Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Povoljna nedelja za finansijska ulaganja u posao ili nekretnine. Najpovoljniji su sreda i četvrtak.

ljubav

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete susret sa Škorpijom tokom ove nedelje. Ovaj susret bi mogao da preraste u nešto ozbiljno.

zdravlje

Zdravlje

Osetljiv nervni sistem. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Na poslu neće biti većih problema. Moguće su manje nesuglasice sa kolegama oko nekih ne tako važnih stvari, ali dobro, toga ima svuda. Potrudite se da održavate pozitivno raspoloženje. Ako niste u radnom odnosu treća sedmica u mesecu obećava. Imaćete jako veliku mogućnost da se pokrenete po tom pitanju. Savet je da ne birate previše poslove. Izaberite mesto gde se može napredovati, ali nemojte očekivati uspeh preko noći. Biće vam potrebno vremena, ali kada budete preskočili prvu stepenicu ka napredovanju onda će sve to ići mnogo lakše.

ljubav

Ljubav

U braku ima ljubavi, ali morate imati na umu da će vam nervoza stvarati problem u drugoj polovini meseca, pa su samim tim moguće svađe sa voljenim bićem. Pokušajte da iskontrolišete nervozu sportom. Ako ste slobodni vidljiva je ogromna mogućnost dešavanja sa osobom sa kojom ste u bliskoj prošlosti radili ili poslovno sarađivali. Ciljam na period od tri godine u nazad. Ta osoba bi trebala da bude malo mlađa od vas, ali će biti izuzetno šarmantna i neko ko ima dugu vezu iza sebe.

zdravlje

Zdravlje

Vodite računa o nogama, pogotovo ako bolujete od proširenih vena.