Zvezde kažu - Ovo je Vaš najbolji dan u nedelji

Ptate se zašto vas ponedeljak toliko nervira i kako ta sreda da prođe. Odgovore vam daje naš astrolog Ruža Ružanović.

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

PONEDELJAK

Ovaj dan nosi energiju Meseca i samim tim odgovara svim onim znakovima u kojima je Mesec jak: Rakovima, Bikovima i Ribama. Dobar je i za sve one koji u natalnom horoskopu imaju naglašen uticaj Meseca kroz aspekte.

UTORAK

Nosi energiju planete Mars. Najviše odgovara Ovnovima i Škorpijama, ali je povoljan i za ostale vatrene znakove - Lavove i Strelčeve. Povoljan dan za osobe rođene u znaku Jarca.

SREDA

Dan Merkura, koji odgovara najviše Devicama i Blizancima, znacima kojima je racio i smisao za praktično na prvom mestu. Pored njih i Vodolije mogu imati uspeha ovim danom.

ČETVRTAK

Jupiter odgovara ovom danu, pa samim tim Ribe i Strelčevi mogu imati dosta sreće četvrtkom, kao i osobe čiji je natalni Jupiter jak.

PETAK

Venerin dan! Odgovara prvenstveno Vagama i Bikovima ali i Ribama! Dan za ljubav ali i sreću na raznim životnim poljima - od polja finansija do polja porodice!

SUBOTA

Dan ozbiljnog i hladnog Saturna. Jarčevima je ova energija najviše bliska, ali može da odgovara i pripadnicima Vodolije.

NEDELJA

Dobro je poznato da je nedelja dan Sunca! Samim tim, Lavovi se najbolje osećaju nedeljom. Odgovara i ostalim vatrenim znacima u kojima je Sunce dobro položeno. Dan za odmor i opuštanje.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 14 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop