Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Borite se da odete negde u inostranstvo da radite i sebi obezbedite bolji život. Tokom ove nedelje biste mogli da dobijete dobru priliku.

ljubav

Ljubav

Moguće je da Vam se dopada osoba rođena u znaku Škorpije, ali da Vi to ne želite da priznate.

zdravlje

Zdravlje

Umor i stres. Spavajte više. Za više informacija o tome šta Vas očekuje na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku: ukucajte PITAJ Vaš datum,vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i to pošaljtie na broj 1298. Naši astrolozi su dostupni za Vas UVEK!

Mesečni horoskop

posao

Posao

Očekujete neke vrlo važne vesti koje će promeniti iz korena ne samo vaš način života već će drastično uticati na povećanje vašeg rejtinga u poslovnoj sredini. Sam početak meseca je vrlo buran i značajan. Držite se proverenih ljudi i rešenja. Ne eksperimentišite previše. Ipak, Škorpije treće dekade pružaju otpor nastupajućim promenama. One su zaslepljene pričama i netačnim informacijama koje su stvorile krivu sliku o nečijim namerama. Zato se grčevito opiru neminovnostima nekim. Druga polovina meseca jeste malo teža za sve Škorpije. Dešava se gubitak nekog dela statusa pa i novca. Budite oprezni prilikom raspolaganja istim.

ljubav

Ljubav

Ovo je mesec u kojem će mnogo Škorpije doživeti ličnu emotivnu tranformaciju. To je posebno naglašeno za Škorpije iz treće dekade znaka. Ostavite se obaveza i posvetite se voljenoj osobi. Slobodne Škorpije će imati problema pri odabiru potencijalnog partnera. Jer, pratiće ih velika i za njih tako nekarakteristična neodlučnost. Ipak, čuvajte se svađa jer iste mogu imati vrlo ozbiljne posledice po vašu vezu. U krugu porodice vam svakako slede neke nimalo prijatne rasprave, pogotovo sredinom meseca. Mnoge Škorpije će biti ohrabrene da na jasniji način izražavaju svoje emocije i da usmere svoje želje prema suprotnioj strani. Mnoge vaše tajne će izaći na videlo.

zdravlje

Zdravlje

Pazite kako trođite energiju jer možete da aktivirate bolesti hormonske prirode.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop