Ljubavni horoskop: Kako se udvarate?

Saznajte kako se koji horoskopski znak udvara.

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Ako se radi o muškarcu u znaku Ovna, on će trčati sa svih strana oko Vas, hvaliće se koliko može istrčati, možda Vas pozove i da radite vežbe zajedno.

Ako se radi o muškarcu u znaku Bika, bez greške će Vas pozvati na večeru, i hvaliti se šta sve zna spremiti.

Ako se radi o muškarcu u znaku Blizanca, videćete kako se znoji, da je pomalo nervozan, ali to ga ne ometa da priča milion na sat.

Ako se radi o osobi u znaku Raka, uglavnom se sve svodi na patetiku, a nekada mogu loviti devojke i na neku svoju tužnu priču.

Ako se radi o muškarcu u znaku Lava, trudiće se da Vas nasmeje do suza, i častiti skupim pićima, ili stvarima.

Ako se radi o muškarcu u znaku Device, oni će Vam malo pričati o psihologiji, napraviće više neki vid intelektualnog pristupa.

Ako se radi o osobi u znaku Vage, oni će pokazati fine manire, malo Vas dizati u nebesa, mada imaju i veliki šarm.

Ako se radi o muškarcu u znaku Škorpije, lako ćete primetiti njegovo interesovanje, jer ćete videti da ni na šta ne obraća pažnju, osim na Vas.

Ako se radi o muškarcu u znaku Strelca, tu je specifično stanje. Strelčevi zabavljaju masu svojim detinjastim duhom, i tačno osete koja se devojka najviše upecala na njegovu šalu.

Kada se radi o osobi u znaku Jarca, on će se hvaliti materijalnim i finansiskim stanjem, pitaće Vas šta ste završili po pitanju obrazovanja. Njima je ljubav povezana sa materijalnim stanjem.

Kada se radi o osobi u znaku Vodolije, ne možete nikako znati da li mu se svidjate. Oni su nepredvidljivi, ali sa druge strane čim mu se svidite sam će doći i biti direktan, ponekada i suviše direktan.

Kada se radi o muškarcu u znaku Ribe, oni su jako pasivni, imaju malo problem sa samopouzdanjem, ali kada vidite da Vas često zove i želi češće da provodi vreme sa Vama, to je to, ali ćete možda morati Vi da ga muvate. 

Tekst: Saša Jevtić

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 9 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop