Nije unet još Horoskop

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Ukoliko želite da promenite posao, savetujem Vam da pogledate poslove vezane za inostranstvo - posebno za Švajcarsku i Nemačku.

ljubav

Ljubav

Unesite više strasti i uzbuđenja u vašu vezu ili brak.

zdravlje

Zdravlje

Smanjite unos alkohola. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7 - http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Narednih mesec dana ćete biti u izuzetno dobrom periodu. Očekuje vas mogućnost za napredovanje u poslu. Ako vam nadređeni bude ponudio nešto u tom smislu, bez ikakvog razmišljanja pristanite. Ako ne radite, poslušajte savet rođake i pristanite na rad na tom mestu koji vam nudi. Povoljan period za zaposlenje je od 09-og do 17-og.

ljubav

Ljubav

Nadam se da ste izbacili inat ka voljenom biću i da nije došlo do većih svađa. Bilo bi dobro da je tako, jer vas u tom slučaju, očekuje savršen mesec, pun ljubavi i pažnje. Međutim, ako nastavite da se inatite, moguće je da će se vaša veza okončati. Ako ste slobodni, više od neobavezne veze ne očekujte u ovom mesecu. To nešto prolazno bi trebalo da vam se desi na nekom druženju kao što je kampovanje, neka druga grupna druženja i sl. Period koji ukazuje na tako nešto je treći vikend u mesecu.

zdravlje

Zdravlje

Ako ste ženskog pola, a imate problem sa ženskim organima savet je da obavite detaljne preglede.