Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Imate odlične poslovne ideje, ali ne srljajte sami. Potreban Vam je neko ko će da Vam pomogne da ostvarite ono što ste naumili.

ljubav

Ljubav

Napokon ćete dobiti neophodnu ljubav i pažnju od partnera. To će Vas navesti da se opustite i "spustite oružje". Vreme je da okončate "ratne igre".

zdravlje

Zdravlje

Česte glavobolje, posebno u predelu slepoočnica. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Pred vama su zaista velika iskušenja i potpuno bespotrebne komplikacije za koje ste u velikoj meri i sami krivi. Umesto da spuštate tenziju, vi ste svojom nervozom vremenom samo uveličavali. I u toku celog meseca dolazi do kulminacija raznih situacija iz ne tako davne prošlosti, koje će vas maksimalno opteretiti. U ovom mesecu ćete doživeti i velika razočarenja i to od strane ljudi koje ste smatrali velikim prijateljima.

ljubav

Ljubav

Nemirni ste i to do te granice da ne prepoznajete sami sebe. Čak i za vaše, inače prilično rastegljive, pojmove detinjastog i nezrelog ponašanja, naglašeno ste infantilni. Želite baš sve da probate. Zainteresovani ste da se krećete, da budete viđeni, samim tim i u centru pažnje. Zainteresovani ste za zabranjeno voće i mogla bi vam se desiti „zabranjena ljubav“. Obično sa zabranjenim ruku pod ruku ide i pojam tajno, međutim, kod vas je sve na izvol’te. Nerviraju vas bilo kakve tajne priče. Međutim, svojim ponašanjem širom otvarate vrata skandalu u svom životu. Zapitajte se šta vam je to sve potrebno?!Sve ovo će biti akteulno tokom druge i treće nedelje februara. Zadnja dekada meseca donosi slobodnim ovnovima mnoštvo flerta, vrelih pogleda i susreta.

zdravlje

Zdravlje

Zubobolju ćete svakako osetiti, bar jednom u ovom mesecu.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop