Horoskopski znaci: Sklonost kriminalu

Ovnovi vole da nose oružje, Škorpije su serijske ubice i psihopate ... A vi?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

Ovan -  Prema statistici FBI-ja, pripadnici ovog vaterenog znaka, naravno, najviše vole oružje, pištolje uglavnom. A, ako zalutaju u kriminal, velika je verovatnoća da će se baviti kao plaćene ubice ili u blažoj verziji kao uterivači dugova. Ovan je prilično sirov i suriov znak, pa mu zbog toga i odgovaraju slični opisi kriminalnih radnji. Dakle, ne mnogo sofisticiran kriminal će najpre privući ovna u svoje okrilje!

Bik - Pripadnici sazvežđa bika su drugi znak na listi sklonosti prema kriminalnim aktivnostima. Bika će najpre privući mutni poslovi koji donose veliku lovu, a najverovcatnije se radi ili o pranju novca ili pak o krađi luksuznih predmeta, jer bik, kao znak hedonizma, nikad ne puca na sitno. Karakteristika je da uglavnom rade sami i nikad se ne hvale svojim ’’delima’’. I, to ih čini prilično uspešnim u ovom ’’poslu’’. Ipak, ako se desi da budu uhvaćeni, lako će priznati svoju krivicu!

Blizanci - Prema statistici FBI-ja, blizanci su na samom dnu liste po brioju uhapšenih. Blizančev stil nije pištolj, pretnje i sila, ne! Blizanac je klasičan slatkorečivi prevarant. Pun je praznih obećanja i priča parenih laža! Blizanac, ako i kad ga uhvate će učiniti sve da spase svoju kožu što znači da će odati i majku svoju ako jeste ili ako nije uključena u njegov kriminal!

Rak - Ovo je jedini znak kojem u trenutku psihičke rastrojenosti ’’pada roletna’’ toliko nisko da nema šta neće učiniti. Rakovi su jedini znak koji će šefa ubiti zbog otkaza na primer. Rakovi zločini su motivisani strašću i slepim ludilom, željom za osvetom. Mogu biti upleteni u otmice ali nakjčešće su to ubistva iz strasti. Interesantno je da i kad su uhvaćeni, iako su pogubljeni, smatraju da je njihova žrtva sve što ju je snašlo i zaslužila.

Lav -Među vatrenim znacima najmanje je kriminalaca među lavovima. Ako se i upusti u kriminal, lav će detaljno svaki aspekt svog plana nekoliko puta da pređe i prouči da bi bio siguran u njegov uspeh. Neće se lav petljati u kojekakav sitan kriminal, već on puca samo na velike stvari, za ogromnu korist ali i slavu!

Devica - nakon ovnova, device su znak koji ima posebno razvijenu strast i naviku da nosi pištolj kao vernog pratioca u kriminalnim radnjama. Kao pripadnici zemljanog znaka skloni su prevarama finsnijske prirode. Mada, među devicama je takođe i veliki broj provalnika ali i hakera. Ipak, devica će najlakše biti uhvaćena ma koliko dobro da isplanira svoj ’’poduhvat’’. I, sve odmah priznaje!

Vaga - Vaga koristi svoj šarm. Od svih vazdušnih znakova, vage su najsklonije kriminalnim delatnostima. One su istinski ljubitelji korupcije i prevara na višim nivoima. Vrlo lako manipulišu ljudima i vole da nameštaju igrice razno razne. Naravno, vagama je uža specijalnost privredni kriminal. Kako imaju svuda veze, vage se često vrlo lako izvlače. Opasne su, koristoljubive, sposobne, prepredene! Ništa krv i sila, već samo prevara!

Škorpija - Oni su serijske ubice i psihopate najteže kategorije. Škorpioni nemaju milost. Najčešće zanimanje u kriminalnom svetu im je: plaćeni ubica. Ipak, često čine i zločine motivisane čistom ljubomorom!

 

 

 

Strelac - Ovo je pripadnik znaka koji najčešće ide na robiju. Strelac se bavi prevarama i pljačkama jer je jako vešt, strelčevi imaju vešte pokrete. Idealni su džeparoši na primer. Takođe, šansa da strelac svoju žrtvu povredi je praktično nepostojeća jer strelac zaista se upušta u kriminal samo iz materijalne koristi ili čak potrebe!

Jarac - Ovaj znak je sklon najvišim oblicima kriminala- organizovanom kriminalu. Kako su i inače vrlo ambiciozni, i u kriminalu jarčevi pucaju vrlo visoko. Interesuje ih novac, dakle finansijski kriminal, umeju da organizuju ljude oko sebe i da ih koriste vrlo vešto i uspešno za prljave poslove.

Vodolija -Vodolije su tek na 11. mestu po broju uhapšenih. Vrlo je verovatno da će vodolija ako i uđe u kriminal da bude hamer, na primer ili čak može da postane vođa nekakve sekte jer tako može manipulacijom masama da izvlači novac. Vodolije zanima moć nad drugima, u tome uživaju a mogu biti i vrlo osvetoljubive pa i to može biti jedan od motiva za neku njihovu kriminalnu radnju.

Ribe - Pripadnici ovog znake se povezuju, gotovo uvek, sa drogom ili švercom bilo koje vrste. Zločini nekih riba mogu biti i gotovo smešni jer su bizarni u svojoj osnovi. Zadnje što ribi treba to je da završi u zatvoru jer se tamo povezuje sa drugim kriminalcima tako da zatvor kod njih pravi velike od sitnih kriminalaca!

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 14 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop