Horoskop

Posao

Opustite se danas I ne mislite na sledeću radnu nedelju.

Ljubav

Vaš je dan. Sa partnerom sklopite dogovor da sve prođe onako kako ste se dogovorili.

Zdravlje

Vožnja biciklom je dobra za opuštanje.

Nedeljni horoskop

Posao

Vase odluke i postupci bice veoma razboriti. Nekad jedni pobedjuju, nekad drugi, a ako ne naucis da prihvatis poraz, to ce biti samo na tvoju stetu.

Ljubav

Mnogo toga ce vam biti ponudjeno na tacni, ali morate pazljivo razmisliti sta je dobro za vas, a sta nije. Ne donosite ishitrene odluke zbog kojih cete se kasnije kajati. Pokusajte da razgovarate o vaznim stvarima sa svojim partnerom.

Zdravlje

Duge setnje prirodom ostavice trag na vasoj kozi i zaista cete poceti da uzivate u njima.

Mesečni horoskop

Posao

Poslovna situacija je dosta stabilna, ali vi imate potrebu da nešto menjate, a naročito da se osobodite nekih osoba sa kojima poslovno sarađujete. Ipak, nemate još adekvatnu zamenu, pa radite na tome da je pronađete. Oni koji traže posao sada ga lako mogu naći ukoliko su ti poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, elektronikom, novim tehnoligijama… Za Device koje su u privatnim vodama ide period prepun promena I izazova. Dosta ćete se iscrpljivati, teret može biti veliki, ali se vidi da ćete uspeti u svemu tome.

Ljubav

Između vas I osobe koju volite potpuno je normalana situacija, tu I tamo sa nekim izazovima, pa ne dozvolite da se u vas uvuče bespotrebna sumnja, mračne misli koje vas dovode u situaciju da imate potrebu da kritikujete partnera. Slobodnim Devicama odličan je period za ljubav I ljubavne romanse, ali postoji jak uticaje za vezu koja će biti tajne prirode. Ukoliko ste I vi zauzeti to vam neće mnogo smetati, ali ako ste slobodni tada se može desiti da posle početnog zanosa dođe do nezadovoljstva.

Zdravlje

Odlično!


Pozovite POZOVITE

Astrolozi na vezi


Astro tekstovi

Prijatelji sajta:

http://www.story.rs
http://www.kurir.rs


Pogledaj sve...