Upoznajte slabosti svog horoskopskog znaka

Svi imamo slabe tačke ali postoje neke specifične za svaki horoskopski znak. Saznajte svoje...

Autor: Ruža Ružanović komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

 

Vama je glava jedna od najslabijih tačaka na telu. Tokom života možete biti skloni mogrenama, problemima sa sinusima ali Vas može mučiti i povišen pritisak jer se previše nervirate.

BIK

Ukoliko nemate problem sa viškom kilograma, jedna od Vaših najslabijih tačaka je definitivno vezana za grlo i sluzokožu usta, nepce, desni itd. Vratni predeo je izuzetno osetljiv.

BLIZANCI

U starijim godinama često moguć artritis. U mlađim godinama možete imati razne alergije ili probleme sa disajnim putevima. Za Vas cigarete mogu biti izuzetno štetne.

RAK

Imate više slabih tačaka i generalno morate dosta voditi računa o tome tokom svog života. Grudi su kod ženskih pripadnika veoma osetljive, a svima je slaba tačka bešika, bez obzira na pol.

LAV

S obzirom na Vašu srčanost, sasvim je jasno i logično da Vam upravo kardiovaskularni sistem može biti jedna od najslabijih tačaka. Pored toga možete imati i problema sa vidom.

DEVICA

Zbog stresa imate većinu problema, previše brinete. Želudac i probava Vas tokom celog života mogu mučiti, a u kasnijim godinama povedite računa o jetri.

VAGA

Bubrezi i mokraćni putevi često mogu biti “ na udaru” usled pojave peska ili kamena. Imate i osetljivu kožu.

ŠKORPIJA

Imate jak organizam i mnogo toga možete da prebrodite jer se veoma brzo regenerišete. Vama je najbitnija krvna slika. Izbegavajte sve poroke!

STRELAC

Možete imati problema sa kolenima. Skloni ste raznim povredama i prelomima. Ako ne pazite na ishranu u kasnijim godinama se može pojaviti problem sa holesterolom.

JARAC

Od malih nogu možete imati raznih problema. Osetljivi ste i morate uvek voditi računa o svom imunom sistemu. Kosti, kičma i zubi su definitivno najslabije tačke.

VODOLIJA

Tokom života mogući problemi sa lošom cirkulacijom, viškom vode u organizmu ili ćete imati veoma oseljive zglobove.

RIBE

Skloni ste raznim virusnim infekcijama. Pored toga povedite računa o radu štitne žlezde i lučenju hormona. U velikoj meri zdravstveno stanje zavisi od emocionalne stabilnosti.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Obradovic Verica 2017-04-26
Uvek sam zadovoljna Vasim prognozama.Ja sam riba u podznaku lav


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 2 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop