Šta nam Tarot predviđa u 2021. godini?

Autor: Astrousluge komentara 0 Tarot prognoza za 2021. godinu

 

Tarot karte potvrđuju da vam ove godine vam definitivno neće biti dosadno! Bićete veoma aktivni, energični i strastveni i rizik vam neće biti stran!

 

Eksplozivni temperament Metalnog bika ( koji je simbol 2021 ) sposoban je da probudi u vama i hiperaktivnost koja će vam pomoći da postignete svoje ciljeve i napredujete. Međutim, povedite računa o rizicima koje preuzimate, jer postoji i rizik da ne procenite dobro svoje kapacitete i ne budete dovoljno uporni na putu do uspeha, što se može okrenuti protiv vas.

 

 

POGLEDAJTE: NUMEROLOŠKA SIMBOLIKA TAROTA - IZVUCI SVOJU KARTU

 

 

OVAN

 

Ljubav

 

Zauzeti pripadnici ovog znaka neka se čuvaju međusobnih razmirica i trzavica u partnerskim odnosima. Savet je da oprostite prošle greške i ne sudite strogo partneru. Slobodnima se ukazuje mogućnost obnove veze iz prošlosti.

 

Posao

 

Nova, 2021. nije godina koja savetuje ulazak u rizične poduhvate. Rizik se neće isplatiti, a mogućnost gubitka novca onda nije izvesna.

 

Zdravlje

 

Mogući hormonski problemi.

 

 

 

BIK

 

Ljubav

 

Nova, 2021. donosi Bikovima mogućnost stupanja u bračnu zajednicu i produbljivanje odnosa, začeće i romantične trenutke, dok će slobodni pripadnici ovog znaka uživati u romansi sa mlađim partnerom iz vatrenog horoskopskog znaka.

 

Posao

 

Malo vremena za odmor i puno radnih sati. Postavite realne ciljeve kako ne biste sagorevali na poslu, jer će uspeh biti polovičan. Pojedini Bikovi će se mučiti sa finansijama.

 

Zdravlje

 

Potreban je odmor. Ova godina traži usporavanje tempa.

 

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav

 

Slobodnima stižu brojne mogućnosti, ali je evidentna vaša nezaintersovanost. Pružite priliku mladoj osobi iz vatrenog znaka. Kod zauzetih pripadnika, evidentan je zamor u odnosima. Pokušajte da probudite romatiku.

 

Posao

 

Čekaju vas brojne turbulencije, veliki usponi i padovi i dosta uzbuđenja. Puno toga neće zavisiti od vas dragi Blizanci, pa nema razloga za brigu.

 

 

Zdravlje

 

Odlično.

 

 

 

RAK

 

Ljubav

 

Prati vas dobra sreća i pozitivne promene. Zauzeti pripadnici ovog znaka će produbiti odnos sa partnerom i ući u novu fazu bliskosti. Slobodnima se najavljuju sudbonosni susreti i ulazak u ozbiljnu i vrlo važnu vezu. 

 

Posao

 

Sledi pomoć i podrška od osoba iz vodenog znaka. Ova godina je dobra za pokretanje posla koji ima za cilj pomoć drugim ljudima. Uspeh je naglašen.

 

Zdravlje

 

Čuvajte se povreda.

 

Želite da saznate više o tarotu? Kliknite ovde i posetite naš sajt posvećen samo ovoj drevnoj veštini!

 

LAV

 

Ljubav

 

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu očekivati smirivanje napetih situacija kojih je u prethodnom periodu bilo mnogo. Stižu mirnija vremena. Slobodnima sledi obnova veze sa osobom sa kojom su se rastali uz ružne reči.

 

Posao

 

Ova godina donosi turbulencije! Bićete posebno razočarani odnosom sa saradnicima, a neke kolege mogu pokazati i svoju neprijateljsku stranu. 

 

Zdravlje

 

Odlično, povratak snage i elana.

 

 

 

DEVICA

 

Ljubav

 

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu očekivati produbljivanje konflikata sa partnerom. Ne izbegavate vođenje ozbiljnih razgovora, jer u protivnom sledi razilazak. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće nekoga na umu oko koga će se mnogo truditi. Uspećete i biće vredno truda. Srećno!

 

Posao

 

Brojne spletke na poslu. Teškoće u radu sa saradnicima. Čuvajte se ogovaranja. 

 

Zdravlje

 

Vežbajte. Ove godine homeopatija je vaš najbolji lek.

 

 

 

VAGA

 

Ljubav

 

Zauzeti će biti frustrirani partnerovom inertnošću, što može biti povod brojnim raspravama, a slobodnima stiže emotivna ponuda koja bi mogla biti uvod u ozbiljnu vezu. Ipak i tu se vidi spor napredak. 

 

Posao

 

Imaćete teškoće sa saradnicima. Prisustvovaćete brojnim sastancima gde će svi upirati prste u svakoga. Ipak smirivanje napetosti stiže uz stariju osobu iz zemljanog znaka.

 

Zdravlje

 

Odlično, eventualno problem mogu biti nagle promene u raspoloženju.

 

 

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

 

Slobodnim pripadnicima ovog znaka stiže vitez na belom konju. Bićete obasuti pažnjom i to bi mogla biti prava osoba za vas za čitav život. Zauzeti će uspeti da povrate naklonost partnera i uspešno prevaziđu poteškoće. 

 

Posao

 

Nagrade i priznanja.. Bićete primećeni i zapaženi. Škorpije koje su posao u prethodnim godinama obavljale pošteno, biće za to nagrađene. 

 

Zdravlje

 

Ravnoteža i sklad. Povratak pozitivne energije.

 

 

 

STRELAC

 

Ljubav

 

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati pojavu osobe koja će biti vrlo uporna da vas zavede. Bićete obasipani komplimetima i poklonima. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaće nešto težu godinu koja donosi brojne rasprave, mogući razvod i raskid.

 

Posao

 

Izvesna je promena posla ili preseljenje u drugi kraj ili čak drugu zemlju zbog posla. Biće to pozitivna promena. 

 

Zdravlje

 

Sklonost nervozi i napetost.

 

 

 

JARAC

 

Ljubav

 

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati susret sa osobom iz vatrenog znaka koji bi mogao doneti brojne prijatne trenutke. To je osoba uz koju ćete biti opušteni i nasmejani. Zauzetima sledi nastavak perioda razmirica. Neki od vas biće na ivici živaca sa partnerom. Savet je rekaksiranje odnosa. 

 

Posao

 

Jarčevi imaju siguran posao ove godine, ali rezultati rada dolaziće sporo. Savetuje se stepljivost i tolerancija. Nezaposleni ipak mogu očekivati pronalazak posla iz snova. 

 

Zdravlje

 

Odlično.

 

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav

 

Zauzete Vodolije mogu očekivati probleme sa partnerom. Ništa neće ići onako kako, su zamislili. Čuvajte se teških reči. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće brojne avanture i to sa osobama iz inostranstva. Ipak, savet je da budete oprezni, jer neće svi biti iskrenih namera.

 

Posao

 

Frustracije i poteškoće. Osoba, takođe iz vazdušnog znaka mogla bi da vam dodatno pravi poteškoće i otežanja. Za nezaposlene mogući su brojni poslovi privremenog karaktera.

 

Zdravlje

 

Problemi sa cirkulacijom. Više vežbajte.

 

 

 

RIBE

 

Ljubav

 

Slobodnima ulazi u život osoba iz zemljanog znaka. Početak se može učiniti neozbiljan, ali potencijal je ogroman. Zauzeti neće pokazivati motivaciju da poprave narušene odnose.

 

Posao

 

Zima donosi stagnaciju, ali leto boljitak i mogućnost većih zarada. Nezaposlenima pomoć stiže od starije ženske osobe. Prihvatite ovu pomoć.

 

Zdravlje

 

Povedite računa o ishrani. Za pojedine, savet je dijeta.Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar