Ljubomora i posesivnost u zodijaku

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ljubomora i posesivnost u zodijaku

                  

Ovan

Ovan nikad ne priznaje poraz. U skladu sa tim se ponaša u ljubavi. On mora uvek da bude taj koji vodi igru. Ukoliko oseti da mu izmiču konci iz ruku, može biti vrlo nezgodan. Učiniće sve ne bi li stavio partnera pod kontrolu. Ovan je ekstremno impulsivan, tako da može da kaže i uradi svašta u naletu ljubomore. On vrlo lako gubi kontrolu i treba ga se čuvati. Nisu retki slučajevi gde Ovan godinama nakon završetka ljubavi proganja bivšeg partnera.

Bik

Bikovi ne pričaju puno i ne pokazuju emocije. To, ipak, ne znači da nisu posesivni. Bik  voli da oseti da pripada nekome i da taj neko pripada njemu. Bik vezuje partnera poklonima i materijalnom pažnjom.  Ne primajte i ne dajte poklone Biku,  ukoliko niste u potpunosti sigurni da je on baš pravi izbor za vas! Neće vas kontrolisati, ali će osetiti da se neke strukture koje je on gradio urušavaju. Ukoliko ne postoji materijalna veza imeđu vas, neće praviti problem. Okrenuće se i otići kao da ničeg nije bilo. A, ako smatra da ste mu dužni nešto, neće se smiriti dok ne dobije uloženo nazad!

Blizanci

Blizanci su veliki avanturisti, vole promene. Oni su kao vetar, teško ih je uhvatiti, a još teže zadržati. Dozvoljavaju sebi slobodu ali su isto tako darežljivi i u odnosu na svog partnera. Blizanac će vas, čak, i terati od sebe jer on je tek jedno jako veliko dete koje voli da se igra i istražuje. Od njega sve možete očekivati, ali ljubomoru i posesivnost definitivno ne!

Rak

Rakovi nisu toliko emotivni koliko su teatralni. Oni će sve učiniti, nema te stvari kojoj neće pribeći, da osvoje i zadrže partnera. Ili, bolje je reći da će uraditi sve ne bi li ih partner prihvatio. Kao i Mesec, Rakov vladar, koji ide gde ide i Zemlja tako i od Raka ne možete očekivati ništa drugo nego da bude vaš satelit. Pustite ga, neka misli da se zauvek vezao uz vas i neće biti problema. U suprotnom, očekujte tonu suza pre svega! Rak čim oseti da se dešava nešto što mu nije po volji, odmah krene hvatanje na suze!

Lav

Ponosan, sjajan i moćan Lav nikako ne da na sebe! Ko će se usuditi da se poigrava sa njegovom kraljevskom veličinom?! Da, ukoliko se neko i usudi da pomisli da sa Lavom može lako, taj se grdno prevario. Lav je znak od koga najpre možete očekivati da vam napravi scenu na javnom mestu. Lav je majstor drame i izvanredan glumac! Ali, nije toliko vešt manipulator. On zaista ima emocije. Neće Lav biti ljubomoran i posesivan iz bilo kog drugog razloga osim zbog ljubavi. Težak je ali nije opasan!

Devica

Sistematična i metodična, a pre svega realna Devica će ljubav zidati na isto takvim osnovama. Sve dok postoji njen interes u vezi, ona će istu braniti ali ne svim sredstvima. Postoje granice koje Devica ne može i neće preći. Devica je znak koji vrlo drži do sebe! Odana je i verna i isto traži i od partnera. Ali, zarad viših ciljeva je i te kako spremna da pređe preko prevare. Dakle, ona može samo da odglumi ljubomoru.

Vaga

Vage gledaju sebe i svoj interes. Vrlo su ozbiljne i promišljene. Važno im je da imaju pored sebe nekog ko će ih obožavati. U takvom odnosu teško da Vaga može da ispolji bilo kakvu dozu ljubomore i posesivnosti. Čim oseti da se urušava savršena struktura u kojoj je ona na pijedestalu, Vaga jednostavno okreće glavu i odlazi bez ikakvih suvišnih reči. Pa, samim tim, i emocija kakva je ljubomora. Jednostavno, njen moto je: idemo dalje!

 

Škorpija

Šta drugo od najstrastvenijeg znaka očekivati osim da uloži sebe maksimalno u ljubav, ali isto tako i da očekuje više od maksimalnog za uzvrat?! Problem nastaje onda kada stvari krenu da se razvijaju u potpuno drugačijem smeru od očekivanog! Tad od Škorpije zaista možete očekivati sve pa i one najgore stvari. Ovde se radi o zaista dubinskoj potrebi da kontroliše i poseduje nekog! Dobro razmislite pre nego što se u bilo šta ozbiljnije upustite sa Škorpijom.

Strelac

Živela sloboda, to je moto Strelca. Ali, taj moto važi isključivo za njega. Strelac je jedan od najsujetnijih znakova zodijaka. Samim tim, ako pokušate na bilo koji način da zatražite malo  više slobode za sebe, uslediće pakao. Bićete optuženi za stvari koje ne možete ni zamisliti. Nije Strelac suštinski posesivan i ljubomoran, on samo tom glumom štiti svoju sujetu! Dakle, nije ni toliko opasan kakvim se može predstaviti. Njemu samo treba  pokazati zube  i on se povlači kao da se ništa nije desilo!

Jarac

Jarac je konzervativan, teško se otvara i daje. Ali, jednom kad to učini, kad vam da srce, to vam je isto kao da ste uzeli dva stambena kredita i to sa maksimalnom zelenaškom kamatom. Ukoliko zakasnite samo jedan dan ili mu se nešto ne sviđa u načinu na koji otplaćujete isti, sešće vam za vrat i to na takav način da ćete zažaliti dan kad ste ga primili u svoj život! Od Jarca ne treba očekivati nikakve pretnje ili nasilje, Jarac je samo naporan i beskrajno posesivan.

Vodolija

Vodolije pripadaju Univerzumu. Znak koji je sinonim za slobodu i ljudskost u jednom ne može biti ni na koji način posesivan i ljubomoran. Sa Vodolijom je sve realno, moguće i ostvarivo. Najvažnije je da, od početka do kraja, u Vodoliji imate opuštenog prijatelja koji baš sve razume, pa i vašu potrebu da kraj njega budete potpuno slobodni!

Ribe

Ribe su vrlo teške kad je ljubav u pitanju. Opasni i vešti manipulatori će učiniti sve da vas omalovaže ili učine manje vrednim od njih. Neće birati sredstva da bi došli do tog cilja. Ali, za razliku od Škorpija, Ribe će sve raditi perfidno. Nećete ni biti svesni kad i kako vas je Riba uvukla u njene mutne vode.

Pričaj sa omiljenim astrologom ili tarot tumačem uživo! POZOVI I PITAJ SVE ŠTO TE ZANIMA!

Dajemo JASNE, PRECIZNE I KONKRETNE ODGOVORE na sva tvoja pitanja!

120 DINARA SA PDV-OM PO MINUTU RAZGOVORA za Srbiju


Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar