Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Solidno stanje kada je posao u pitanju. Planete su na Vašoj strani, tako da ćete uspeti da ostvarite sve što ste zacrtali. Jedini problem je moguć sa nekim od kolega, ali to možete da rešite ozbiljnim razgovorom.

ljubav

Ljubav

Škorpije koje su u vezi ili braku kao da imaju osećaj da su im "ruke vezane" i da ne znaju kuda i kako dalje. Savetujem Vam da odvojite jedan dan samo za sebe i da razmislite dobro o svemu. Povoljna nedelja za stupanje u vezu sa osobom rođenom u zemljanom znaku - Bik. Devica ili Jarac.

zdravlje

Zdravlje

Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete nove tegobe. Generalno se osećate sasvim dobro i imate dovoljno energije za sve. Pred vama je jako dobar period za sve. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku - ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Vi ste zanimljiv saradnik za nove projekte, pa ćete svoje znanje i ideje da projektujete daleko od mesta stanovanja. Biće vam isplativo. Nećete imati problema sa novcem. Čak postoji mogućnost da se poslovno proširite, ali za sada je dobro da idete postepeno. Snažan ste znak i znate šta hoćete, teško vas je izbaciti iz koloseka. Novac vam stiže ili dobru zaradu imate posle 13. u mesecu. Jedna Devica želi da sarađuje, ali budite obazrivi jer ćete se verovatno okupirati oko papira. Drugi deo meseca je dobar za kretanje, putovanje i prodaju raznim novih proizvoda.

ljubav

Ljubav

Slobodni Škorpioni moraju da se okrenu vezi iz prošlosti u smislu da se razduže. Da njihova osećanja koja su ostala nedorečena sada , isprave se iskrenim rečima. Vi ste znak koji ima čvrste stavove kada su emocije u pitanju i moćićete da se stabilizujete jedino ako imate osobu pored sebe koja je jaka i zna šta hoće isto kao i vi. Oni koji su u braku imaju bolju reputaciju. Nećete biti odbačeni ili neshvaćeni od strane partnera. Polako vam se ljubav otvara.

zdravlje

Zdravlje

Škorpije žene stradaju kroz pluća i sinuse. Nervoza i stanje nesigurnosti im to donosi. Muške Škorpije imaće povredu u predelu ramena ili šake.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop