Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Promenljivo stanje na poslu Vam stvara pritisak, stres i nervozu.

ljubav

Ljubav

Mouguće je da ste, slobodno mogu da kažem, opsednuti osobom koju ne možete da imate ili je vaša veza neostvariva, da ne kažem zabranjena. To će Vas prilično iscrpeti tokom ove nedelje.

zdravlje

Zdravlje

Mogući su problemi sa osetljivim stopalima, zglobovima i nogama.

Mesečni horoskop

posao

Posao

Tokom avgusta ćete imati potrebu da zasijate na poslu, pa ćete se truditi više nego inače. Moguće je da ćete zbog toga biti prilično nesigurni i neorganizovani, ali će se situacija stabilizovati krajem meseca, pa ćete moći opuštenije da pristupite poslu. Ukoliko težite da odete u inostranstvo, ovo je odličan period za to. Prilika za novac nakon 13. avgusta. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku BIka, Lava, Ovna ili Vage.

ljubav

Ljubav

Škorpije u vezi ili braku mogu imati problem sa ljubomorom i posesivnošću partnera. Slobodne Škorpije će uživati u pažnji udvarača, dok postoji šansa za dugoročniji odnos sa osobom rođenom u znaku Lava. Takođe, dobri su aspekti za stupanje u dugoročniji odno sa osobom koja je u podznau Vaga, Riba ili Ovan.

zdravlje

Zdravlje

Moguć je problem sa visokim krvnim pritiskom, a Škorpije koje ne obrate više pažnje na to, mogle bi da završe u bolnici.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop