Ljubavni horoskop: Da li ste za ozbiljnu vezu?

Kako ostavlja konkretan horoskopski znak, šta voli, da li brzo izgubi interesovanje ili je pak to pak ljubav za ceo život.

Autor: Ruža Ružanović komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Ovnovi imaju stalnu potrebu za osvajanjem i igricama. Brzo izgube interes za one koji im se do kraja otvore, pa svoju pažnju često poklone tajanstvenim, ponekad i neiskrenim osobama. Draža im je sloboda nego kompromis, naročito u mladosti, nisu fleksibilni, i za rastanak se odluče naglo, često bez reči.

BIK

Stabilni i čvrsti, Bikovi obožavaju sigurnost, bliskost i poverenje. Imaju veliku urođenu izdržljivost, ali ukoliko pređete određenu granicu, reaguju veoma burno. Odbija ih ljubomora (iako su sami ljubomorni) i bilo kakav vid emotivne ucene i manipulacije. Odlaze polako, sa žaljenjem i nakon dužeg razmišljanja. Kada jednom odluče, ne postoji osoba zbog koje bi se predomislili.

BLIZANCI

Za njih je ljubav izazov, igra, nešto lepršavo, ali retko trajno, jer im je sloboda draža od bilo čega. Prekidaju iz dosade, znatiželje, da vide šta će se dogoditi, zbog potrebe za slobodom ili im se dopada neko drugi. Ali uvek ubedljivo, toliko da i sami u to poveruju. Šarm ih spašava od besa ostavljenog partnera.

RAK

Rakovi su spremni na najveću žrtvu kako bi zadržali osobu pored sebe, čak i kad je veza loša. Prekidaju uz potoke suza i spremnosti na kompromis. Jedino što može da ih natera da zauvek odu jeste partnerov loš odnos sa porodicom ili odbijanje zajedničkog života. Kada dođe do kraja, u sećanju im ostaju samo lepe uspomene.

LAV

Lavovi ne dozvoljavaju da im se bilo ko suprotstavi. Prekidaju kada im je povređen ego, ne dopuštajući da ih neko ostavi, jer za njih to znači poniženje i odbačenost. U svemu su prvi, pa tako i u proceni i konačnom potezu kad nekoga treba ostaviti. Obožavaju da budu u centru pažnje i ne dopuštaju da konačno "zbogom" prođe nezapaženo.

DEVICA

Ako se ne dogodi nikakva trauma, skloni su mirnom i razumnom prekidu pre nego scenama pred drugima. Između ljubavi i obaveza, uvek biraju obaveze, jer im je materijalna sigurnost bitna.U ljubavi su iskreni, pa nastoje da budu takvi i kod prekida. Povućiće se bez previše reči.

VAGA

Vage ne prihvataju uslove, ograničenje, netolerantnost, pa ih na prekid često sem prestanka privlačnosti, emocija i bliskosti navodi i neslaganje sa vašim postupcima, ali to može biti i neko nov. Pre nego definitivnu odluku donesu, pružiće vam još jednu šansu.. Prekidaju uljudno i taktično, kako priliči njihovom znaku.

ŠKORPIJA

Škorpije ne ostavljaju, one prosto uništavaju sve za sobom. Njihova snaga često je njihov najveći neprijatelj. Strahovi, sumnje, posesivnost i ljubomora ih dovode do kraja. Očekuju beskrajnu odanost i vernost... Njihovom karakteru ne priliči da pristojno i trezveno razjasne celu situaciju i rastanu se u miru.

STRELAC

Vatreni, nestalni i promenljivi, željni avanute i izazova, veoma se teško vežu samo za jednu osobu na duže vreme. Ako im partner više nije dovoljno intrigantan i ne stimuliše na nove izazove, vrlo lako krenu dalje. Impulsivno reaguju, pokupe svoje stvari i odlaze bez puno objašnjenja. Vrlo šarmantno nastoje da zadrže kontakt, ostavljajući sva vrata otvorena…

JARAC

Teško donose odluke o prekidu. Kad se jednom nađu u ozbiljnoj ljubavnoj vezi, svu svoju snagu, strpljenje i osećanja ulažu u nju. Ipak, spremni su da odustanu kad osete da im je neophodna samoća. Radije odlaze tiho i bez objašnjenja.

VODOLIJA

Vodolija živi svaki tren drugačije od ostalih oko sebe. Za prekid je dovoljno da se probude jednog jutra i zaključe da veza u kojoj se nalaze nema više smisla. Prekidaju obično direktno. Idealan prekid za njih je razgovor posle kog ništa neće ostati nerazrešeno.

RIBE

Žive za druge, da vole i pate! U svemu idu srcem, pa ne iznenađuje što prekid doživljavaju vrlo emotivno, čak tragično! Za njih je raskid lični poraz, drama u kojoj gube sigurnost koju toliko žele. Idealizacija i snovi dovode ih do razočarenja da njihov partner nije idealan.

Tekst: Ruža Ružanović

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-06
wh0cd2198558


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 9 + 11 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop