Upoznajte Vaše dete:Lav

Toplina, srčanost i lojalnost su ključne osobine deteta rođenog u znaku Lava. Međutim, budite pažljivi, Vaš mališan je itekako sklon dramatizaciji! 

Autor: Marina Todorović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marina Todorović


Opcija 36

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MAKIT datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marina Todorović

 

Toplina, lojalnost i velikodušnost su samo neke od mnogih sjajnih karakteristika vašeg deteta rođenog u horoskopskom znaku Lava. Ovim osobinama treba dodati i entuzijazam i srčanost.

Vaše dete je ponosno i avanturistički orijentisano. Spoljnom svetu pokazuje samo svoje “lavlje srce”, ali su zapravo veoma ranjivi i nežni. Samo jedna gruba reč može povrediti njegovo samopouzdanje. Zbog toga je veoma važno da vodite računa o tome kako razgovarate i na koji način ga/je vaspitavate.

Detetu rođenom u ovom znaku će uraditi sve što može kako bi obezbedilo poštovanje svojih roditelja, prijatelja i ostalih osoba iz okruženja.

S druge strane, Vaš “mališan” ima urođeni talenat za dramatiku. Zbog toga budite spremni na niz izmišljenih priča, promena ponašanja, menjanja uloga i slično. Nemojte se iznenaditi kada vidite svoje dete ispred ogledala, obučeno u mnogo veću garderobu i sa šminkom na licu.

Kritika će teško doprinetu razvoju Vašeg deteta. Ukoliko želite da Vaše “mezimče” napredujete, pokušajte da priznate sva njegova/njena postignuća, ma koliko mala i nebitna ona bila. Pokušajte da nagradite svaki trud Vašeg deteta.

S druge strane, pokušajte da objasnite da dobar izgled i humor nisu dovoljni da bi im se drugi ljudi divili. Pokušajte da mu/joj usadite dublje vrednosti, kao što su iskrenost i poštenje.

Moguće je da Vaše dete ima urođen talenat za sport i muziku.

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop