Horoskop: Ovo je Vaša svadba iz snova

Lavovi i Strelčevi vole luksuz, Device skromniju varijantu, Škorpije će najradije odabrati neku egzotičnu destinaciju, dok je Rakovima sigurnost na prvom mestu. 

Autor: Nenad Vidojević komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

 

 

Ovan

Ovan je znak koji voli da bude u  centru pažnje. Zbog toga priželjkuju svadbu o kojoj će se dugo pričati. Međutim, i samoj svadbi prethodi veoma romantična prosidba, koja će voljenu osobu učiniti presrećnom, a i drugi ljudi će sa osmehom prepričavati taj događaj.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku nisu previše izbirljive kada je svadba u pitanju. Njima je najvažnije da prisutni budu zadovoljni, posebno atmosferom i hranom.

 

Blizanci

Blizanaci će, pre svega, težiti da udovolje gositima kvalitetnom muzikom. Reč je o osobama, koje su vesele, težiće ka tome da se svi prisutni dobro zabave. Na ovoj svadbi nikome neće biti dosadno.  

 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka vole mirna mesta. Radije će odabrati šatru, nego luksuzno mesto u centru grada. Veoma su promišljeni, te se nemojte iznenaditi ako na njihovoj svadbi uočite obezbeđenje.

 

Lav

Lavovi zasigurno neće organizovati svadbeno veselje u objektu, koji je niže klase. Perfekcionisti su, te zbog toga očekuju savršenstvo. Rado će odabrati hotel sa 5 zvezdica, a nijedan detalje neće biti izostavljen.

 

Devica

Osobe rođene u ovom znaku, neće previše da rasipaju novac. Zbog toga će organizovati sasvim pristojnu svadbu, na kojoj će sve biti na svom mestu, ali za to neće potrošiti ogromne količine novca. Njima  je veoma važna dekoracija, cvetni aranžmani posebno.

 

Vaga

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne donose odluke olako. Zbog toga samo svadbi prethodi dosta razmišljanja, argumenata I protivargumenata. U stanju su da se do samog dana svadbe premišljaju u pogledu različitih sitnica u vezi sa slavljem. Inače su veoma romantična bića i rado će izabrati da svadbu organizuju na mestima od istorijskog I kulturnog značaja, pa čak i najstarijoj kafani u gradu.

 

Škorpija

Škorpije su pomalo čudne kada je venčanje u pitanju. Ne vole klasična, tradicionalna mesta. Najradije će venčanje obaviti na nekoj egzotičnoj destinaciji, samo u društvu partnera i svedoka.

 

Strelac

Kada je svadba u pitanju, Strelčevi ne mare za svoj novac. Smatraju da venčanje nema reprizu I dace sve od sebe da se veoma dugo priča o njemu.

 

Jarac

Osobe u znaku Jarca su takve da ne vole egzibicije – neobična venčanja ne dolaze u obzir. Vole tradiciju, pa će se potruditi da ispoštuju svaki običaj, koji su “pokupili” od svojih roditelja i baka I deka.

 

Vodolija

Svoje sudbonosno “da” će izgovoriti samo na mestu, koje nije svakidašnje. Uz to, ne vole preveliku gužvu, te će, najverovatnije, svadbu organizovati u društvu najbližih rođaka I prijatelja.

 

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno romantične. Njihovo idealno mesto za organizovanje venčanja je brod ili splav. Uz to, veoma su tradicionalno vaspitane, pa će težiti ka tome da ispoštuju što više običaja. Uživaju u sreći drugih, pa će dati sve od sebe da se svi prisutni na svadbi osećaju posebno.

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-01-24
wh0cd444217


jasmina 2016-01-17
O svasta...


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 4 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop