Horoskop:Koji deo dana Vam najviše odgovara

Ovnovi su ranoranioci, Škorpije noćne ptice, a u koju kategoriju Vi spadate?!

Autor: Ruža Ružanović komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Ruža Ružanović


Opcija 84

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

RUZA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Ruža Ružanović

Ovnovi su ranoranioci, Škorpije noćne ptice, a u koju kategoriju Vi spadate?!

 

Ovan je poznat po tome što se rano budi kako bi maksimalno iskoristio dan! Skoro nikada ne kasne i sve obaveze koje imaju obaljaju u pozitivnoj žurbi! Pored energije koje troše na poslu ostaje im sasvim dovoljno snage i za dodatne aktivnosti! Najviše im prijaju ranojutarnji časovi.

Bikovi imaju malo sporiji način funkcionisanja, sporiji bioritam... Idealno bi bilo da iz kreveta ne moraju da ustanu pre 10 časova, a da na poslu ne moraju da se pojave pre 12 časova ili još bolje- pre ručka. Oni sve rade natenane i nemaju nameru da svoje uživanje u bilo čemu skraćuju, njima se ne žuri...

Blizanci se bude rano i ležu kasno, umor ne osećaju. Kada se na to sve doda i neredovna ishrana zbog večite žurbe, dobijamo jedan veoma nezdrav način življenja. Iz tog razloga s vremena na vreme, kada se preforsiraju, mogu da prespavaju ceo dan. Najviše im prija period između 21 i 23h.

Rakovi u nekim danima najradije ni bi ni izlazili iz kreveta... Ovo ne važi za one čiji je Mesec u vatrenim znacima ili u znaku Škorpije, jer oni ipak funkcionišu drugačije, brže. Rakovi vole vikende, kao i period od zalaska Sunca pa na dalje, kada ne moraju da budu preterano aktivni.

Lavovi će ustati rano ujutru ako imaju neke važne obaveze. Kada mogu, koriste priliku da se izležavaju i uživaju do kasnih popodnevnih časova... Njihov metabolizam može biti usporen zbog pasivnosti i smanjenog kretanja. Neophodan im je podsticaj za neku veću aktivnost. Njima prijaju popodnevni časovi, od 15 do 19h.

Device idu iz krajnosti u krajnost, od ranoranilaca koji se bude pre prvih petlova, do onih koji mogu da prespavaju ceo dan. Aktivni su i vole da budu korisni, da obave više stvari tokom jednog dana ali isto tako često imaju i faze u kojima su ekstremno lenji.

Vage se trude da sve rade po pravilima... Bude se u neko pristojno doba oko 8, 9 ujutru i funkcionišu u nekom svom ritmu tokom čitavog dana. Uvek će sačuvati dodatnu dozu energije u rezervi, ako im zatreba za noćni provod.

Škorpije su nezaustavljive! Njima najviše odgovaraju večernji časovi jer su tada najopušteniji ali im nije strano da se svakodnevno bude pre zore! Teže tome da budu non stop u pokretu i okupirani novim dešavanjima.

Strelčevi se radije ne bi budili pre 12 časova ali kada moraju, žrtvuju se. Oni generalno mogu i da vežu par dana nespavanja, ali nakon toga obavezno mora da usledi faza za regenerisanje. Neumorni su kada sebi zacrtaju neki cilj u stanju su da se fizički iscrpljuju maksimalno.

Jarčevi su veoma mrzovoljni kada moraju da se probude previše rano. Oni su tip ljudi koji pre prve kafe teško mogu da progovore koju reč sa bilo kim. Odgovorni su pa se ipak prilagođavaju svojim obavezama. Što su stariji to se ranije bude. Prija im deo dana između 12 i 15 časova.

Vodolijama nije bitno koliko je sati sve dok su u svom elementu... Ne bude se preterano rano, pa uglavnom pre 11 nemojte da očekujete da će biti aktivni. Veoma dobro se osećaju u periodu pre izlaska Sunca, dakle oko 4, 5 ujutru.

Ribe su večite sanjalice ali umeju i te kako da budu vredni! Njima nikakav problem nije da ustanu u 6 ujutru i da budu aktivni tokom čitavog dana. Ipak, za njihov bioritam im najviše prijaju noćni časovi od 22 do ponoći, tada imaju najviše koncentracije ako se bave kreativnim radom, pisanjem itd...

Tekst: Ruža Ružanović

   

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-04
wh0cd1169920


2017-09-03
wh0cd582124


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 6 + 3 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop