Seksualne sklonosti horoskopskih znakova

Zašto je za vatromet u krevetu najbolje izabrati Bika, Ovna ili Jarca?

Autor: Darko Škalabrin komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

Ovan

Muškarac- Uvek na isti način vodi ljubav, kao da mu je uvek prvi i poslednji put. U potpunosti se daje i prepušta seksualnom činu. Voli grube reči i bezobraznu priču.

Žena-  Veoma energična i uvek u potpunosti prepuštena samom činu. Ne priča previše, već se usresređuje na vođenje ljubavi i pritom koristi sve delove tela.

Bik

Muškarac- Ćutljiv, ali pravi virtuoz u krevetu. Sa njim ćete se osećati kao da ste u Raju. U većini slučajeva će, nakon seksa doneti hranu u krevet.

Žena- Ona radi sve što poželite, te zasigurno sa njom nećete imati problem u krevetu. Međutim, budite spremni na to da joj objašnjavate šta, kako i koliko dugo da radi.

Blizanci

Muškarac- Veoma strastven i osećajan. U potpunosti se prepušta seksualnom činu. Tokom seksa voli da izgovara ime osobe sa kojom vodi ljubav. Međutim, može se desiti da to neće biti Vaše ime.

Žena-  Vrlo taktilna, prepuštena svakom dodiru.  Pitaće Vas šta želite da Vam radi. Vi se samo prepustite mašti!

Rak

Muškarac-  U naletu najvećeg uzbuđenja sigurno će reći: ’’A joj majko moja mila, kako je ovo dobro!’’. Rakovi misle o majci čak i u ovakvim momentima.

Žena- Bilo da se poznajete ili ne, bilo da ste u vezi ili „šemi za jedno veče“, ona će Vam, najverovatnije, tokom seksualnog čina reći da Vas volite. Pokušajte da oglumite snažne emocije, kako ne biste uništili trenutak.

Lav

Muškarac-  Samoživ. Teži ka tome da on bude zadovoljan, pa će najverovatnije samo ležati i očekivati da većinu stvari Vi uradite. Ako se ne umorite pre vremena, biće vam savršeno!

Žena-  Voli pažnju i laskanje. Zato budite strpljivi, jer ona voli dugu predigru i šaputanje o njenoj neodoljivosti i jedinstvenosti.

Devica

Muškarac- Voli sigurnost. Zato će Vas pre samog čina dobro ispitati o Vašim sklonostima, preferencijama i željama. Kada prikupi dovoljno informacija o Vama, daće sve od sebe da to sprovede u delo.

 

Žena- Traži pažnju i posvećenost. Kako biste se prepustili, neophodno je da budete veoma strpljivi. Vrlo je moguće da će Vam tražiti da se istuširate  pre samog čina.

Vaga

Muškarac-  Umetnik u krevetu. Veoma mirisan, sređen i zategnut kao struna. Nemojte se iznenaditi ako u toku seksa čujete violine u glavi.

Žena-  Mila, draga, osećajna i veoma šarmantna. Prilike su takve da ćete se, najverovatnije, zaljubiti u nju u toku seksa. Međutim, nikada nećete biti sigurni da li ste uspeli da je zadovoljite.

Škorpija

Muškarac-  Čudan i drugačiji. Tokom samog čina voli prljave igre. Moguće je da će Vas nazivati pogrdnim imenima tokom samog čina.

Žena-  Veoma seksualna i senzualna. Uvek želi više. Zbog toga, ako niste maratonac u seksu, brzo ćete otrčati svoj „počasni krug“.

Strelac

Muškarac- Sa njim ćete naučiti nove poze, koje će Vam omogućiti veće uživanje. Međutim, najverovatnije ćete ga „pokupiti“ sa neke zabave.

Žena-  Spremna je na stvari, koje niste mogli ni da zamislite. Međutim, ona želi dokazivanje. To će delovati erotski stimulativno na vas, jer ćete se, zbog nje, truditi da stalno pomerate granice.

Jarac

Muškarac- Veoma dobar u krevetu. Zna prečicu do najvećeg zadovoljstva. Ipak, on nije preterano inovativan, te ćete sa njim, najverovatnije, upražnjavati samo jednu pozu.

Žena-  Veoma iskusna. Međutim, to ne znači da je bila sa puno muškaraca. Budite svesni da ćete je veoma teško osvojiti i odvesti u krevet. Ali kada to uradite, shvatićete da se trud apsolutno isplatio.

Vodolija

Muškarac-  Njega bukvalno morate ščepati i odvući u krevet. Veoma nespretan i odsutan, te ćete se ponekad zapitati da li vodite ljubav sa samom sobom?!

Žena- Veoma pričljiva. Zbog toga deluje kao da nije prepuštena seksualnom činu. Ali, dok ona priča i zabavlja samu sebe, ne posustajte. Samo, pazite, ako nije zadovolja, to će Vam otvoreno reći.

Ribe

Muškarac- Emotivan i prepušten osobi sa kojom ima odnos. Međutim, kako biste doživeli vatromet u krevetu, obavezno uključite i alkohol.

Žena- Veoma umešna u krevetu. I nema problem da Vam pokaže svoje umeće. Vrlo je gipka i savitljiva, kao glina u rukama vajara.

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


jasmina 2016-01-17
Ove zene rakovi...ja sam jedna od....toliko smo ocarane...odmah sve! A posebno ljubav...mislim da zbog nas treba malo da se menjamo. Pozdrav svima


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop