Horoskopski znaci: Sklonost kriminalu

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Horoskopski znaci: Sklonost kriminalu

Ovan -  Prema statistici FBI-ja, pripadnici ovog vaterenog znaka, naravno, najviše vole oružje, pištolje uglavnom. A, ako zalutaju u kriminal, velika je verovatnoća da će se baviti kao plaćene ubice ili u blažoj verziji kao uterivači dugova. Ovan je prilično sirov i suriov znak, pa mu zbog toga i odgovaraju slični opisi kriminalnih radnji. Dakle, ne mnogo sofisticiran kriminal će najpre privući ovna u svoje okrilje!

Bik - Pripadnici sazvežđa bika su drugi znak na listi sklonosti prema kriminalnim aktivnostima. Bika će najpre privući mutni poslovi koji donose veliku lovu, a najverovcatnije se radi ili o pranju novca ili pak o krađi luksuznih predmeta, jer bik, kao znak hedonizma, nikad ne puca na sitno. Karakteristika je da uglavnom rade sami i nikad se ne hvale svojim ’’delima’’. I, to ih čini prilično uspešnim u ovom ’’poslu’’. Ipak, ako se desi da budu uhvaćeni, lako će priznati svoju krivicu!

Blizanci - Prema statistici FBI-ja, blizanci su na samom dnu liste po brioju uhapšenih. Blizančev stil nije pištolj, pretnje i sila, ne! Blizanac je klasičan slatkorečivi prevarant. Pun je praznih obećanja i priča parenih laža! Blizanac, ako i kad ga uhvate će učiniti sve da spase svoju kožu što znači da će odati i majku svoju ako jeste ili ako nije uključena u njegov kriminal!

Rak - Ovo je jedini znak kojem u trenutku psihičke rastrojenosti ’’pada roletna’’ toliko nisko da nema šta neće učiniti. Rakovi su jedini znak koji će šefa ubiti zbog otkaza na primer. Rakovi zločini su motivisani strašću i slepim ludilom, željom za osvetom. Mogu biti upleteni u otmice ali nakjčešće su to ubistva iz strasti. Interesantno je da i kad su uhvaćeni, iako su pogubljeni, smatraju da je njihova žrtva sve što ju je snašlo i zaslužila.

Lav -Među vatrenim znacima najmanje je kriminalaca među lavovima. Ako se i upusti u kriminal, lav će detaljno svaki aspekt svog plana nekoliko puta da pređe i prouči da bi bio siguran u njegov uspeh. Neće se lav petljati u kojekakav sitan kriminal, već on puca samo na velike stvari, za ogromnu korist ali i slavu!

Devica - nakon ovnova, device su znak koji ima posebno razvijenu strast i naviku da nosi pištolj kao vernog pratioca u kriminalnim radnjama. Kao pripadnici zemljanog znaka skloni su prevarama finsnijske prirode. Mada, među devicama je takođe i veliki broj provalnika ali i hakera. Ipak, devica će najlakše biti uhvaćena ma koliko dobro da isplanira svoj ’’poduhvat’’. I, sve odmah priznaje!

Vaga - Vaga koristi svoj šarm. Od svih vazdušnih znakova, vage su najsklonije kriminalnim delatnostima. One su istinski ljubitelji korupcije i prevara na višim nivoima. Vrlo lako manipulišu ljudima i vole da nameštaju igrice razno razne. Naravno, vagama je uža specijalnost privredni kriminal. Kako imaju svuda veze, vage se često vrlo lako izvlače. Opasne su, koristoljubive, sposobne, prepredene! Ništa krv i sila, već samo prevara!

Škorpija - Oni su serijske ubice i psihopate najteže kategorije. Škorpioni nemaju milost. Najčešće zanimanje u kriminalnom svetu im je: plaćeni ubica. Ipak, često čine i zločine motivisane čistom ljubomorom!

 

 

 

Strelac - Ovo je pripadnik znaka koji najčešće ide na robiju. Strelac se bavi prevarama i pljačkama jer je jako vešt, strelčevi imaju vešte pokrete. Idealni su džeparoši na primer. Takođe, šansa da strelac svoju žrtvu povredi je praktično nepostojeća jer strelac zaista se upušta u kriminal samo iz materijalne koristi ili čak potrebe!

Jarac - Ovaj znak je sklon najvišim oblicima kriminala- organizovanom kriminalu. Kako su i inače vrlo ambiciozni, i u kriminalu jarčevi pucaju vrlo visoko. Interesuje ih novac, dakle finansijski kriminal, umeju da organizuju ljude oko sebe i da ih koriste vrlo vešto i uspešno za prljave poslove.

Vodolija -Vodolije su tek na 11. mestu po broju uhapšenih. Vrlo je verovatno da će vodolija ako i uđe u kriminal da bude hamer, na primer ili čak može da postane vođa nekakve sekte jer tako može manipulacijom masama da izvlači novac. Vodolije zanima moć nad drugima, u tome uživaju a mogu biti i vrlo osvetoljubive pa i to može biti jedan od motiva za neku njihovu kriminalnu radnju.

Ribe - Pripadnici ovog znake se povezuju, gotovo uvek, sa drogom ili švercom bilo koje vrste. Zločini nekih riba mogu biti i gotovo smešni jer su bizarni u svojoj osnovi. Zadnje što ribi treba to je da završi u zatvoru jer se tamo povezuje sa drugim kriminalcima tako da zatvor kod njih pravi velike od sitnih kriminalaca!


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar