Horoskop: Koga se plašite?

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Horoskop: Koga se plašite?

Možda čudno zvuči da se Lav plaši Raka, ali je tako... ali da krenemo redom...

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali se plase znaka Ribe, plaše se njihove intuicije, njihovog sveta koji nema pravila i granica, mogu svakom doci iza ledja, a da ih niko ne primeti.

Znak Bika se plaši znaka Ovna, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti, Bik se još i ne pomakne Ovan moze da završi posao i odnese plen ispred nosa.

Znak Blizanca se plaši Bika , iz razloga što Bik može čekati čitavi večnost i pokrenuti se smirenu u pravom trenutku, dok oni izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i lose organizacije.

Pripadnici znaka Raka se plaše Blizanaca, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, Rakovi ne mogu da odvoje raciju od emocija.

Pripadnici znaka Lava se plaše Rakovskih emocija, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može da ugrozi ego svakog Lava, i da pokaže da Lav samo umislja da je on centar sveta, centar sveta su emocije.

 

Znak Device se plaši Lava zbog njegove diplomatije, glume, i nije mu jasno kako Lav zna da živi u raskoši a da ne bude opterećen parama, kao Device.

Znak Vage se plaši Devicine logike, tačnosti preciznosti. Devica kada nešto isplanira to je taćno u konac, a dok Vaga izvaga, Devica je u daleoj prednosti.

Znak Škorpije se plaši Vaginog šarma, intelekta, diplomatije. Dok Škorpija reši da se otvori, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Znak Strelca se plaši mističnog sveta Škorpije, jer strelčevi su deca, ne vole ono sto je tamno i prozeto misterijom.

Zmak Jarca se plaši Strelčevog optimizma, sreće koja ih prati, i nikada se sa njima ne bi upuštali u koštac.

Znak Vodolije se plaši vremena, jer stalno trči ispred vremena a nije spreman da se izbori sa onim što je nekada bilo. Gospodar Karme i prološti je znak Jarac.

Znak Ribe se plaši Vodolijske nepredvidljivosti, načinu razmisljanja, i zna da ako iznervira Vodoliju, Vodolija će joj uništiti koncept za par sekundi, gde se više ne moze sastaviti.

 


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar