da se desi tokom ovog perioda.

ljubav

Ljubav

Emotivno polje nije sjajno prikazano, moguće je da imate utisak da se partner nekako hladi od vas. Savetujem Vam da ne čekate da se nešto promeni, već da otvoreno popričate o problemima koje imate. Slobodni Lavovi bi mogli da osete emociju prema osobi sa kojom poslovno sarađuju.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa zubima, pa bi bilo dobro da se u pravo vreme obratite stomatologu. Takođe su moguće i tegobe sa kožom.

posao

Posao

Nije povoljan period za putovanje u inostranstvo iako ćete imati veliku želju da odete. Sačekajte naredni mesec za to.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav moguće je da imate više od jedne osobe sa kojom biste želeli neka dešavanja. To može biti kobno po Vas, ukoliko ste u vezi ili braku.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa jetrom, pazite na holesterol, smanjite ili izbacite unos alkohola i masne hrane. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

posao

Posao

Ukoliko ste se nadali nekoj uplati ili novčanom dobitku možete da očekujete veoma povoljne okolnosti na tom polju.

ljubav

Ljubav

Slobodne Vage očekuje jedan veoma zanimljiv flert, koji bi mogao da preraste u nešto više. Pozicija vašeg vladaoca, retrogradne Venere i Merkura, krajem perioda, upozorava da povedete računa o tome šta kome pričate partneru ili o partneru - moblo bi da Vam se obije o glavu.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje vodite računa o reproduktivnim organima, kao i o urinarnom traktu jer su vam to i generalno najlasbije tačke na telu.

posao

Posao

Očekuje vas povoljna faza za realizaciju poslovnih planova ili za neko novo partnerstvo.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi vlada jako lepa atmosfera sa osobom koju volite. Slobodne Škorpije mogu da očekuju flert sa jednom veoma zanimljivom, ali najverovatnije zauzetom osobom.

zdravlje

Zdravlje

Zdravstveno stanje ne bi trebalo da vam bude loše tokom ove faze. Mogući su manji problemi sa leđima ili kičmom ali uz redovno vežbanje se te tegobe mogu ipak izbeći.

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više poslovnih obaveza nego obično. Veoma je važno da budete maksimalno skoncentrisani i organizovani.

ljubav

Ljubav

Moguće je da imate neke dileme u vezi veze ili braka, ali partner će Vam pomoći

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja su mogući razni problemi, skloni ste upalama i infekcijama i imunitet vam je značajno oslabljen. Pazite na ishranu, povećajte unos vitamina i tečnosti.

posao

Posao

Očekuje vas jako povoljna faza za godišnji odmoe ili putovanje jer nemate mnogo poslovnih obaveza.

ljubav

Ljubav

Mnoštvo planeta u Ovnu, posle 20. marta, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom. Konjunkcija Marsa i vašeg vladaoca Saturna povoljno utiče na vašu komunikaciju sa nekim vodenim znakom.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje nisu naglašeni značajni problemi. Povremeno možete imati neku prolaznu glavobolju ali nema pokazatelja za ozbiljnije tegobe.

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete stabilno stanje na poslovnom planu. Iskoristite to da se pozabavite svojim zdravljem. Moguće je da razmišljate i o pokretanju sopstvenog biznisa - ovo je odlična nedelja za pravljenje plana.

ljubav

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje puno sreće i zadovoljstva ove nedelje. Slobodne Vodolije bi mogle da upoznaju neku osobu putem Interneta.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji stomačni problemi, probava bi mogla da vam bude osetljivija, pa o tome povedite računa. Takođe, čuvajte se prehlade.

posao

Posao

Uspešno ostvarujete svoje ciljeve vezano za poslovne pregovore koje ste imali u planu. Uživajte u svom uspehu.

ljubav

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav lako možete da šarmirate osobu koja vam se dopada već neko vreme. Loša nedelja za Ribe koje su u vezi/braku sa Jarcem, Ovnom ili Škorpijom.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje nestabilno stanje, pogotovo po pitanju respiratornih organa. Moguće su infekcije i virusna oboljenja, pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Vaš vladalac- Mars, ulazi u znak Strelca odakle vam daje veoma pozitivan uticaj i dodatne izvore energije. Mart mesec je veoma povoljan za sve one koji su planirali da se oprobaju na nekom poslu koji je povezan sa inostranstvom. Imaćete zaštitu i pomoć od rođaka iz inostranstva ili ako se bavite privatnim poslom- mogućnost za sklapanje saradnje sa nekim iz druge države. Možete očekivati uspeh u svakom slučaju.

ljubav

Ljubav

Od sredine pa sve do kraja meseca vam dolaze veoma uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi. Bićete donekle skloni i promiskuitetu ali i tajnim vezama, avanturama... Može se lako desiti da dođete do ljubavne priče sa osobom koja je zauzeta, iako tako nešto ne podržavate- bićete vođeni emocijama i strastima. Skloni ste i manjim iluzijama u ljubavi, pa povedite računa da se ne razočarate kasnije.

zdravlje

Zdravlje

Imaćete dovoljno energije za sve, mart je veoma povoljan mesec za vas. Samim krajem ove faze ćete imati i dodatnu dozu pozitivne energije, vitalnosti i optimizma. Ukoliko planirate neku hiruršku intervenciju, oporavak može biti brz i lak. Veoma povoljan period za rešavanje zdravstvenih problema, kao i za početak dijete ili neku fizičku aktivnost.

Bik

posao

Posao

Vaše finansije mogu biti u nešto lošijem stanju nego u prethodnom periodu. Zahtev za kredit ili pozajmicu bi mogao da bude odbijen, nećete imati mogućnost da lako dođete do novca. Pripazite se zato, i budite štedljivi. Krajem meseca su mogući problemi na poslu sa nekim od saradnika. Moguće je da će neko pokušati da manipuliše vama ili će širiti pogrešne informacije i tračeve.

ljubav

Ljubav

Tokom prve polovine mseca ćete biti prilično slobodni i raspoloženi za svakakve promene, avanture i nova poznanstva... Želite mnogo toga da probate i da istražite svoje mogućnosti. Kako mart odmiče, postajete emotivniji i lakše se vezujete, za jednu posebnu osobu koja dolazi preko kruga prijatelja. Moguće je da će ova ljubav uglavnom biti platonska ili iz nekog razloga neostvariva.

zdravlje

Zdravlje

Stres koji doživljavate zbog finansijske situacije i posla se negativno odražava na vaše zdravlje. Povedite računa o krvotoku, venama, i svemu što je povezano sa tim. Pored toga, potrudite se da izbegavate alkohol, cigarete, preteran unos tableta koje nisu na lekarski recept. Dodatni nivo toksina vam nije potreban u organizmu. Nemojte da se opterećujete više nego što zaista možete da podnesete.

posao

Posao

Mart će za vas uglavnom biti veoma haotičan mesec, pogotovo u fazi do 23. Moguće je da ćete imati brojne nesporazume sa nadređenima. Imate utisak da nešto kroju od vas ili da se dešavaju neke manipulacije na višem nivou. Nemate preveliki uticaj na većinu važnih stvari u svom okruženju i to vas izbacuje iz takta. Krajem meseca se tenzija polako smiruje i dolazite do nešto konkretnijih promena.

ljubav

Ljubav

Imate žarku želju da neku vezu ozvaničite i da svog partnera predstavite svojoj široj okolini. Iz nekog razloga on to odlaže i imate utisak da krije nešto od vas. Sredinom meseca ćete pogotovo biti u nedoumici po pitanju njegovih namera. Iako vam pokazuje dovoljno pažnje i emocija kada ste zajedno, u javnosti to nije baš tako. Trebaće vam neko vreme da posložite sve kockice. Niste jedini kome se može desiti greška u proceni.

zdravlje

Zdravlje

Naglašeni su manji problemi vezani za kičmu, nerve, pršljenove, leđa generalno. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete prevelikom naporu. Povedite računa o tome da svoju fizičku aktivnost uskladite sa potrebama svog tela. Nađite udobnu obuću koja će vam značiti, pogotovo ako na poslu dosta vremena provodite stojeći. Potrudite se da maksimalno olakšate sebi.

Rak

posao

Posao

Tenzija na poslu se polako uvećava i niste sigurni zbog čega je to tako. Moguće je da su vaši nadređeni stavili i vas i sve kolege pod preveliki pritisak i teško vam je da funkcionišete onako kako biste želeli. Ipak, vredni ste i pošteni, pa vam nije problem da veći deo obaveza preuzmete na sebe. Maksimalno ćete se posvetiti svojim obavezama i potruditi se da pokažete što bolje rezultate.

ljubav

Ljubav

Sredinom ili krajem meseca najkasnije vam se može desiti zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom ili koja može biti drugačije vere, porekla... Dolazite do zbližavanja i do toga da bolje upoznate jedno drugo i svoje različitosti. Uživate u iskustvu kakvo do sada niste imali, opijeni ljubavnim zanosom. Mart je za vas mesec ljubavi, iskoristite ga maksimalno!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zdravljem koji vam dolaze zbog loših navika ili pogrešnog načina života. Pogotovo kada je u pitanju način ishrane... Skloni ste hedonizmu i preterivanju ali sada je došlo vreme za neka manja odricanja ako želite da zadržite dobru formu. Pored toga, mogući su manji problemi sa želudačnom kiselinom, možda čak i na nervnoj bazi. Smanjite i dnevni unos kofeina ako možete.

Lav

posao

Posao

Bićete u prilično usporenoj fazi sve do 21. marta. Do tog datuma možete da očekujete važno pokretanje na polju finansija, kroz nasledstvo, napaltu od suda, osiguranja i tome sl. Imate energije i željni ste novih poslovnih dešavanja ali prilike vam se jednostavno ne otvaraju. Krajem meseca ćete imati daleko više sreće i podršku od strane saradnika koji su vam važni. Postepeno stvari idu nekim boljim tokom.

ljubav

Ljubav

Polje strasti vam se pokreće, sa povoljnim uticajem Marsa u znaku Strelca dolazi i nov nalet energije i motivacije kod vas! Možete da očekujete burne promene na ljubavnom planu, dosadno vam sigurno neće biti. Veoma lako nalazite nove partnere ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, možete da očekujete poboljšanje odnosa kao i priliku da rasplamsate stare strasti sa voljenom osobom!

zdravlje

Zdravlje

Kardiovaskularni sistem je osetljiv, vodite računa kada je u pitanju pritisak, krvotok ali i neki problemi koji bi mogli iz bilo kog razloga skriveni. Ukoliko primetite bilo kakve simptome, javite se lekaru. Prekontrolišite nivo holesterola u krvi. Povedite računa o tome da se ne izlažete stresnim situacijama. Koliko budete mogli- posvetite se tome da pronađete neku fizičku aktivnost umerenog tipa.

posao

Posao

Ukoliko funkcionišete u poslovnom partnerstvu sa nekim mogući su manji problemi. Nemate dovoljno poverenja u svoje najbliže saradnike i u one sa kojima ste ravnopravni. Smatrate da postoji neka zavera protiv vas ili da ne dolazite do pravih informacija. Delimično ste upravu ali dobro proverite situaciju pre nego što bilo koga optužite za ozbiljniju štetu... Teško ćete naći pravog krivca.

ljubav

Ljubav

Povoljan je mesec za ljubav. Vaš partner kao da je očaran vašom pojavom i ponaša se u skladu sa svim što očekujete od njega. Period nežnosti, romantike i ugađanja dolazi... Ukoliko ste slobodni, osvojiće vas nova osoba koja će vas postaviti na neki pijedestal, idealizovati, a vi ćete u tome uživati. Emotivno ste ispunjeni i srećni, uživate u svakom trenutku koji provedete pored voljene osobe.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi kada je u pitanju bešika, donji stomak, kao i jajnici kod ženskih pripadnika ovog znaka. Povedite računa o tome da se ne prehladite i da ne dobijete neku bakteriju u mokraćnim kanalima. Posetite lekara ako primetite tegobe i bolna stanja u tom predelu. Povedite računa i o unosu tečnosti. Konsultujte se sa svojim lekarom oko adekvatne terapije ili čajeva koji bi mogli da vam pomognu.

posao

Posao

Možete da očekujete da će vas tokom marta pratiti sreća na poslovnom planu. Kada je reč o poslovnim pregovorima, potpisivanju novih ugovora i tome sl. dolaze veoma povoljne okolnosti. Bićete veoma angažovani i trud će vam se isplatiti. I vi i vaši saradnici imate utisak da letite na sve strane i da postižete više stvari odjednom. Svakodnevnica vam je blago napeta ali i veoma uzbudljiva. Povoljan period za poslovno putovanje.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete polako naučiti neke nove stvari o svom partneru i da ćete se zbližiti još više. Kao da je u njemu postojao čitav jedan skriveni svet koji je čekao na vas. Zajedno maštate i sanjate o boljoj budućnosti. Dani su vam prožeti nežnim zajedničkim trenucima. Prija vam da se viđate što češće i da budete non stop u kontaktu. Znači vam njegova blizina, opušta vas.

zdravlje

Zdravlje

Manji problemi se mogu javiti kada je u pitanju osetljivost disajnih puteva. Povedite računa o respiratornim infekcijama ali i o alergijama. Ukoliko ste asmatičar, ova faza vam je jako teška pa budite pogotovo na oprezu. Izbegavajte zagušljive i vlažne prostorije, kao i duvanski dim. Potrudite se što više vremena provedete na čistom, svežem vazduhu.

posao

Posao

Posvećeni ste polju zarade, sve što je sada važno se tiče novca i finansijskih pitanja samo, sve ostalo pada u drugi plan. Možete da očekujete da ćete naporno raditi kako biste ostvarili zaradu ali i da će vam se trud isplatiti. Što više vremena budete proveli na poslu, zarada će biti veća. Moguće je da ćete pred kraj meseca energetski biti iscrpljeni od prekovremenog rada.

ljubav

Ljubav

Idealan period za nove ljubavi! Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na ovom polju. Dolazi vam susret sa osobom koja će u vama da probudi posebne emocije i inspiraciju za nove stvari i životne promene. Samom sredinom marta vam dolazi magičan susret, kao iz bajke, od gomile ljudi vi ćete zapamtiti samo jedan par očiju. Flert neće dugo trajati, veoma brzo prelazite na sasvim konkretna dešavanja!

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi kada je u pitanju štitna žlezda ali i generalno predeo vrata će ceo biti osetljiv. Povedite računa i o sluzokoži i eventualnim infekcijama u tom predelu. Proverite da li vam se pojavila alergija na neku namirnicu. Pored toga, povedite računa i o osetljivim očima, mogući su manji problemi sa vidom. Nemojte da zanemarite tegobe koje osećate.

posao

Posao

Tokom marta je Mars u vašem znaku i daje vam veoma velike izvore energije ali isto tako i dozu napetosti. Ako imate šefa kog ne trpite, mogući su konflikti sa njim, nećete imati dlake na jeziku... Ukoliko ste vi nekome nadređeni nemojte biti preterano strogi kako bi izbegli neposlušnost podređenih i svađe sa njima. Potrudite se da se maksimalno posvetite poslu, a da sve ostalo ostavite po strani.

ljubav

Ljubav

Sve što vam je sada važno jeste da imate dovoljno dešavanja, avantura i da vam ne bude dosadno. Funkcionišete na bazi strasti i spremni ste za nove osvajačke pohode. Ukoliko vam jedna prila za vezu propadne, neće vam bit problem da nađete i drugu i treću, četvrtu... Nešto dublji odnos i ljubav, možete naći sa osobom koju ćete naći u svom komšiluku ili bližem okruženju.

zdravlje

Zdravlje

Predeo glave je pogotovo osetljiv, pa su problemi sa glavoboljama, migrenama veoma učestali tokom marta. Proverote kakvo je stanje sa krvnim sudovima, da ne bi došlo do začepljenja istih i do komplikacija na tom planu. Izbegavajte stresne situacije, ne ulazite u tuče, svađe, konflikte, moguće su veće povrede. U krajnjem slučaju, probleme sa visokom temperaturom ćete teško izbeći.

posao

Posao

Povoljan je period ako se bavite nekim honorarnim ili privremenim poslom, zarad vam se može blago uvećati i bićete zadovoljni. Ukoliko ste privatnik ili radite posao od kuće, povoljnija situacija i veća zarada vam dolaze krajem marta, a većim delom meseca je pasivan period aktuelan. Napredovanje je još uvek daleko od vas, prihvatite realne okolnosti i nešto sporiji tempo.

ljubav

Ljubav

Imaćete mnogobrojne prilike za flert ali vas vaša nervoza i nesigurnost sprečavaju pri tome da ostvarite nešto konkretnije pomake. Nema šanse da naterate sebe da napravite prvi korak i da priznate svoje emocije iako to želite- ne možete. Da biste bili srećni u ljubavi prvo je potrebno da se izborite sa svojim unutrašnjim kočnicama koje su i te kako naglašene. Krajnje je vreme da prevaziđete svoje komplekse i da se otvorite ka novim mogućnostima.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa zadržavanjem vode u organizmu, sa oticanjem u predelu ruku i nogu. Ako ovo primetite obavezno se javite svom lekaru. Pored toga dolaze i poteškoće sa cirkulacijom, proširenim venama... Stopala, zglobovi i kolena su vam veoma osetljivi, čuvajte se eventualnih povreda. Ukoliko se bavite sportom, pazite na svoje noge.

posao

Posao

Može se reći da vam se na finansijskom planu dešava pozitivan haos. Imate mnogo priliva ali odliva novca, na kraju kada se sve sabere ostajete u plusu i ipak ste zadovoljni. Iskoristite ovaj period za zaradu, dugo ste na to čekali. Izbegavajte da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju, opšte je poznato da ste skloni velikim troškovima ali sada zaista nema potrebe da se ponašate kao da nemate granicu.

ljubav

Ljubav

Došao je period u kom tražite sigurnost na polju ljubavi. Našli ste osobu koju volite i želite da je zadržite pored sebe. Nadate se da su emociej obostrane i da ćete zajedno uspeti. Nema potrebe da sumnjate u namere partnera, na istoj ste talasnoj dužini. Period je povoljan i za poslovnu saradnju sa emotivim partnerom, tako samo možete uvećati svoje prilive i osigurati finansijsku i zajedničku budućnost.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa kada je u pitanju digestivni trakt, a pgotovo kada je reč o debelom crevu i problemima koji se vezuju za probavu. Mogući su i problemi vezani za nadutost. Vama je potreban drugačiji režim ishrane, posavetujte se sa stručnjakom na tom polju. Ukoliko vam se pojavi problem sa hemoroidima takođe je potrebno da se obratite stručnjaku. Pazite na sebe.

posao

Posao

Od strane nadređenih vam dolazi veliki pritisak ali u konstruktivnom smislu. Pasivni nećete biti, a tenzija će vas terati na napredak. Moguće je da se polako u vama bude nove ambicije koje ranije niste imali. Dosta toga sada najviše zavisi od vas, niko nema realnu kontrolu nad vašim životom i nad vašom karijerom. Ako budete bili maksimalno posvećeni, na duže staze ćete uspeti da ostvarite željene rezultate...

ljubav

Ljubav

Veoma ste šarmantni, zavodljivi i širite neku posebnu energiju. Imaćete brojne udvarače ali ćete se nekome udvarati i vi. Uzbudljiv period je ispred vas. Mart je mesec u kom se emotivno možete potpuno regenerisati i dobiti priliku da počnete iznova! Pored toga, bićete više posvećeni i svom izgledu, samim tim ćete i privlačiti više pažnje na sebe. Vama jako malo fali da zablistate!

zdravlje

Zdravlje

Moguće je da ćete biti malo više skloni nervozi nego inače. Ozbiljnijih problema sa zdravljem neće biti tokom ovog meseca ali je svakako važno da izbegavate stresne situacije. U par navrata, zbog prevelikog napora na poslu može doći do umora, blagog pada imuniteta ili problema sa povišenom temperaturom. Ipak, sve su to prolazne tegobe sa kojima ćete jako lako izaći na kraj.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop