Horoskop:Kako iskorisiti svoje mane?

Iskoristite ljubav prema sebi da postanete javna ličnost, svoju preciznost i detaljnost da postanete hirurg... Vaši nedostaci mogu postati Vaše najveće prednosti ako naučite kako da ih iskoristite. 

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

 

Ovan

Svoju veliku nervozu i nestrpljenje, pripadnici ovog znaka bi mogli da kanališu kroz profesionalno bavljenje  sportom, gde mogu ostvariti i dobre rezultate.

 

Bik

Veliku potrebu za hranom i hedonizmom, mogu iskoristiti da postanu odlični kuvari. S druge strane, to bi moglo da dovede do samokontrole kada je hrana u pitanju.

 

Blzanac

Površno ponašanje i česte promene raspoloženja, mogu se iskazati pisanjem. Na taj način, pripadnici ovog znaka mogu napisati veoma kvalitetnu knjigu, u kojoj bi istakli svoje emocije.

 

Rak

Sklonost samosaželjavanju mogu zameniti radom sa decom, gde bi se osećali korisno, jer mogu da pomognu osobama, kojima je pomoć neophodna.

 

Lav

Lavovi bi svoj ego i potrebu da budu u centru pažne mogli da nadomeste bavljenjem glumom – u filmovima i predstavama.

 

Devica

Njihova detaljnost je idealna osobina za crtanje, hirurgiju i poslove inspekcije.

 

Vaga

Problem sa samopouzdanjem i izričitu površnost mogu da iskoriste bavljenjem kratvinim stvarima – šminkanje, manikir i pedikir.

 

Škorpija

Preteranu ljubomoru , posesivnost i opsednustost nekom osobom mogu kanalisati tako što bi radili kao zatvorski čuvari. Takođe, poželjno je i bavljenje borilačkim veštinama.

 

Strelac

Svoju neozbiljnost i detinjasto ponašanje, mogu se nadomestiti učenjem stranih jezika, je im to omogućava određenu dozu slobode, kreativnosti i “dečije igre”, ali će ujedno i raditi nešto što je korisno.

 

Jarac

Sklonost ka depresiji i negativnom razmišljanju, mogu se pretvoriti u učenje istorije, koja je bila poprilično mračna.  Zbog toga je veoma bitno da naučite da to znanje prenesete na naredne generacije.

 

Vodolija

Nervozu i nepredvidljivost mogli bi da se iskoriste tako što bi radili različite eksperimente u laboratoriji.  S obzirom na Vaše osobine, mogli bise da radite i kako kaskaderi.

 

Ribe

Nesigurnost, lošu organizaciju i sklonost poroku, mogli biste da suzbijete radeći za neku humanitarnu organizaciju. Samim pomaganjem drugim ljudima, Vaša negativna energija će biti pretvorena u koristan i svrsishodan rad.

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop