Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete imati dosta peripetija na poslu, pa je moguće da ćete da se suočite sa brojnim izazovima. Ipak, vi ste veoma odgovorna osoba, koja vodi računa o svakom detalju, te će sve proći bez većih posledica.

ljubav

Ljubav

Bez većih promena i za slobodne i za zauzete Ovnove.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje stanje bi trebalo postepeno da se popravlja iako vam želudac, stomak i probava mogu biti osetljivi. Sada je vreme da se posvetite zdravoj ishrani. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Merkur je u vašem sazvežđu i samim tim inicira posao tokom celog meseca. Ovnovi će imati prepreke, zastoj. Iščekuju poziv velike firme. Morate da pripazite u drugom delu meseca jer ćete biti vezani za saradnike ili grupe saradnika koji vam nisu preterano naklonjeni. Posebno ako je osoba rođena u znaku Vodolije ili Bika. Ovnovi koji planiraju da se bave poslovima informatike, zanata, ručni rad, sve što daje siguran novac biće od koristi i unapređenje za ovo sazvežđe. Novac vam stiže preko osobe u znaku Lava, Strelca ili Raka.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste u braku morate da pazite na način komunikacije sa partnerom, vaš oštar jezik treba podneti. Opterećeni ste poslom i poslovnim obavezama , pa će ljubav morati da sačeka. Skloni ste tajnim ljubavima jer Venera je u Blizancima do 19. aprila i praviće aspekte teže u odnosu na Neptun koji daje čak i tajne ljubavne veze a onima koji su slobodni mogu ući u neku skandaloznu vezu koja im neće prijati u svakom slučaju. Slobodni Ovnovi vole izazove ali moraju paziti na svoje opšte emotivno stanje, jer se često upadaju u krize identiteta.

zdravlje

Zdravlje

Sredinom meseca imate potrebu da se više posvetite svojim ukućanima, deci. Neko od mlađih članova porodice imaće problem stomaka. Zbog vašeg preteranog brižnog stava morate paziti na želudac.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop