Zašto je tako teško razumeti Ribe?

Autor: Tamara Mihajlović komentara 0  Horoskopski znak Ribe

 

Ribe u horoskopu: Opšte karakteristike

 

Trajanje: 19. februar - 20. mart

Element: Voda

Kuća u natalnoj karti: Dvanaesta

Vladajuća planeta: Neptun

Kvalitet: Mutable

Polaritet: Negativan

Zdravstveni problemi: Stopala, imuni sistem

Osnovne karakteristike Riba: Razumnost. racionalnost, emotivnost, empatičnost, intuitivnost, sklonost sanjarenju i maštarenju. 

 

Zašto je teško razumeti Ribe? 

 

1. Ribe su poslednji znak Zodijaka koji ima pomešane osobine ostalih 11 znakova. Zbog toga Ribe stalno razmišljaju o tome šta neko misli, kako se oseća, zašto tako misli i zašto se tako oseća. Često ne mogu ni sami sebe da shvate. 

 

2. Ribe konstantno istražuju nove stvari, ali njihovoj sreći nema kraja ukoliko postoji neko sa kim će to i da podele. U ljubavnoj vezi se najbolje slažu sa ljudima koji su jednako "ludi" kao i one. Međutim, ukoliko se osete kao da su u "zamci" - pobeći će prvom prilikom.

 

3. Njihova izražena empatija je ono što će vas naterati da prvo njih nazovete kada vam je teško. Vrlo često će svoje emocije staviti na drugo mesto kako bi vam pomogli.

 

4. Sanjari koji teško razdvajaju stvarnost od mašte. Tada nastaju problemi.

 

5. Lako menjaju raspoloženje. Ukoliko ste na primer ljuti, a Riba je u blizini, brzo će negativna energija preći i na nju. Zato su vrlo probirljivi kada je reč o ljudima koji čine njihovo svakodnevno okruženje.

 

6. Na kraju teškog dana, Ribe često mogu biti negativne. Ljudi umeju da izvuku energiju iz njih toliko da su im ponekad "baterije" prazne. Ne brinite, tada se obično samo povuku u sebe.

 

7. Vide samo ono najbolje u ljudima. Zato se druže sa svima. Frazu "Nevin dok se ne pokaže suprotno" je sigurno izmislila neka Riba.

 

8. Moguće je ipak, da prođe mnogo vremena dok vas ne puste da im se skroz približite. Ali kad to konačno učine, zauvek ste miljenik Ribe.

 

9. Ribe vole da misle o ljudima i svetu koji ih okružuje, ali ne podnose pretenciozne osobe koje uvek ističu sebe u prvi plan. 

 

POGLEDAJTE: RIBE, JER DOBRO UVEK POBEĐUJE

 


Tamara Mihajlović

Autor: Tamara Mihajlović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Tamara Mihajlović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar