Koja planeta vlada tvojim znakom?

Znakom Ovna vlada planeta Mars. Znakom Bika i Vage vlada planeta Venera. Znakom Raka vlada Mesec. Šta to znači? 

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Znakom Ovna vlada planeta Mars. Ova planeta ima pre svega simboliku energije, vlada svadjama, nervozom, hladnim oružijima, ljubomorom, individualnom snagom. U muškom horoskopu prestavlja dečake, momke u vezama ali ne muževe, a u ženskom tip muškarca ka kome žene teže.

Znakom Bika i Vage vlada planeta Venera. Ova planeta je zadužena za ljubav pre svega. Ona određue izgled, lepotu, način odevanja. Ta planeta stvara kreativne ljude, vezana je za umetnost i sve ono sto nas čini fizički privlačni. Takođe može biti vezana i delimično za ishranu i u zavisnosti od položaja može ukazati na hedonizam, sklonost prevelikom uživanju. U ženskom horoskopu prestavlja karakteristiku devojke, a u muškom devojku ka kojoj teži taj muškarac.

Znakom Blizanca i Device vlada planeta Merkur. Ova planeta je zadužena pre svega za komunikaciju, jezike, način razumevanja. Takodje je vezana za nase pokrete, da li smo ubrzani, usporeni. Odredjuje moć da nekom nešto objasnimo. Inače, nećete videti osobu koja u proseku brzo priča a da pri tom sporo hoda, jer obe stvari zavise od jedne planete, Merkura.

Znakom Raka vlada Mesec. Mesec nije planeta vec zemljin satelit, ali ima istu ulogu kao i svaka druga planeta, zato ćete videti da je svi astrolozi oslovljavaju tim imenom. Inače ova planeta je zadužena za sve emotivne odnose. To joj je najbitniji zadatak, Takođe na neki način ukazuje koliko je osoba sklona nervozi. Mesec ukazuje u muškom horoskopu na odnos njega i majke, kao i na ženu ka kojoj teži. U ženskom horoskopu isto pokazuje odnos sa majkom, ali ukazuje na to kakva će žena biti ta osoba kada udje u bračnu zajednici i kakav potencijal ima kao majka svog budućeg deteta.

 

Znakom Lava vlada Sunce, ono je vezano za naše zdravlje, za ego, vitalnost. U muškom horoskopu pokazuje odnos sa ocem i kako ćemo mi prihvatiti ulogu oca i muža kada se oženimo, a u ženskom takodje odnos sa ocem i kakvom mužu teži ta osoba.

 

Znakom Škorpije vlada planeta Pluton. Ona je zaduzena za kompletnu energiju na našoj planeti. Ukazuje na moć regeneracije, vezana je za sve okultne stvari, seksualnost i svaku ozbiljniju transformaciju koju imamo u svom zivotu. Kada Pluton nagazi neku planetu  stvari više ne mogu biti kakve su pre toga bile.

Znakom Strelca vlada Jupiter. To je planeta sreće, vezana za druženje, strance, putovanja, religiju, duhovnost. Ima najpozitivniju energiju od svih planeta. U negativnom smislu može osobu uvući u porok ako imaju osnovu za tako nešto, u veliku lenjost i ležernost zbog prevelike doze nerealnog optimizma.

Znakom Jarca vlada planeta Saturn. Ova planeta je zadužena za disciplinu, odgovornost, sve naše strahove. Ova planeta nas tera da se preispitujemo i u životu pravi balans kako ste sejali, tako ćete i žnjeti, ali mi to često ne razumemo zbog ograničene svesti koja je mizerna u odnosu na naš nesvesni deo.

Znakom Vodolije vlada planeta Uran. Ova planeta je vezana za svu modernu tehnologiju, struju, vlada i astrologijom, vezana za sve nepredvidljive stvari i vlada razumom cele planete.

Znakom Riba vlada Neptun. Ova planeta vlada snovima, iluzijama, kompletnom vodom na planeti, narkomanijom, alkoholom, tačnije svim stvarima koje su u tečnom agregatnom stanju, tajne, skrivene neprijatelje.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 9 + 4 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop