Horoskop

posao

Posao

Pokušavate da pronađete rešenje i izlaz iz problema. Uspećete da nađete odgovore na neka pitanja!

ljubav

Ljubav

Partner vas dobro poznaje i lako mu je da vam čita izraze lica. Nemojte pokušavati da bilo šta sakrijete od njega.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivi sinusi.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Tokom ove nedelje ćete ostvariti značajne rezultate ili neki značajan dogovor na poslovnom planu. U tome će Vam, u najvećoj meri, pomoći Vaša harizma.

ljubav

Ljubav

Uživate u finim stvarima - od rromantičnog ambijenta do trenutaka sa voljenom osobom. Ovo je odlična nedelja za ljubav!

zdravlje

Zdravlje

Provodite više vremena na svežem vazduhu. Ne dozvolite da Vas kiša spreči. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Ovnovi su jedan od najsamouverenijih znakova Zodijaka, čak i onda kada to nije poželjno. Zahvaljujući toj osobini, uspećete da iznesete projekat do kraja i da ostvarite sve zacrtane ciljeve. Vaš vladar Mars će biti u dobrom aspektu sa Uranom, pa možete da očekujete brojna iznenađenja na poslovnom planu - prijatna, naravno. Druga polovina meseca je odlična za poslovna ulaganja.

ljubav

Ljubav

Veoma zanimljiv početak meseca, jer daje straste, uzbuđenje, novo poznanstvo, avanturu, pa čak i vezu. Ovnovi koji su u vezi ili braku će imati neke poteškoće, ali će ih gurati motiv da ostanu zajedno.

zdravlje

Zdravlje

Žene jako moraju da povedu računa o urogenitalnom traktu. Muški Ovnovi neka obrate pažnju na prostatu i kosti. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop