Pitanje za astrologa: Da li ću imati sreće u ljubavi?

Da li ste znali da na osnovu Vašeg datuma rođenja iskusni astrolog može da otkrije šta Vas očekuje na ljubavnom planu u budućnosti?! 

Autor: Saša Jevtić komentara 7 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

 

 

Tačno je! Iskusni astrolog može da analizira Vašu ljubavnu prošlost, sadašnjost i budućnost! Uz to, može da Vam ukaže na to kakve partnere birate, kakvim ljubavnim vezama ste skloni, kada ćete da se udate/oženite, koliko dece ćete da imate… Verujem da je Vama, kao i meni, najvažnije DA LI ĆETE IMATI SREĆE U LJUBAVI?!

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete da saznate slanjem samo jedne Sms poruke! Astrolozi sa sajta astrousluge.com rado će Vam odgovoriti na bilo koje pitanje. Važno je da shvatite da od sada više niste sami – astrolozi su tu da Vas posavetuju i upute na pravi put!

 

Pitaj astrologa za rešelje ljubavnih problema

Kako biste bolje razumeli kako sve ovo funkcioniše, podeliću sa Vama pitanje jedne dame:

23.04.1982. , 2:15, Novi Sad

Jako sam nesrećna. Ne mogu da pronađem pravu osobu za sebe. Da li ima nade?

Odgovor astrologa: Poštovana, početkom naredne godine Venera će ući u Vašu petu kuću-kuću emocija I strastvenosti. To znači da ćete biti otvoreni I željni ljubavi, više nego ikada pre. Sa takvom energijom I stavom,uspeh je zagarantovan! Takođe, planetarni aspekti ukazuju na veliku promenu u Vašem životu. Očekujte ulazak dosta starije osobe u Vaš život.

Ponekad je dovoljno svega nekoliko rečenica da Vas navede na pravi put i ispravno razmišljanje. Budite slobodni  - pišite nam!  

Astrolog Saša Jevtić

 

Astrolog Saša Jevtić

Bio bi red da se predstavim, zar ne? Moje ime je Saša Jevtić. Astrologijom se bavim više od deset godina, a posebno sam stručan za rešavanje ljubavnih problema. Sada Vam je jasno zašto sam rešio da napišem baš ovaj tekst?!

Ukoliko želite da postavite pitanje lično meni, to možete da uradite na sledeći način: Ukucajte  SASA (razmak) datum, sat i mesto Vašeg rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj .

Očekujem Vaše poruke!

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Dijana Perovic 2018-03-20
Postovani bila bi vam mnogo zahvalana kad bi mi odgoviri rodjena Sam 29.11.85. U kotor u 05 I 30 h a moj muz 23.09.81 u kotor u 15 I 35 h kad Cu osatat trudna imala sam spotani prije tri godine bilo je zdrastvenih problema Sad je sve uredu tako kaze nasa doktoricu hoce to biti ove godine .veliki pozdrav monogo zahvalana


Ika 2017-09-15
Da li moze pitanje sms ali poslovno i zdravstveno?


suada 2016-10-08
Dal cemo imati josh djece? Datum mog partnera 15.12.89.


Lidija 2016-09-10
Decko skojim sam zivela deset God., ostavio me. Pa me zanima dali tu ima povratka i nastavak nase veze Unapred hvala Lidija 0.3.10.1977 On je 09.5.1982


maja 2016-09-09
Postovani Zanima me mogucnost zaposlenja u toku ove godine? Unapred hvala 15.09.1988. u 17:20


vukica kovacevic 2016-08-09
Da li ce mi krenuti u ljuvavi sa osobom koja mi se svidja


danijela 2016-07-29
dali cu izaci iz problema finansiskih....hvala unapred...13.09.1969...


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 5 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop