Horoskop

posao

Posao

Pred vama je dan u kom ćete završiti rutinske obaveze bez većih problema ili naprezanja.

ljubav

Ljubav

Očekuje vas povoljan period za polje ljubavi. Partner bi mogao da vam ponudi brak ili zajednički život!

zdravlje

Zdravlje

Moguće su respiratorne infekcije.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Mnogo ste radili na tome da sve konce držite u svojim rukama. Nastavite da radite na sebi i uspeh je zagarantovan!

ljubav

Ljubav

Odlična nedelja za sve Škorpije koje su u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ili Bika.

zdravlje

Zdravlje

Osetljivi bubrezi. Utopljavajte se. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Venera zrači iz Vašeg polja karijere, uspeha i moći. To Vam donosi odlične aspekte za nove poslovne projekte. Međutim, ako želite da ostvarite značajne rezultate, morate da naučite da se ponašate kao pravi diplomata. U drugoj polovini meseca je moguć nesporazum sa kolegama ili saradnicima.

ljubav

Ljubav

Odličan mesec za ljubav i stabilizaciju. Želja za avanturama će pasti u zapećak. Slobodne Škorpije bi mogle da upoznaju fatalnu osobu, koja će Vas ostaviti bez daha. Ako ste u vezi ili braku. ovo će biti mesec razgovora, pomirenja, iskrenih reči, pomaganja i slično. Uživajte u tome što imate.

zdravlje

Zdravlje

Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život - to će Vam pomoći da se oslobodite stresa, ali i nagomilanih kilograma. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop