Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje možete da očekujete značajno poboljšanje na novčanom i finansijskom planu.

ljubav

Ljubav

Bez većih problema i promena na ljubavnom planu. Očekujte mirnu nedelju.

zdravlje

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete u ovoj fazi biti skloni gojenju, pa je važno da pazite na ishranu. Ženski pripadnici ovog znaka bi mogli da očekuju manje probleme sa hormonima.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Vaš vladalac- Mars, ulazi u znak Strelca odakle vam daje veoma pozitivan uticaj i dodatne izvore energije. Mart mesec je veoma povoljan za sve one koji su planirali da se oprobaju na nekom poslu koji je povezan sa inostranstvom. Imaćete zaštitu i pomoć od rođaka iz inostranstva ili ako se bavite privatnim poslom- mogućnost za sklapanje saradnje sa nekim iz druge države. Možete očekivati uspeh u svakom slučaju.

ljubav

Ljubav

Od sredine pa sve do kraja meseca vam dolaze veoma uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi. Bićete donekle skloni i promiskuitetu ali i tajnim vezama, avanturama... Može se lako desiti da dođete do ljubavne priče sa osobom koja je zauzeta, iako tako nešto ne podržavate- bićete vođeni emocijama i strastima. Skloni ste i manjim iluzijama u ljubavi, pa povedite računa da se ne razočarate kasnije.

zdravlje

Zdravlje

Imaćete dovoljno energije za sve, mart je veoma povoljan mesec za vas. Samim krajem ove faze ćete imati i dodatnu dozu pozitivne energije, vitalnosti i optimizma. Ukoliko planirate neku hiruršku intervenciju, oporavak može biti brz i lak. Veoma povoljan period za rešavanje zdravstvenih problema, kao i za početak dijete ili neku fizičku aktivnost.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop