Zodijak: Majstori obmane i laži

Hladne i intrigantne laži pripisuju se Škorpijama, dok je Vagama veoma teško da prevale laž preko usana. Da li su i u kojoj meri ostali horoskopski znaci skloni lažima i manipulaciji, saznajte iz teksta.

Autor: Darko Škalabrin komentara 6 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

 

Ovan - Nalošiji mogući lažljivci. Ništa ne umeju da sakriju. Kod ovnova je što na um to na drum. A, ako baš moraju da slažu onda to čine impulsivno. Ne razmišljaju o tome. Tako da bivaju kasnije lako uhvaćeni jer ne znaju šta su tačno slagali.

Bik - Oni zaista gaje duboki prezir prema bilo čemu što nije stvarno i konkretno. Slagaće samo u nekim baš izuzetnim situacijama. Pa, čak i tad će to biti stvari koje bi mogle da se okarakterišu kao poluistine u koje bi i oni sami mogli da poveruju!

Blizanci - Ovo su najveći lažovi jer oni lažu iz čiste zabave. Oni laž doživljavaju kao još jedan dobar način da se zabave. Lažu jer im je dosadno. Pri tom, ne vide ništa loše u lažima. Laži vremenom postaju deo njih toliko da ne umeju bez njih da funkcionišu.

Rak - Oni imaju fantastičnu memoriju koja nepogrešivo skladišti podatak kad, šta i kome su slagali. Vrlo brzo i precizno oni iz glave izvlače te podatke. A ako i slažu onda to čine sa nekim višim ciljem, da bi pomogli nekom. Nećete ga uhvatiti u laži!

Lav - Lav nikada ne laže. Lavovi naduvavaju fabulu do granice besmisla. A, sve samo sa ciljem da bi ispali veliki, da bi bili u centru pažnje i da bi se pričalo o njihovim lažima, samim tim i o njima!

 

 

Devica - Oni mogu da slažu ali skoro iskljućivo kad je to nešto što je vezano za njihov posao ili zdravlje. A, ako već krenu tim outem, budite sigurni da će konstruisati i zadnji detalj laži, i to do savršenstva!

Vaga - Oni će se uvek potruditi svim silama ne bi li izbegli bilo kakvo uplitanje u laži. A, ako već budu prinuđene da slažu, to će učiniti da bi ublažile neke druge stvari.

Škorpija - Ona je bezobrazna i hladna, intrigantna i iritantna. Takve su i njene laži. Čini se da Škorpija to čini iz razloga da bi proverila inteligenciju okoline! Voli da je izaziva da vidi dokle može ići!

Strelac - Strelac ne laže. On je uvek iskren. A, ako baš se namesti da mora to da učini, onda on ne samo vrlo neuverljivo laže već i to čini na načinm da se vidi da želi da bude uhvaćen u laganju. To radi zato da bi što pre zbacio kakvu takvu masku sa sebe!

Jarac - On će da planira laž. To će da čini na način da sebi obezbedi bar dve vrlo jake odstupnice- alibija. Naći će 1001 razlog da svaku svoju laž opravda pred sobom, a ako zatreba i pred drugima!

Vodolija - Slagaće samo onda ako će ta laž spasiti nekog ili nešto. Inače, Vodolija je uvek spremna na kvalitetan kompromis. Ona ne veruje u moć laži. Vodolija je uvek pre za iskrenost i istinu pa ma kako bila bolna ista.

Ribe - Majstori obmana, manipulacija i laži. Lagaće vas o svemu i svačemu. I to i kad imaju ali i kad nemaju nikakvog razloga i koristi. Slagaće vas i da mleko više nije belo!

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


AAA 2015-11-27
Postovani, jos uvek nisam dobila odgovor na pitanje koje sam prvo postavila na Vasem sajtu (pocetkom novembra), a koje sam ponovo postavila 20/11/2015, kako ste mi rekli i na e-mail adresu. Da li cu uskoro dobiti trazeni odgovor? Hvala, unapred


aaa 2015-11-24
Hvala, mejl sa pitanjem sam, kako ste i naveli, poslala 20/11/2015. Nadam se skorom odgovoru. Hvala unapred


Astrousluge 2015-11-16
Poštovana, molim vas da se javite na mail astrologija@fonlider.rs da vam prosledimo odgovor na pitanje.


AAA 2015-11-14
Postovanai, hvala Vam puno na odgovoru koji ste mi dali na gore postavljeno pitanje. Nazalost proverila sam svoj mail, kao i nove objavljene odgovore na besplatna pitanja, ali odgovor na pitanje koje sam postavila jos uvek nisam dobila( pitanje je postavljeno pre objavljivanja ovog teksta, dakle pre 09/11/2015.), a opcija da ponovo postavim isto pitanje kada se ulogujem ne postoji. Nadam se da cu uskoro dobiti odgovor na moje pitanje. Hvala unapred


Astrousluge 2015-11-12
Sve odgovore dobijate na mail, uskoro će početi i da se prikauju na stranici odgovori astrologa.


AAA 2015-11-10
Postovani, zasto vec neko vreme nema novih odgovora na besplatna pitanje astrologu? Hvala


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop