Najljubomorniji znakovi u Zodijaku

Autor: Darko Škalabrin komentara 2 Najljubomorniji znakovi u Zodijaku

 

Škorpija

Ovde imamo primer tipova koji su spremni da idu najdalje u svojoj ljubomori. Ovde je uključena igra strasti i uzbuđenja koja stvara peckanje u želucu. Ljubomora je definitivno škorpijama jedna vrsta afrodizijaka. U velikoj većini slučajeva će napraviti scenu kakva se ne viđe ni u filmovima.


Bik

Bikovi vole da poseduju, to je onaj ključni momenat na kojem se gradi njihova ljubomora. Nije važno da li radi o stvarima ili ljudima, bik voli da zna šta je njegovo. Bikovi vole jasno definisane granice. Zato je bik posesivan i zato pokazuje ljubomoru. Ali, ako shvati da ono što je njegovo to više nije ili da previše truda ulaže u nekog, njegova ljubomora pa i interes će vrlo brzo splasnuti pa i nestati!

 


Lav

Lavovi su sujetni i imaju naglašen ego. Ovde je ljubomora sazdana na pitanju časti i renomea koji po svaku cenu mora biti održan i neokrnjen! Zato lav jako vodi računa o tome da ne bude prevaren pa čak i na vrlo opsesivan način. U napadu ljubomore, ipak, ume da reaguje vrlo burno i netaktično!


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Astrousluge 2015-11-12
Poštovana, za sva pitanja obratite se astrologu putem kontakt telefona ili usluga u astro prodavnici.


Olga Kosovac 2015-11-11
Da li mogu dobiti odgovor, putem horarnog horoskopa, da li ima šanse da se uskoro preselim u drugu stmbenu jedinicu? (7:34 PM; 11.11.2015). Rođena sam 23.04.1945.; 8:00, Senta.


Ostavite komentar