Kako podznak utiče na odabir partnera?

Podznak, odnosno Ascedent određuje Vaše lične karakteristike, a ono što je sa druge strane je Descedent i znak u koji pada Vaš descedent određuje karakteristike Vašeg bračnog partnera, kao i Vaš odnos prema braku…

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

PODZNAK OVAN:

 

Suprotno od Ovna, stoji znak Vage, pa često osobe sa ovim podznakom upravo biraju smirene, harizmatične i šarmantne partnere koji mogu biti veliki švaleri i zavodnici, odnosno osobe popularne u društvu. Brak im je veoma važan, i iako imaju dinamičan temperament teže očuvanju bračnog sklada. PODZNAK BIK: Vaša suprotnost je znak Škorpije, što govori o tome kako ćete sebi izabrati partnera koji može biti veoma strastven, dominantan ali verovatno i prilično ljubomoran i posesivan. Vi težite stabilnosti generalno ali možete imati česte bračne svađe.

PODZNAK BLIZANAC:

Vaše polje braka počinje u znaku Strelca, što Vam donosi partnera koji je obrazovan, nonšalantan, društven i pomalo neodgovoran. Možete veoma lako održavati veze na daljinu ili biti sasvim opušteni u bračnim odnosima, potrebna Vam je osoba koja voli svoju slobodu kao što Vi volite svoju.

PODZNAK RAK:

Početak sedme kuće u znaku Jarca imaju svi oni koji su rođeni sa podznakom u znaku Raka. Vaš bračni partner je veoma ozbiljan, poštuje tradiciju i porodične vrednosti, osoba patrijarhalnog vaspitanja. Vi veoma ozbiljno shvatate svoje bračne dužnosti.

PODZNAK LAV:

Veoma teško dolazite do mogućnosti za brak jer Vam polje partnerstva pada u znak Vodolije, koja voli sve osim formalnosti. Prija Vam sasvim neobičan partner i uopšte Vam nije toliko važno da imate brak na papiru, sve dok pored ljubavnog imate i prijateljski odnos.

PODZNAK DEVICA:

Descedent počinje u Ribama i nosi Vam emotivnog, senzibilnog i intuitivnog partnera. Iako se u životu uvek vodite logikom, kada se pojave prave emocije nije Vam važno da li se osoba koju ste odabrali uklapa u društvene norme koje se nameću.

PODZNAK VAGA:

Vaše polje braka počinje u znaku Ovna i donosi Vam temperamentnog, moguće je i malo grubog partnera. Iako težite skladu i balansu, volite manire i glumite finoću, potreban Vam je neko ko će uneti malo živosti u Vaše okruženje i „razmrdati“ stvari.

PODZNAK ŠKORPIJA:

Polje partnerstva Vam pada u znak Bika i donosi partnera koji teži stabilnosti, moguće je da se radi o osobi koja je dosta pasivna po nekim životnim pitanjima ali je solidno finansijski situirana. Tokom života jurite za avanturama ali kada uđete u brak želite mir.

PODZNAK STRELAC:

Vaš descedent pada u znak Blizanaca i donosi Vam veselog, komunikativnog i veoma inteligentnog partnera. Moguće je da Vam tokom života stoji više brakova ili zajednica.

PODZNAK JARAC:

Suprotnost Vama je Rak, nežan, emotivan i pomalo razdražljiv partner. Iako imate tvrdu i hladnu spoljašnjost i ne dajete emocije lako, kada uđete u bračnu zajednicu dajete svoju ljubav do krajnjih granica.

PODZNAK VODOLIJA:

Vi u brak ulazite sa osobom koja je uvek u centru pažnje, koja veoma atraktivno izgleda i koja može biti veoma uspešna, jer Vam descedent pada u znak Lava. Generalno važite za nekoga ko može biti prilično „razuzdan“ ali kada uplovite u bračne vode, svoju volju crpite iz partnerove podrške.

PODZNAK RIBE:

Vaše polje braka počinje u znaku Device, donosi Vam praktičnog, lukavog i vrednog, požrtvovanog partnera. Moguće je da mnogi misle kako ste nonšalatni i preterano opušteni ali kada birate partnera za brak, možete biti više nego promišljeni!

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 2 + 8 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop