Horoskop

posao

Posao

Moguće je da ćete danas čuti neke tračeve koji se tiču vašeg posla ali nemojte im previše verovati.

ljubav

Ljubav

Postoji jedna osoba koja je uporna u svom udvaranju prema vama ali što je ona upornija, vi se više izmičete.

zdravlje

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Odlična nedelja za posao. Iskoristite je pametno. Ukoliko Vam negde "zapne", računajte na pomoć i podršku jednog prijatelja.

ljubav

Ljubav

Veoma zanimljiva atmosfera kada je ljubav u pitanju, posebno ako ste u vezi ili Vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije.

zdravlje

Zdravlje

Bez značajnijih tegoba. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Imaćete brojne troškove tokom januara meseca, pa su vaši unutrašnji nemiri uglavnom izazvani nedostatkom novca. Retrogradni Merkur u vašem polju posla koji će biti aktuelan tokom većeg dela ovog meseca može da donese brojne nesporazume sa nadređenima. Generalno imate energije i spremni ste da se posvetite poslu ali finansijski rezultati dolaze nešto kasnije.

ljubav

Ljubav

Moguće je da u vama budi strasti jedna osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom, drugačijeg porekla ili često putuje. Moguće je početak veze na daljinu i veoma lepi trenuci sa tom osobom. Imaćete manje probleme zbog svoje ljubomore koju ćete pokušati da prikrijete. Ako već duže vreme imate partnera, postaje vam sumnjiv jer se njegovo ponašanje prema vama na neki način menja.

zdravlje

Zdravlje

Tokom celog januara ćete imati veoma veliki naboj energije, pa ćete biti skloni i agresivnom ponašanju u nekim navratima. Iz tog razloga, kako biste pravilno kanalisali višak energije, preporučuje vam se neki vid fizičke aktivnosti koji bi za vas inače mogao da bude veoma koristan. Razmislite o bavljenju borilačkim sportovima poput kik boksa, ali i karatea, aikida i tome sl...


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop