Horoskop

posao

Posao

Današnji dan vam ne donosi mnogo poslovnih obaveza, pa konačno imate priliku da se malo opustite.

ljubav

Ljubav

Očekuje vas veoma uzbudljiv dan u kom ćete imati prijatan susret sa osobom koja vam se već neko vreme dopada.

zdravlje

Zdravlje

Povedite računa o osetljivim očima.

Nedeljni horoskop

posao

Posao

Puni ste pozitivne energije. Uložite je u posao i poslovni napredak. Isplatiće Vam se.

ljubav

Ljubav

Partner i Vi ste pod stresom, te su mogući konflikti. Slobodne Škorpije mogu da očekuju avanturu za vikend.

zdravlje

Zdravlje

Pozitivna energija Vam ne dozvoljava da se obazirete na sitne zdravstvene probleme koje imate. Ipak, povedite računa o ishrani - mogući su povišena temperatura i grip. . Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7, pa ako želite da popričate sa nama o Vašim problemima i mukama i da ih se oslobidte, znajte da smo dostupni za Vas u bilo koje doba dana ili noći, da Vas saslušamo, posavetujemo i pomognemo Vam. Pozovite 0906/400-058 ili pošaljite Sms poruku - Ukucajte PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi

Mesečni horoskop

posao

Posao

Iako je većina ljudi zaokupljena praznicima i veseljem, vi ste uglavnom zaokupljeni zaradom koju možete da ostvarite. Januar je veoma povoljan i donosi značajne prilive novca, u većini slučajeva lako zarađenog. Daleko od toga da se ne trudite ali može se reći da vam je krenulo i da sada imate malo više sreće nego ostali. Iskoristite ovaj period maksimalno i materijalna situacija će se značajno poboljšati! Samo izbegavajte kraća putovanja i potpisivanje ugovora.

ljubav

Ljubav

Sva dešavanja na emotivom planu tokom ovog meseca prvenstveno zavise od stepena vašeg angažovanja. Ako već imate partnera neće biti većih promena, osim što će u par navrata biti prisutna potreba za jakim strastima, pa nekada možete delovati i malo napadno u kontaktu sa voljenom osobom. Slobodne Škorpije, pogotovo muške, mogu biti veoma aktivne na ljubavnom planu ali sve se svodi na avanture i telesni užitak, još nema duboke i prave ljubavi.

zdravlje

Zdravlje

Bićete u velikom naboju energije koju nosi Mars kroz vaš znak, pa ćete u par navrata biti skloni upalama, groznicama i tome sl. Međutim, ako na pravi način iskanališete ove aspekte, možete biti i veoma dobrog zdravlja... Ne umarate se lako ali ipak, ne spavate dovoljno, a o tome biste trebali da povedete malo više računa.


Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop