Kako osvojiti nežnog muškarca Raka

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako osvojiti muškarca Raka

 

Muškarci rođeni u zodijačkom znaku Raka pod velikim su uticajem njihove vladajuće planete, Meseca, koji ih čini emotivnim, nežnim i vezanim za majku.
 

Iako on nije tip osobe koji se tek tako zaljubljuje, osvojiti muškarca Raka nije zapravo uopšte teško. Važno je samo znati kako iskoristiti moć zvezda – i naučiti kako da je preusmerite u svoju korist! Nastavite da čitate i saznajte šta je to što će potpuno opčiniti muškarca Raka i vezati ga zauvek za vas.

 

Karakteristike muškarca Raka

 

Muškarac rođen u ovom znaku zodijaka poznat je kao porodičan čovek i osoba koja generalno smatra ženu i decu svetinjom. Muškarac Rak voli da sedi kod kuće i obožava svoj dom, nije uopšte spreman na avanture niti nagle i velike promene.
 

Ovaj muškarac obožava da ide na pecanje, da pravi roštilj u dvorištu i da generalno provodi vreme sa porodicom. Ako bi mogao da bira idealan odmor, to bi bilo lagano putovanje kolima do Grčke, gde bi sa porodicom iznajmio skromni apartman pored mora gde bi mogao svako jutro da peca i sprema svojoj porodici razne morske specijalitete.

 

Muškarac Rak je jako nežan i emotivan, jer njegovim astrološkim znakom vlada Mesec koji u sebi sadrži pravu žensku energiju. Stoga, muškarci Rakovi vrlo lako umeju da puste i po koju suzu i ne stide se toga. Ako želite da osvojite muškarca Raka i da on zauvek bude vaš, pokažite mu da su suze i iskazivanje emocija skroz okej.

 

Zbog velike emotivnosti, ali i čestog potiskivanja negativnih osećanja i držanja istih u sebi, muškarci Rakovi mogu da imaju psihosomatske probleme sa zdravljem. Skloni su depresiji, padu imuniteta, kao i raznim ekcemima.

 

Rakovi mogu dosta da se razlikuju u zavisnosti od dekade u kojoj su rođeni – otkrijte kojoj grupi vaš partner pripada:

 

POGLEDAJTE: SVA LICA PORODIČNIH RAKOVA

 

Muškarac Rak
 

Mane muškarca Raka

 

Za neke žene, muškarac Rak može biti previše spor i nežan. Ovaj znak zodijaka i kada je pod tenzijom to ne pokazuje otvoreno, već sve čuva u sebi. Nekim damama to može predstavljati problem jer nikad neće biti skroz sigurne na čemu su sa njim i kako se on zaista oseća povodom njihove veze.
 

Osim toga, muškarac Rak ne važi baš za najhrabriji i najsposobniji znak zodijaka. Ako vas privlače mačo muškarci koji su dominantni i izraženo muževni, onda muškarac Rak nije pravi izbor za vas. Rak se sigurno neće potući zbog vas niti vas braniti od drugih po svaku cenu. Štaviše, ovakvi muškarci se klone svakog sukoba i vešto ih izbegavaju.
 

Ovaj znak zodijaka nije baš ambiciozan niti vođen željom za moći i zaradom. Sa druge strane, on će ipak učiniti sve za svoju porodicu tako da im je to i glavna motivacija kada je u pitanju posao i dolaženje do novca. Rak će se uvek snaći za svoju porodicu ali to ne znači da će i biti preterano uspešan u svojoj karijeri.

 

Muškarac Rak je jako vezan za majku i svoju primarnu porodicu, tako da mu je jako teško da se od njih odveže. Ovi muškarci se zato neretko odlučuju da i sa svojom suprugom i decom ostanu u istoj kući, jer ne bi podneli tako veliku promenu. Stoga bi ovo mogao da predstavlja veliki problem u vašem odnosu, posebno ako ne volite da živite u zajednici ili se ne slažete najbolje sa svojom svekrvom.

 

Veza sa muškarcem Rakom

 

Ako ste tek započeli vezu sa muškarcem Rakom, pripremite se na kućne večeri uz neki dobar film ili nekoliko sezona serije. Naravno, sve to zaokružite ogromnom količinom hrane i dobile ste idealni dejt za muškarca rođenog u ovom znaku Zodijaka.

 

Muškarac Rak kada je u vezi pretvara se u još većeg papučara nego ikad i sve manje se viđa sa prijateljima. Takođe kreće i naprasno da se goji u predelu stomaka, jer sa svojom dragom sve slobodno vreme provodi uživajući u kulinarskim đakonijama u kućnoj varijanti.
 

Kada niste zajedno, očekujte od njega romantične porukice ili slanje linkova za romantične pesme. Slatki pokloni i mali znaci pažnje su mu omiljeni način za iskazivanje ljubavi, tako da se ne začudite ako počnete da pronalazite ceduljice sa izlivima ljubavi u svojoj tašni.

 

Muškarac Rak kad se zaljubi
 

Znaci da je muškarac Rak zaljubljen

 

Muškarac rođen u ovom znaku Zodijaka se ne zaljubljuje tako lako, za razliku od muškarca Ribe na primer. Mnogo je faktora potrebno da se poklopi da bi muškarac Rak razvio osećanja prema vama, ali ako u tome uspete, biće vaš za ceo život.
 

Muškarac Rak kad se zaljubi, onda nema te sile koja će ga naterati da se od vas odljubi. Ako ga povredite ili odbijete, nećete moći da ga se otarasite. Stalno će vas zvati, kukati i moliti da se vidite i pomirite.
 

Jedan od prvih i očiglednih znakova da mu se dopadate je taj što će vam uvek biti dostupan, uvek spreman da odgovori na poruku ili se vidi sa vama. On će uvek staviti vas ispred svih svojih prijatelja i ostaviti ih na cedilu u sekundi ako mu se javite i pitate da se vidite.

 

Iako baš i nije zahvalno generalizovati, muškarci Rakovi su definitivno jedni od retkih znakova zodijaka za koje možemo tvrditi da su verni do smrti i da nikad ne bi napustili svoju porodicu zarad avanture.

 

Na šta pada muškarac Rak
 

Muškarac Rak pada na skromnost i prirodnu lepotu. Voli nenametljive žene koje se minimalno šminkaju i ne privlače mnogo pažnje. Zbog simbolike Meseca koji je vladar njegovog znaka, muškarac Rak je ljubitelj prirodno bujnih grudi. Ovaj muškarac ne voli agresivno iskazivanje seksualnosti, prenaglašene obline, jaku šminku, previše napadni veš i veštačke nokte.
 

Njegov najjači afrodizijak je zapravo odlaganje zadovoljstva, tako da muškarac Rak najviše voli da gradi seksualnu tenziju sa vama kroz dugo dopisivanje, lagani peting i blagu rezervisanost i stidljivost.
 

Kako osvojiti muškarca Raka

 Budite nežni i romantični

 Budite prirodni i nenametljivi

 Kuvajte mu

 Stavite mu odmah do znanja da želite porodicu

 Brinite se o njemu

 

Muškarac Rak u ljubavi
 

Idealna žena za muškarca Raka

 

Muškarac Rak obožava žene koje su skromne, nežne, posvećene porodici. On ne voli ambiciozne žene i radoholičarke, kao ni žene koje vole da izlaze i provode se.

 

Pošto je muškarac rođen u ovom znaku jako vezan za majku, moglo bi se reći da on traži ženu koja ima jako slične karakteristike njoj. On želi suprugu koja će se brinuti o njemu i voditi računa o njegovim potrebama.

 

Takođe, muškarci Rakovi najčešće padaju na žene koje su sposobne u kuhinji i koje vole da kuvaju. Ako želite da osvojite muškarca Raka, naučite da spremate kiflice, kolačiće i raznorazne đakonije iz domaće kuhinje ukoliko već niste vični u kuhinji.

 

Naručite OVDE uporedni horoskop i saznajte da li ste kompatibilni sa vašim muškarcem Rakom

 

Najbolji zodijački parovi su definitivno muškarac Rak i žena Bik, ali i muškarac Rak i žena Jarac. Baš kao što je voda potrebna zemlji, tako je i muškarac Rak potreban ženama rođenim u znaku Bika i Jarca da probije tu njihovu emotivnu barijeru i oslobodi njihovu nežniju stranu.

 

Sa druge strane, ubedljivo najgore kombinacije su muškarac Rak i žena Vodolija, kao i muškarac Rak i žena Ovan. Ove žene su za Raka previše slobodoumne, previše nekonvencionalne i samostalne, što je za njega veoma odbojno.

 

Poznati muški Rakovi: Elon Musk, Tom Cruise, Tom Hanks, Robin Williams, Chris Pratt, Vin Diesel, Harrison Ford.

 

Pročitajte i:

Top saveti: Kako da osvojite odvažnog muškarca Ovna

Kako osvojiti muškarca Bika - Otkrivamo najbolje čuvane tajne

Kako da osvojite muškarca Blizanca i vežete ga zauvek za sebe

Kako osvojiti neukrotivog muškarca Lava

Top saveti - Kako osvojiti ledenog muškarca Devicu?

Kako osvojiti muškarca Vagu - Otkrivamo vam najbolje čuvane tajne

Kako osvojiti muškarca Škorpiju - Da li je to uopšte moguće?!

Kako osvojiti nezaustavljivog muškarca Strelca

Kako osvojiti muškarca Jarca - Otkrivamo sve o ovom znaku!

Top saveti: Kako osvojiti muškarca Vodoliju

Kako osvojiti muškarca Ribu - Otkrivamo sve o ovom znaku!



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar